- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #34.901
şu an çalışıyorum ama aralıkta izine ayrılmayı
sonra da dönmemeyi düşünüyorum
ahahah kız varya demin bana seneler öncesinin bi evrağını arattırdı şef. faturalar bende olduğu için 1 saattır onu arıyorum. o nu masasına bırakırken aynen şöyle bi diyalog gectı aramızda.
- şef sizde şeker vardı di mi?
-- yok bende klestrol var
- aaaa ben şeker sanıyodum. ya bende de çıktı da geçen
- o gebeliktendir be kızım takma
- ya öyle de şef ilkini kaybedince insan pirpirikleniyor.. yarın bakalım 2. yüklemem var.
- haaa tamam bişi çıkmaz ama korkma.
olay budur :))) ınce yerden vurdum adamı...
fındığı kırıp kırıp tıka basa dolduruyorum ağzıma öle gofrette felan değil ama oda fazla enerji veriyo adama malum sonrası fena oluyo
Ye benim çirkin yiğenimle bak fotomuzu koyayım çok zilli aneamm doymadım hala yiyorum çilenkli hoşbeşi
Eki Görüntüle 278920
MaşallahSaçlara bak :))) Senin gözlerde yakıyor he
kızlar dün akşam kasıklarım da dahil bacaklarım dizlerim acayip ağrıdı
doğuruyorum sandım
tatlım dün grip olmuştum ya öğleden sonra izin alıp eve gittim, tüm gün yattım dinlendim akşam osmanı izlerken uyuya kalmışım, gece bir uyandım sol kasığım nasıl ağrıyor, matkapla deliniyor sanki, 15 dk filan sürdü, eşimi uyandıracaktım neredeyse. demek sana da oldu aynısı. doktorum bana bunlar olabilecek ağrılar demişti yani gayet normal karşılamıştı:26: (tabi kanama falan olursa durum değişir)
kızlar bizim işyerinde herkes avans alıyor
bende 10.000 lira istedim 10 ayda kesilsin diye
(aslında istemiyordum ama mecbur kaldım)
sonra dün aradılar beni 3.000 lira onaylandı diye
bende istemiyorum diyecektim öyle düşünmüştüm
babam bu şirkette ik müdürüydü ona anlattım oda çok kızmış
benim direktörü aramış ama açmamış açsaymış istediğine veriyon istediğine vermiyon diyecekmiş
benim arkadaşıma 25.000 vermiş
sonra ik direktörünü aramış oda demiş biz o kağıdı genel müdüre çıkarmadık satış direktörü prosedür gereğini verin dedi demiş
yani benim ikiyüzlü direktörüm
babamda ozaman çıkarın genel müdüre demiş
sonra eşimde bana diyo işi bırakıcam de tazminatını al
bende 4 ay maaş alcam izindeyken diye çok istemiyorum
şirkete de iş ibırakçam demedim devam edicem dedim maaşımı versinler diye
sizce işi bırakıcam diyim mi
yoksa aralıkta 30.hafta raporumu alacağım zaten devam etmeyeceğim
12 günde yıllık iznim var araya bayram giriyor falan öyle
aralığa kadar sabredeyim mi
benim direktörü aramış ama açmamış açsaymış istediğine veriyon istediğine vermiyon diyecekmiş
sonra ik direktörünü aramış oda demiş biz o kağıdı genel müdüre çıkarmadık satış direktörü prosedür gereğini verin dedi demiş
günayddınnnn kızlarrr bugün kızımı görecem inşallah çok mutluyummmmm
günaydın canımmmm..ayy ne kadar saçma ya dilediklerine 25bin dilemediklerine 2-3binle geçiştirmeyemi çalışıyorlar ne saçma bir düzen o öyle ya herkese hakkını verin yada böyle bir uygulamaya geçmeyin ama değilmi..şirketlerde ve yöneticilerde az daha vicdan olsaydı böyle olmazdık ya neyse...hayatım şunun şurasında bişeycik kalmamış aralığa kızlardada sendede sıkıntı yoksa azcık daha beklesen
tatlım bence aralığa kadar sabret.zaten ne kaldı ki aralığa. bayramda var izninde varmış. bence sabret. bu arada işi bırakıcaksın değil mi? ikizlerle çok zor çünkü. ayyy oyelken zor ama inan süper birşey, düşünsene evde 2 tane cimcime kız. en büyük isteğim 2 tane kızım olmasıydı(ikiz tabi)doktorumda diyor ki üzülme 2.kez ikiz ve kız yaparsın tıp epey ilerledi.
