2012 Şubat Anneleri

Tekrardan merhabalar,bugün laptobu eve getirdim.bi bakayım kızlar neler konuşuyor diye.benim de acayip iştahım açık canım sürekli bişeyler istiyor.tabi kilolar da kaçınılmaz oluyor.....

işte bizde yediğimizden değil yaaaa sadece dilimizde birde görsellerde icraat yok yani

işte bizde yediğimizden değil yaaaa sadece dilimizde birde görsellerde icraat yok yani

evet görselleri yalamak diye bi deyim girecek yakında literatüre

ayıptır söylemesi bunuda iyi yaparım mantar kurabiye geçen gün elmalı kurabiye yaptım herkez bayıldı o kadar iyiyim yaneee

SENİ topiğin en mahiretli hatunu seçtim. maşallah maşallah. ama yemek konuusnda yarışırım senlen. o kadar güvenıyorum kendıme. mengenli gokçe benım lakabım hıh hıh 1500x hıh

Tekrardan merhabalar,bugün laptobu eve getirdim.bi bakayım kızlar neler konuşuyor diye.benim de acayip iştahım açık canım sürekli bişeyler istiyor.tabi kilolar da kaçınılmaz oluyor.....

boşver adese ya ye ye can boğazdan gelır. meğer yemek yemek ne guzel bişeymiş ya. ağzımın tadı geldi resmen. ohhh mis...

niyekiiiii hangi lafıma puhaaaaaa?

sence? muz deyınce ne geldı aklına senin?

annenin ellerinden operın. bu bayram bende gelecem soyle. aa tarçın koymasın tatlının üstüne. bı de bana kara mercimek yemeği yapsın. erişteli. yapıyor o nu bılıyorum.

layla nazome bakın ben usul usul dinliyorum sizi
beni seçin lütfennn ben geliyim sizeeeeeeeee
baksana bu kızlar aranızı bozmaya çalışıyo pis bunlar bunları çağırmayın

annenin ellerinden operın. bu bayram bende gelecem soyle. aa tarçın koymasın tatlının üstüne. bı de bana kara mercimek yemeği yapsın. erişteli. yapıyor o nu bılıyorum.

Gel gel, elini öptün mü hepsini yapar sana.
Ben de yumurtalı ekmek istedim kendisinden az önce mesajla.Bayramda yapalım ama çok yapalım hepsini yiyelim dedim.

Bak yaaaaa.
Aranızla işim yok kardeşim.Siz sevin birbirinizi.
Benle elmalıyla, mantar kurabiyeyle, o kıymalı şeyle ilgileniyorum.
Siz öpüşün barışın farklamaz bana :)))

tamam tamam o zaman gel senn..sofrayı donatır çağırırız seniii.yemezsin de sen zaten sekerim cıkar diyee..ben yerim hepsinii sanada şekerli tosbik derizz..

Bak yaaaaa.

tamam tamam o zaman gel senn..sofrayı donatır çağırırız seniii.yemezsin de sen zaten sekerim cıkar diyee..ben yerim hepsinii sanada şekerli tosbik derizz..

Abovvvvv araya bi de oyelken kaynadı iyi mi!
Bi de hatunun 5. Yıl sürprizi ikizler yani, masaya o oturdu mu bana hiçbişi kalamayabilü

layla sen hamur işi yap bebişim, layla sen de döktür bacım borekti çörekti... babuş sen ekler al 15 kilo. oyelken sen de çay demle bebişim.

ben gelıyorum az sonra.

selamlar kızlar. ben sizlere bi şey sorcaktım. bende polikistik over var. bu ay soğan suyu kürü uyguladım.polikistik over ı iyileştirik hormonları düzene sokuyormuş. kasım ın 2 sinde adet olmam gerekiyordu. bi kaç gündür idrarımda beyaz tortu oluyor. ve baya çok. sistit dede beyaz tortu geliyor. ama sistit daha önceden olmuştum acıması lasım idrar yaparken. bi kaç form da gördüm. beyaz tortu hamilelik belirtisi olabiliyormuş. aranızda hamilelikte idarında beyaz tortu olan yada yaşayan varmı? ilk aylarında? adet olmama daha var.ayın 2 sinde.

Elmalıyı da severim bak.
Siz nazome la küsmeyin bence, yapın doldurun masayı sonra beni seçin.
Nası fikir?
olur ben yaparım siz yersiniz sonra siz yapar ben yerim nasıl fikir
senle altın günü yapalımm mı dünürr..sen hepsini güzel yapıyon anladığım kadarıylann..kuduracam şimdi hamurişi istiyorum benn...
iki kişilikmi gün yapalım diyosun yapar yediririm sana bi bu kadar daha oluruz sonra gerçekten yarmagül derler bize karışmam
Bak yaaaaa.

bak hemen üstüne alınmış nedense artıkın senide severim ben senide öpüyümmü

Abovvvvv araya bi de oyelken kaynadı iyi mi!
Bi de hatunun 5. Yıl sürprizi ikizler yani, masaya o oturdu mu bana hiçbişi kalamayabilü

valla kızım benim gibi bi şişkodan kalmaya bilir söyliyim
ama benim yemekle işim yok abur cuburla kekle börekle tatlıyla yemek yemem

layla sen hamur işi yap bebişim, layla sen de döktür bacım borekti çörekti... babuş sen ekler al 15 kilo. oyelken sen de çay demle bebişim.

ben gelıyorum az sonra.

amannn çay dediğin ne ki hemen demlerim ben

Gel gel, elini öptün mü hepsini yapar sana.
Ben de yumurtalı ekmek istedim kendisinden az önce mesajla.Bayramda yapalım ama çok yapalım hepsini yiyelim dedim.

ayyy bayılırım yumurtalı ekmeğe. böyle kahvaltıda bi kalkarsın anne yapmış tabağa dizmiş dizi dizi. böyle reçelle ve çayla. ohh misss. SANA GELİYORUM YA RAB GERİ ÇEVİRME....

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

tamam oyelkenimm sen de gell.herkess bizee gelsinn.hem sen torpillisin ikiz anası olaraktan laylamm ben herkesi çağırdım.bize gelsin herkess.yalnızzz pastaları sen yapabilermisinben yaparsam topluca zehirlenebileriz allah muhafazaa:44:

Selamlar..
Beyaz tortuyu hatırlamıyorum ama soğan kürü kullandığım ay hamile kaldım ben.
Ama gebelikte akıntı oluyor, tortudan kastın akıntı gibi birşeyse.

kızlar bişi dicem
yarın ki konumuz kapı süsleri olsun mu
yarın değişik kapı süsleri bulalım
ya erkenden doğurcaz falan kapımız süssüz kalcak maazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…