- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.761
Tekrardan merhabalar,bugün laptobu eve getirdim.bi bakayım kızlar neler konuşuyor diye.benim de acayip iştahım açık canım sürekli bişeyler istiyor.tabi kilolar da kaçınılmaz oluyor.....
evet ya aramızı bozmaya çalışanlar var sankimmmbende seni seviyorum tontişim
senle altın günü yapalımm mı dünürr..sen hepsini güzel yapıyon anladığım kadarıylann..kuduracam şimdi hamurişi istiyorum benn...
merhaba hosgeldinn..gell kendimize işkence yapıyoruzz..bu arada bilgisayarların tozu gidiyo işte yalamaktan...
işte bizde yediğimizden değil yaaaa sadece dilimizde birde görsellerde icraat yok yani
ayıptır söylemesi bunuda iyi yaparım mantar kurabiye geçen gün elmalı kurabiye yaptım herkez bayıldı o kadar iyiyim yaneee
Tekrardan merhabalar,bugün laptobu eve getirdim.bi bakayım kızlar neler konuşuyor diye.benim de acayip iştahım açık canım sürekli bişeyler istiyor.tabi kilolar da kaçınılmaz oluyor.....
niyekiiiii hangi lafıma puhaaaaaa?
Evet azcık zayıfcanaydı kendisi ama şu an tombiliyet sınırında.
3-5 kilo daha yığsa çizgiyi aşar valla :)
Annen yapsın ben yemeye geliyim. Bi taneden fazla yiyeceğime garanti verebilirim :)
Benim annem envai çeşit hamur işi bilir tuzlulardan, inanılmaz yemek yapar ama kek dahil hiçbir tatlı çeşidini bilmez, yada işine gelmiyo yapmak :)
Bi sütlü irmikli tatlısı var, bayramlarda bahşediyo sağolsun.
annenin ellerinden operın. bu bayram bende gelecem soyle. aa tarçın koymasın tatlının üstüne. bı de bana kara mercimek yemeği yapsın. erişteli. yapıyor o nu bılıyorum.
Bak yaaaaa.
Aranızla işim yok kardeşim.Siz sevin birbirinizi.
Benle elmalıyla, mantar kurabiyeyle, o kıymalı şeyle ilgileniyorum.
Siz öpüşün barışın farklamaz bana :)))
Bak yaaaaa.
layla nazome bakın ben usul usul dinliyorum sizi
beni seçin lütfennn ben geliyim sizeeeeeeeee
baksana bu kızlar aranızı bozmaya çalışıyo pis bunlar bunları çağırmayın
olur ben yaparım siz yersiniz sonra siz yapar ben yerim nasıl fikirElmalıyı da severim bak.
Siz nazome la küsmeyin bence, yapın doldurun masayı sonra beni seçin.
Nası fikir?
iki kişilikmi gün yapalım diyosun yapar yediririm sana bi bu kadar daha oluruz sonra gerçekten yarmagül derler bize karışmamsenle altın günü yapalımm mı dünürr..sen hepsini güzel yapıyon anladığım kadarıylann..kuduracam şimdi hamurişi istiyorum benn...
Bak yaaaaa.
tamam tamam o zaman gel senn..sofrayı donatır çağırırız seniii.yemezsin de sen zaten sekerim cıkar diyee..ben yerim hepsiniisanada şekerli tosbik derizz..
Abovvvvv araya bi de oyelken kaynadı iyi mi!
Bi de hatunun 5. Yıl sürprizi ikizler yani, masaya o oturdu mu bana hiçbişi kalamayabilü
layla sen hamur işi yap bebişim, layla sen de döktür bacım borekti çörekti... babuş sen ekler al 15 kilo. oyelken sen de çay demle bebişim.
ben gelıyorum az sonra.
Gel gel, elini öptün mü hepsini yapar sana.
Ben de yumurtalı ekmek istedim kendisinden az önce mesajla.Bayramda yapalım ama çok yapalım hepsini yiyelim dedim.
layla nazome bakın ben usul usul dinliyorum sizi
beni seçin lütfennn ben geliyim sizeeeeeeeee
baksana bu kızlar aranızı bozmaya çalışıyo pis bunlar bunları çağırmayın
selamlar kızlar. ben sizlere bi şey sorcaktım. bende polikistik over var. bu ay soğan suyu kürü uyguladım.polikistik over ı iyileştirik hormonları düzene sokuyormuş. kasım ın 2 sinde adet olmam gerekiyordu. bi kaç gündür idrarımda beyaz tortu oluyor. ve baya çok. sistit dede beyaz tortu geliyor. ama sistit daha önceden olmuştum acıması lasım idrar yaparken. bi kaç form da gördüm. beyaz tortu hamilelik belirtisi olabiliyormuş. aranızda hamilelikte idarında beyaz tortu olan yada yaşayan varmı? ilk aylarında? adet olmama daha var.ayın 2 sinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?