- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.861
fena migdem değil yemek borum yanıyo limon yemiş gibi.şimdi senin yüzünden gidip çilekli hoşbeş aldım bakkaldan ne gıcıksın illa adamın canını çektircen dimi azoşumbenimde çok yanıyor midem ya
tabi bakalım annem gibi emzirirken daha çok şişmessem verecem inşallahboşver canım allah sağlık versin çocukları doğurduktan sonra rejim yaparıs
(gerçi ben hep yapıyorum ama )
bak aldırcaksan kesinlikle çilenklisini tavsiye ediyorum büyük paket aldır çayla on numara gidiyobu hoşbeşide merak ettim kocamı arayımda gelirken alsın
ben de hiç yapmadım ama canım istedi nerden aklıma düştüyse...
Mide yanması ufaktan başlıyor bende de.
Doktorum daha da artacak dedi....bu haftalardan itibaren artarmış.
Benim ilk zamanlarda da çok yanıyordu,maden suyuna sığınıyodum o zamanlar.
Finduklusundan sipariş et
Kızlar araya giriyorum kusura bakmayın ama sizlerde bir sorayım dedim pişman olamamak için..
Ben banyoma dolap almayı düşünüyorum ve bu evde kalıcı olmadığımız için duvara monte edilen tiplerden istemiyorum taşınabilir birşey istiyorum ve bunun gibi bişe..
TEKZEN YAPI MARKET | LEO MT40 ÇOK AMAÇLI DOLAP 150 X 60 X 40 CM
buna benzer lake dolapdan kullanan var mı acaba aranızda.. Şişme gibi birşey olmuyor değil mi ıslanınca..
Dikkat ederim ama ıslak kalmamasına felan ama yinede korkuyorum..
fena migdem değil yemek borum yanıyo limon yemiş gibi.şimdi senin yüzünden gidip çilekli hoşbeş aldım bakkaldan ne gıcıksın illa adamın canını çektircen dimi azoşum
Bizim banyoda var, ama ıslanınca şişme oluyor, yani duşakabin yoksa tavsiye etmem bunu, varsa olabilir.
Ama ben çilekli demedim, finduklu dedim
bunu benn bi komsumuza hediye ettim kulakları cınlasınn. apartman kapısına takmıstı.. biraz kırısmıss.. onun dısında tek problemii tam kurdeleninn üstündeki biblo kırılmıs.. kırılan bibloyu da cektimmeger isteyen olursaa bi biblo alıpp üstüne taktırıverirr
Eki Görüntüle 278914 Eki Görüntüle 278915 Eki Görüntüle 278916 Eki Görüntüle 278917
cıktım kızlarr bennnyarınn kapı süsüynenn konusmak üzeree görüsürükkk
Kızlar araya giriyorum kusura bakmayın ama sizlerde bir sorayım dedim pişman olamamak için..
Ben banyoma dolap almayı düşünüyorum ve bu evde kalıcı olmadığımız için duvara monte edilen tiplerden istemiyorum taşınabilir birşey istiyorum ve bunun gibi bişe..
TEKZEN YAPI MARKET | LEO MT40 ÇOK AMAÇLI DOLAP 150 X 60 X 40 CM
buna benzer lake dolapdan kullanan var mı acaba aranızda.. Şişme gibi birşey olmuyor değil mi ıslanınca..
Dikkat ederim ama ıslak kalmamasına felan ama yinede korkuyorum..
gayet güzel canım
benim vardı buna benzer bir dolabım
hemde suyun altına maruz kalıyordu
taşındığım yerdeki banyom küçüktü
arkalarında kararma oldu sonra
taşınırken attım ben
ama ben çilekli demedim, finduklu dedim
en sevdiğim doktor tipi işte
MDF üstüne PVC kapak diyorya PVC şişmez diye düşündüydüm bende :S
Duşa kabin yok cnm normal banyo perdesinden var..
Buhardanda etkilenir miki? Ben çamaşır makinamın yanına koyacağım zaten banyoyu yıkarken makina ıslanmasın diyede dikkat ediyordum bunada ederim diye düşündüm ama buhardan etkilenirse kötü:S
Gerçi ömürlük mü alıyorum ki birde iki kişiyiz kalabalık olsak neyse ..
Ayy karasız kaldım..
Birazdan çıkıp eşimle bakcaktık almak için Tekzene:S
çıkss azoşum fındıklısını da yedim bişeyi daha vardı onu da yedim ama diğer gofretlerden pek bi fark bulamadım ama çilenkte farklı bir arama yapmışlar yerken kuduruyorum resmen egzotik bir havaya giriyorum gözlerim neyin kayıyo7/24 yiyebilirim çilekli hoşbeşten ama fındıklısı tıkıyo beni tabi zevkler tartışılmazda azom kızma bana emii ben çilek diyorum hemde kıslar pembe yer tamam mı yiğenim var dioki ama enişte erkekler çilekli şeyler yemezki o kız meyvesi sen yeme diyo
Bebek için şifonyerimi boşaltacamda havlu felan vardı onları koyarım ğst kısmına alt kısmınada toz deterjanlarımı felan koyarım dediydim..
Benim ki kolay kolay ıslanmaz ama buhardan etkilenirse kötü..
Kaç sene kullandın cnm sen?
bence havlu ve deterjan koymak için ideal
ben bayağı kullandım banyolarım büyüktü ıslanmıyordu
sonra taşındığım evde çok küçüktü mecbur duşakabinin içine koydum yani hep ıslandı
buhardan birşey olmaz bence al derim
gittiğinde ordaki görevliden de fikir alabilirsin canım
bende kaçtımm herkeze iyi akşamlaresen kalın:)
Hımm anladım cnm..;Saol..
bblaucum ve Azelyacım acil çıkmam gerekti yorumlarınızı alıntılayamadım..
Teşekkür ederim yorumlarınız için..
Ben çıkayım görevliler ne dicek bakalım..
Herkese hayırlı akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?