2012 Şubat Anneleri

yaa güselim benimde kendi annem öle diyoki sizde gördüm böle doğuma yakın alışveriş edilir dedim anne güsel söylüyonda karnım tepeleme nereye gidecem nasıl gezicem o halimle üstüne üstlük bir anda hepsini almam mümkün değil dedim sustu bendeydi yaa şimdi evin herşeyini temizledi filan arada dokunduruyo lafını biz sizin gibiyken cam tepesinden inmezdim sana hamileyim 3günüm kalmış tüm evi temizledim doğumumu öle bekledim diyor.deli oldum senin halin varmış benim yok dedim.kayınvalidem daha çok düşünüyor beni kanımca...
aferin eşine valla iyi demiş sana laf bırakmamış senin kendine hayrın yok fazladan bide onlar mı yardım bekliyo hey gidin hey
valla çalışıyoruz die dediğin gibi kapımızı açamıyrlar haftasonuda evimizde temzilikle geçiyo hayat bitiyo işte insana ailesinden yardım gelmedikçe kimseden gelmezz...

kaynanalardan bekliyorum da böyle şeyler insanın kendi annesinin demesi de çok ilginç
bi de eskilerin ay ben cam tepesinden inmezdim
ay biz doktor yüzü görmedik
ay biz evde doğurduk
sinir oluyorum

2004 şubat bu şirkette başladım

canım bu işyerinde deel ömrü hayatın boyunca tüm toplam sigortanı diyom

kızlar merak ettiğim bişi var size sormak istiyorum
arada bi böyle adet olacakmışım gibi sancılar gelip gidiyo
normalmi sizce bide ilk ayım çok zor geçmişti mide bulantısından
şimdi bitti derken korkuyorum tekralanmasndan
bu sabah uyanır uyanmaz aç karına bile gidip kustum
arada bi böyle oluyo bide sanki böyle boğazıma kadar birşey gelmiş bişi yiyemiyorum
bu bi haftadırda sabahları saat 5te midem cız cızz sesler geliyo acıkmışım gibi oluyorum
çook tuhaff yaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

benim bulantım olmadı canım o yüzden bilmiyorum
genelde bulantı olanların kız çıkıyodu galiba
bi de kese büyüdükçe hafif ağrı yapıyo

dünürümm hosgeldinn.yine rahat durmuyon bakıyom da neler alıyon yineee:52: kuziye süt saklama kapları heee.alll alll hepsinden yarasın damadıma:52: valla kızlarr size bişey diyim mi su okul zamanı baslayana kadar böyle yorulmuyordum.okuma yazma öğrenmesi bi dert oldu :40:şimdik projeleri sınavlarıı..valla karnımdakinden tırsıyorum.o bu yasa gelince uzay mekiği yaptıracaklar beee..:50:

Oyelkencim valla en bu sigorta filan işlerinden hiç anlamıyorum. Ama bildiğim kadarıyla doğumdan sonra kendin ayrılırsan tazminat olmuyordu.
Süt izinleri kısmını bilemicem, ama doğum yaptığına göre onu hak etmiş sayılmıyormusun…

yok kız anlamadın galiba
kızının kızları olacağını
benden haberi olmadığını söylemiş

haa şimdik anladımmm..bende senin kızlardan haberdar başka oğlu daha varda o gelinin bebeğini bilmiyor sanıyordum:)))tövbe yaaa battıkça battı dahada gözümde kayınpederin

ah tatlım ah, sende bendensin demek. annem(kendi annem) geçenlerde eşimin yanında diyorki "ay ben sezeryanla doğum yaptım(kız kardeşime), hastaneden çıktım ertesi gün eşime güveç pilav yaptım" bende döndüm dedim ki "evet hatırlıyorum, ama aynı gece dikişlerin patlamıştı,ağrı şokuna girip acillik olmuştun" düşünsene eşimin yanında ettiği lafa bak. adam diycek nazlanma bak annen doğumdan sonra hemen ev işleri yapmaya başlamış, ya damadın yanında bu laf denir mi? ben kendi annemden yana çok dertliyim çoooooooooookkk

valal billa ya insanın kendi annesi bunu derse el ne demesin ama kayınvalidem basbas bağırıyo gebertirim seni otur oturduğun yere allah korusun ilk çocuğun ters bi hareket edersin bebek ölü doğar onuda geçtim seni zehirler kızım deli olma diyo
geçen birinden bişi duydum çok üzüldüm kadın 9 aylık hamileymiş doğuma 1 haftası kalmış vitrin üzerinden bardak almak için uzanmış bebeğin kordonu kopmuş böle içimden bişi düştü sanki demiş sancıları tutunca doğuma götürmüşler bebek ölü doğmuş kordon kopmuş
allah korusun herşey olabilir biz kendimize dikkat edelim temizlik iş güç her zaman olurr die düşünoyrum

günayydıınnn kızlarrrrr:16::16::16::16::16:

konumuzz kapı süsü didinizz bende kapı süsleriyle geldim:27::27:

$55uiip4t9a5ih15tnl2uo1.webp $3662406198_2966a4c085.webp $annenin-hayali-bebek-kapi-susu-agac-1.webp$DSCN1107.webp $ikiz-bebek-kapi-susu-ozan-imge-web.webp

hıı doktorum tavsiye üzerine gittim iyi şuan bi sorun yok özel hastaneye gidiyorum
dediğin gibi doktor görse söyler
peki canım ben onu ne zaman içimde hissederim acaba:26::26::26:

Ben ilk olarak 14+3te hissetmiştim ama seğrime şeklindeydi ve bir daha uzun süre duymamıştım.
Artması, sıklaşması 18. Haftaydı.
İyice tekme, dayanma, yer değiştirme, dönmeleri hissetmek 20.-21. Haftalardan sonra.
Hatta dönmeler 24leri buluyor.

yazıklar olsun inan hepsine aslında üzülmemekle kafana takmamakla en doğru kararı almışsın gerçektende birde ben becerebilsem fena olmayacak..

