2012 Şubat Anneleri

Benimde çok yanıyor midem ya

bunu benn bi komsumuza hediye ettim kulakları cınlasınn. apartman kapısına takmıstı.. biraz kırısmıss.. onun dısında tek problemii tam kurdeleninn üstündeki biblo kırılmıs.. kırılan bibloyu da cektimm eger isteyen olursaa bi biblo alıpp üstüne taktırıverirr

kız hazırda mı bekliyordu hemencecik çektin koydun
aferin kız hızlı hatun

banada biri kafam kadar mandalina verdi onu yiyiyorum

oH, ben 3 tane meyve yedim, ceviz yedim ama sütüm bitmiş süt içmediğim için doymadım....

Hoşbeş alsaydı bi paket

Hoş beşi şimdi yediler de ben onu yemiyom :))))
Pek tatlılarla derdim yok :)))

off çok güsel gözüküyo ama ya ben hiç yapmadım un kurabiyesi ölüyom yaaa açlıktan gözüm dönmüş gibi 4 gündür yemek borum inanılmaz derecede yanıyo sizlerdede varmı?:44:

Ben de hiç yapmadım ama canım istedi nerden aklıma düştüyse...
Mide yanması ufaktan başlıyor bende de.
Doktorum daha da artacak dedi....Bu haftalardan itibaren artarmış.
Benim ilk zamanlarda da çok yanıyordu,maden suyuna sığınıyodum o zamanlar.

kızlarr,güzellerimm,tosbişlerimm hepinize iyi aksamlarr..ben yavastan cıkarr..hepinizi öpüyorumm...iyi aksamlarr..

Kızlar araya giriyorum kusura bakmayın ama sizlerde bir sorayım dedim pişman olamamak için..
Ben banyoma dolap almayı düşünüyorum ve bu evde kalıcı olmadığımız için duvara monte edilen tiplerden istemiyorum taşınabilir birşey istiyorum ve bunun gibi bişe..

TEKZEN YAPI MARKET | LEO MT40 ÇOK AMAÇLI DOLAP 150 X 60 X 40 CM

buna benzer lake dolapdan kullanan var mı acaba aranızda.. Şişme gibi birşey olmuyor değil mi ıslanınca..
Dikkat ederim ama ıslak kalmamasına felan ama yinede korkuyorum..

ya ben hiç süt içmiyorum

kızlarr,güzellerimm,tosbişlerimm hepinize iyi aksamlarr..ben yavastan cıkarr..hepinizi öpüyorumm...iyi aksamlarr..

iyi akşamlar canım

Gitcem :)
Evde de az yerim hiç olmazsa.
Geçe kalmıyım ki yarın kan vercem ya, etkilenmesin.

sen yeme sakın bugün bişey

Bizim banyoda var, ama ıslanınca şişme oluyor, yani duşakabin yoksa tavsiye etmem bunu, varsa olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…