- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.841
ay evet ya. ama bizim çıkışımız buçuğu bulur.
şimdi karşı masadaki arkadaşa bakkala gitsene dedim.
simit mimit ne bulursan kap gel paşam açlıktan ölüyorum ben didim.
sağolsun gitcek. ehehehehehe
yaşasın mı kendine arkadaş arıyo hatuna bak 73düm 3kg almışım şimdiye kadar ben nasıl 80le tamamlıycam fıçı gibi oldum yaaa
derim tabi bu ay 1 kg almışım toplamda 3kg 73üm diyorum sizler gibi 50kg ilen hamile kalmadım yuvarlancam gülazer gibi nazmom yaaa:26:
off çok güsel gözüküyo ama ya ben hiç yapmadım un kurabiyesi ölüyom yaaa açlıktan gözüm dönmüş gibi 4 gündür yemek borum inanılmaz derecede yanıyo sizlerdede varmı?:44:
yaşasın mı kendine arkadaş arıyo hatuna bak 73düm 3kg almışım şimdiye kadar ben nasıl 80le tamamlıycam fıçı gibi oldum yaaa
boşver canım allah sağlık versin çocukları doğurduktan sonra rejim yaparıs
(gerçi ben hep yapıyorum ama )
Hoşbeş alsaydı bi paket
bunu benn bi komsumuza hediye ettim kulakları cınlasınn. apartman kapısına takmıstı.. biraz kırısmıss.. onun dısında tek problemii tam kurdeleninn üstündeki biblo kırılmıs.. kırılan bibloyu da cektimmeger isteyen olursaa bi biblo alıpp üstüne taktırıverirr
Eki Görüntüle 278914 Eki Görüntüle 278915 Eki Görüntüle 278916 Eki Görüntüle 278917
bunu benn bi komsumuza hediye ettim kulakları cınlasınn. apartman kapısına takmıstı.. biraz kırısmıss.. onun dısında tek problemii tam kurdeleninn üstündeki biblo kırılmıs.. kırılan bibloyu da cektimmeger isteyen olursaa bi biblo alıpp üstüne taktırıverirr
Eki Görüntüle 278914 Eki Görüntüle 278915 Eki Görüntüle 278916 Eki Görüntüle 278917
kız hazırda mı bekliyordu hemencecik çektin koydun
aferin kız hızlı hatun
ben isterimde komsun apartman kapısınamı takmış niyekine
ben isterimde komsun apartman kapısınamı takmış niyekine
banada biri kafam kadar mandalina verdi onu yiyiyorum
Hoşbeş alsaydı bi paket
off çok güsel gözüküyo ama ya ben hiç yapmadım un kurabiyesi ölüyom yaaa açlıktan gözüm dönmüş gibi 4 gündür yemek borum inanılmaz derecede yanıyo sizlerdede varmı?:44:
bu hoşbeşide merak ettim kocamı arayımda gelirken alsın
akşam oldu zaten yemesen iyiydi eve gitmicenmi
kızlarr,güzellerimm,tosbişlerimm hepinize iyi aksamlarr..ben yavastan cıkarr..hepinizi öpüyorumm...iyi aksamlarr..
kızlarr,güzellerimm,tosbişlerimm hepinize iyi aksamlarr..ben yavastan cıkarr..hepinizi öpüyorumm...iyi aksamlarr..
akşam oldu zaten yemesen iyiydi eve gitmicenmi
oH, ben 3 tane meyve yedim, ceviz yedim ama sütüm bitmiş süt içmediğim için doymadım....
Hoş beşi şimdi yediler de ben onu yemiyom :))))
Pek tatlılarla derdim yok :)))
Ben de hiç yapmadım ama canım istedi nerden aklıma düştüyse...
Mide yanması ufaktan başlıyor bende de.
Doktorum daha da artacak dedi....Bu haftalardan itibaren artarmış.
Benim ilk zamanlarda da çok yanıyordu,maden suyuna sığınıyodum o zamanlar.
Gitcem :)
Evde de az yerim hiç olmazsa.
Geçe kalmıyım ki yarın kan vercem ya, etkilenmesin.
Kızlar araya giriyorum kusura bakmayın ama sizlerde bir sorayım dedim pişman olamamak için..
Ben banyoma dolap almayı düşünüyorum ve bu evde kalıcı olmadığımız için duvara monte edilen tiplerden istemiyorum taşınabilir birşey istiyorum ve bunun gibi bişe..
TEKZEN YAPI MARKET | LEO MT40 ÇOK AMAÇLI DOLAP 150 X 60 X 40 CM
buna benzer lake dolapdan kullanan var mı acaba aranızda.. Şişme gibi birşey olmuyor değil mi ıslanınca..
Dikkat ederim ama ıslak kalmamasına felan ama yinede korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?