- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.801
babuş bi de yumurtalı ekmekte en çok hoşuma gıden şey ellerin yağlanması. ohhh o ellerle çay bardağını kavramaya çalışmak. ohhhhh... bi de o ellerle tüttürülen bi cıgara.
ohhhhhh.
vazcaydım meğersem bu sofrayı hazırlamışım.
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
evet evet buymuş meğersem...
kızlar bişi dicem
yarın ki konumuz kapı süsleri olsun mu
yarın değişik kapı süsleri bulalım
ya erkenden doğurcaz falan kapımız süssüz kalcak maazallah
eti hoşbeş aldım sizin yüzünüzden...aslında 4 paket almaya gittim, ama utandım 3 paket aldım
Eti hoşbeş aldım sizin yüzünüzden...Aslında 4 paket almaya gittim, ama utandım 3 paket aldım
üçünüde sen mi yicennnn
yap kızım eline mi yapışçak
biz taaa başka şehirlerden kalkçaz gelcez
bi pasta yapmışın dünürüne yardım etmişsin çok mu
Eti hoşbeş aldım sizin yüzünüzden...Aslında 4 paket almaya gittim, ama utandım 3 paket aldım
selamlar kızlar. Ben sizlere bi şey sorcaktım. Bende polikistik over var. Bu ay soğan suyu kürü uyguladım.polikistik over ı iyileştirik hormonları düzene sokuyormuş. Kasım ın 2 sinde adet olmam gerekiyordu. Bi kaç gündür idrarımda beyaz tortu oluyor. Ve baya çok. Sistit dede beyaz tortu geliyor. Ama sistit daha önceden olmuştum acıması lasım idrar yaparken. Bi kaç form da gördüm. Beyaz tortu hamilelik belirtisi olabiliyormuş. Aranızda hamilelikte idarında beyaz tortu olan yada yaşayan varmı? Ilk aylarında? Adet olmama daha var.ayın 2 sinde.
3 senin uğurlu sayın mı kız?
azo ahahahhahaha harıkasın kız sen. valla sende dünyanın bı tarafına komuş takmayan bi tavır varya hastasınım...
yii yavrum yiii... 5 paket ye 10 paket ye yarasın. löp löp et bıngıl bıngıl yağ olsun. yarasın.
bende cok seviyom onların çilekli olanlarınııı....bende sesi cıkmıyo azoşun diyordum.7 saniyede kaç tane ağzıma teperimcilik mi oynuyodunEti hoşbeş aldım sizin yüzünüzden...Aslında 4 paket almaya gittim, ama utandım 3 paket aldım
bişey dedim dimi yaaaaaaaaaaa
Sen deyince dikkatimi çekti olabülü, 3 aralıkta doğdum, anneme 2 simit getir derim 3 getirir, ama ben 4 hoşbeş istiyordum, bakkaldan utandım 3 alayım bari didim..
bende cok seviyom onların çilekli olanlarınııı....bende sesi cıkmıyo azoşun diyordum.7 saniyede kaç tane ağzıma teperimcilik mi oynuyodun(bu irem ve babasının yeni oyunu 7 saniyede kaç tane tepebilirlerse ağızlarına)
canım ben bi tane yapmak üzereydim ama malzemem yetmedi tamamlasam gösterecektim.ayrıca dünürlerime kapı süsü tespik yollucam ben.içerde herif var belli olsun dimibanu alkan tüylerinden yapıyordum ben bembeyaz yarım kaldı.yapınca hemen göstercem..
ne ayıpp.dünür olcezzz surdaa.2 pasta yapsan nolursen benim ünümü duymadın demek daha..sor bebişim bütün fırıncılara,börekçilere sorr nasıl sipariş edermişimm..o telefondaki sesimm hepsi tanır beni yapmıyon mu sen şimdik bende ısmarlarım hahahaha
ayyyy evet vıcık vıcık bardağı tutarsın :)))
ben hiç cuğara içmedim ama ömrümde.
Içenlerin yanında mutfakta takılırım ama
Kıyamam yaw, bi konuşamadık şu kapı süsünü.
Konuşalım kız yarın gerçekten.
ivit ama küçük paket bi pakette 10 tane var :26:
elime yapişmazda o zaman bana gelirsiniz tabikiiiiiii dünüre can feda (bende iyi değilim ne dediimi bilmiyorum)
evde çocuklar var da onlara alıyom deseydin
bende cok seviyom onların çilekli olanlarınııı....bende sesi cıkmıyo azoşun diyordum.7 saniyede kaç tane ağzıma teperimcilik mi oynuyodun(bu irem ve babasının yeni oyunu 7 saniyede kaç tane tepebilirlerse ağızlarına)
canım ben bi tane yapmak üzereydim ama malzemem yetmedi tamamlasam gösterecektim.ayrıca dünürlerime kapı süsü tespik yollucam ben.içerde herif var belli olsun dimibanu alkan tüylerinden yapıyordum ben bembeyaz yarım kaldı.yapınca hemen göstercem..
HehehheBiliyor tek bebemin karnımda olduğunu
bişey dedim dimi yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?