2012 Şubat Anneleri

yok kız nie kızayım, ne güzel finduklular bana kalır çileklisini de yedim o da güzel ama finduk hastasıyım.
ısırırım o yeğenini de :)))

fındığı kırıp kırıp tıka basa dolduruyorum ağzıma öle gofrette felan değil ama oda fazla enerji veriyo adama malum sonrası fena oluyo
Ye benim çirkin yiğenimle bak fotomuzu koyayım çok zilli aneamm doymadım hala yiyorum çilenkli hoşbeşi

Maşallah Saçlara bak :))) Senin gözlerde yakıyor he

Lokum lokummm
Gidip biseyler yiyicem ben galiba, daha yemege de vakit var, hafif biseyler bulayim bari,
yarim dunya olucam bu gidisle, katkilarinizdan dolayi oglusum ve ben tessekkur ederiz yaneee

Valla ben yedim şimdi, biraz simit az krem peynir.
Bir de mısır ekmeği yedim ya, yemesem iyiydi ama...
Akşam yemek yemiyim bari :)

maşallah Saçlara bak :))) senin gözlerde yakıyor he

maşallah şevval adı miss kokulum izmire gidince kucağımdan inmezz erkek gibi yavrumun saçları uzamıyo teyzesi
allahım bi göz vermiş zaten çok şükür herifimde o gözlere vuruldu geldi fiziğime bakaydı evde kalmıştım

gözlerinin maaşallahı var
ama zayıf gibi gözülüyorsun kız resimde

Valla ben yedim şimdi, biraz simit az krem peynir.
Bir de mısır ekmeği yedim ya, yemesem iyiydi ama...
Akşam yemek yemiyim bari :)

Ohhh yarasın

Heheheh :)) Boşversene vurulcakları varmış, yazılmış alnımıza

Bu arada ben çıkıyorum kuzular, öptüm hepinizi, akşam çok yemeyin

gözlerinin maaşallahı var
ama zayıf gibi gözülüyorsun kız resimde
görünüyorum malesef yüzüm bir karış vucutta ona keza bomba daha doğrusu bacaklar bel üstü gayet zayıf kollarım filan ama bel kısmım allaha emanet şişme bot gibi ve kaç sene fitness filan yaptım yok erimiyo bide şimdi hamiş olunca malum işte idare ediyoz
ohhh yarasın :d:d

heheheh :)) boşversene vurulcakları varmış, yazılmış alnımıza

bu arada ben çıkıyorum kuzular, öptüm hepinizi, akşam çok yemeyin

valla öle adamın gözünü kör ettim beni göremedi yazık Ben bu gece az yiyeceğimi düşünmüyorum yaa yapıyım un kurubabiyesi sıvı yağla olmaz mı?:44:

Kızlar nolurrr bana cwp verin fena halde cnm un kurabiyesi istiyo evde margarin yok bunu sıvı yağ ile yapsam olmamı? Azcıkta tereyağı var 200gr kadar bi akıl verin bana

Valla yapıcam neye benzerse artıkın olmadı çöpe atarım napayım bi yerim şişcek yemessem:26:

Kızlar nolurrr bana cwp verin fena halde cnm un kurabiyesi istiyo evde margarin yok bunu sıvı yağ ile yapsam olmamı? Azcıkta tereyağı var 200gr kadar bi akıl verin bana

Ben pek anlamam canım ama bence olmaz. Çünkü sanırım o ağızda dağılmayı sağlayan margarin.
Portakal ağacında tereyağ kullanmış margarin yerine ama 1 paket margarin ayarında.

Bence yap ama tereyağıyla yap, yettiği kadar.
Zaten 1 paket 250 grammış, sende de aşağı yukarı o kadar tereyağ var zaten.

kurabiyeler bölümünde krem şantili kolay kurabiye tarifi var un kurabiyesi gibi oluyor hem malzemesi de az pratik bi tarif bak istersen cnm:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…