tabi canım işlerine nasıl gelirse
diyorum ki zaten bu haftayı sayma
bir hafta çalışırım sonra bayram
sonra 1 hafta daha çalışırım
kasım 21 inde tetanoz olmaya gitçem
belim tutuldu diye 3-4 gün rapor alırım
kasım öyle biter zaten
aralıkta da 12 gün yıllık iznim var
zaten 27 aralıkta 30.hafta raporumu alıp ayrılırım
hayırlısı olsun tatlım kocuman olmuştur fıstık bizlede paylaş resmini gelince kaçta randevungünayddınnnn kızlarrr bugün kızımı görecem inşallah çok mutluyummmmm
tabi canım işlerine nasıl gelirse
diyorum ki zaten bu haftayı sayma
bir hafta çalışırım sonra bayram
sonra 1 hafta daha çalışırım
kasım 21 inde tetanoz olmaya gitçem
belim tutuldu diye 3-4 gün rapor alırım
kasım öyle biter zaten
aralıkta da 12 gün yıllık iznim var
zaten 27 aralıkta 30.hafta raporumu alıp ayrılırım
ayy ne güzel valla. bende geçen hafta gördüm oğlumu. detaylı ultrasonda yüzü yüzüme dönük, resmen yanımda gibiydi. nasıl duygulandım. kocaman oldu kuzularımız
hayırlısı olsun tatlım kocuman olmuştur fıstık bizlede paylaş resmini gelince kaçta randevun
evet demi artık kocaman olmuşlardır 3 ekimde gitmiştim en son hayatımm..1,30da randevum ama sanırım bugün tekrar işe gelmam noterde falan vekalet işlerimde var sonra sağlık ocağına gidip tetenoz aşısını vuruluyum diyorum sürekli sağlık oacağından arayıp taciz edip duruyorlarlarrsen naptın dün un kurabiyesini hayatım yaptınmı nasıl oldu
evet demi artık kocaman olmuşlardır 3 ekimde gitmiştim en son hayatımm..1,30da randevum ama sanırım bugün tekrar işe gelmam noterde falan vekalet işlerimde var sonra sağlık ocağına gidip tetenoz aşısını vuruluyum diyorum sürekli sağlık oacağından arayıp taciz edip duruyorlarlarrsen naptın dün un kurabiyesini hayatım yaptınmı nasıl oldu
bencede öyle yap. dediğin gibi 1 hafta kaldı neredeyse bayrama. iznin filan derken arayada rapor sıkıştırırsın olur gider. benimde kafam çok karışık, 9 aralıkta 32. haftayı dolduruyorum ama 37. haftaya kadar çalışırsam 5 hafta daha oğlumla vakit geçirebilicem diye dayanayım diyorum. ama baktım 32. haftada iyice ağırlaştım mecbur rapora ayrılırım.
hayırlısı olsun tatlım kocuman olmuştur fıstık bizlede paylaş resmini gelince kaçta randevun
günaydın cnm okudum gıcık oldum müdürlerine
ihtiyacından istemişsin bu belli bişi adalete bak
bence tekrar konuş şansını dene işten çıkcam felan deme
dediğin gibi madem 4ayda paranı vercekler değmez
sabırlı ol şimdilik taklum
günaydın kızlarrr..ankara kapalı hava bozuktam yorganı boğazına kadar cekip uyumalık..ama biz irem kızla türkçe sınavına calısıcaz şimdi.sesteşler,zıt anlamlılarrr sağdan sağdan geliyolar banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?