Benim kızkardeşim kan tahlillerimin sonuçlarını bile takip ederken, kendi erkek kardeşinin çocuğuna kayıtsız kalan koskoca adam için mi üzülücem. Herkes hakettiğini alır, bebeğim de amcasının gerçek yüzünü tanır ama...

kaynanalardan bekliyorum da böyle şeyler insanın kendi annesinin demesi de çok ilginç
bi de eskilerin ay ben cam tepesinden inmezdim
ay biz doktor yüzü görmedik
ay biz evde doğurduk
sinir oluyorum

canım bu işyerinde deel ömrü hayatın boyunca tüm toplam sigortanı diyom

sanırım 12 yıl

Oyelkencim valla en bu sigorta filan işlerinden hiç anlamıyorum. Ama bildiğim kadarıyla doğumdan sonra kendin ayrılırsan tazminat olmuyordu.
Süt izinleri kısmını bilemicem, ama doğum yaptığına göre onu hak etmiş sayılmıyormusun…

banada öyle gibi geliyor

haa şimdik anladımmm..bende senin kızlardan haberdar başka oğlu daha varda o gelinin bebeğini bilmiyor sanıyordum:)))tövbe yaaa battıkça battı dahada gözümde kayınpederin

evet kendi kızı da hamile ya görümcem yani onun kızı olcak diyo
oğlunden benden haberi yokmuş yani
salak adam

Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 8 ziyaretçi)

EDAN, asliyrt+, Nazome, oyelken+, filancam, ecrinnn, sinemaksungur, leader, _HaYaTiM_, bblau, Limon_ik, elefera, aZeLYa55,

$hayvan35wi5.gif$hayvan35wi5.gif$hayvan35wi5.gif$hayvan35wi5.gif$hayvan35wi5.gif$hayvan35wi5.gif

tabi sevdim sizde beni sevdiyseniz sizinleyim artık :38::38::38::38:

hoşgeldin edan :)) bu arada inanma sen öle bulantı falann yok öle bişiy bir sefer bile bulantım olmadı ama benim 2.prenses geliyoo..hayırlısı sağlıklısı olsun..:52: ilk kızımda ilk 3 ay insan içine cıkamamıstım.bünye meselesi onlar :40:

Ben ilk olarak 14+3te hissetmiştim ama seğrime şeklindeydi ve bir daha uzun süre duymamıştım.
Artması, sıklaşması 18. Haftaydı.
İyice tekme, dayanma, yer değiştirme, dönmeleri hissetmek 20.-21. Haftalardan sonra.
Hatta dönmeler 24leri buluyor.

Benim kızkardeşim kan tahlillerimin sonuçlarını bile takip ederken, kendi erkek kardeşinin çocuğuna kayıtsız kalan koskoca adam için mi üzülücem. Herkes hakettiğini alır, bebeğim de amcasının gerçek yüzünü tanır ama...

anladım canım sağol daha var demek :))

kızlarrrr günaydınnnnnn:49: ben geldimmmmm ..hoş geldimmmmmmm:33: nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir daha geçmişi
okumadım ama umarım hepinizi hoş bulurum :26: kızlar dün şeker yüklemem falan yapıldı aynı zamanda tetanoz aşısı vuruldum.işten
izin alınca hepsini bi arada yapayım dedim.Daha sonuçları almadım ama umarım güzel çıkar...

benim _olan canım iki gündür giremiyorum.kusuruma bakma olur mu :17: eşime sordum kıdem tazminatı falan alamaz ama eğer şikayet
ederse yüklü bi tazminat alır,hatta işe geri dönüş bile yapabilir dedi.Ama korktuğu gibi o çıkınca ssk sını kesmezler ,korkarlar yapmaktan
dedi.Yine de kontrollu ol tamam canım .:44:

buarada kk yönetimi:47: burada hamişler var ne bu duvar kağıdı yaaaa :50: derhal özellikle subat annelerine bundan birer kutu gönderiniz lütfen :21:

hoşgeldin edan :)) bu arada inanma sen öle bulantı falann yok öle bişiy bir sefer bile bulantım olmadı ama benim 2.prenses geliyoo..hayırlısı sağlıklısı olsun..:52: ilk kızımda ilk 3 ay insan içine cıkamamıstım.bünye meselesi onlar :40:

sağol canım tşk ederim ama benim arada bi böyle bulantılarım oluyo canım

valal billa ya insanın kendi annesi bunu derse el ne demesin ama kayınvalidem basbas bağırıyo gebertirim seni otur oturduğun yere allah korusun ilk çocuğun ters bi hareket edersin bebek ölü doğar onuda geçtim seni zehirler kızım deli olma diyo
geçen birinden bişi duydum çok üzüldüm kadın 9 aylık hamileymiş doğuma 1 haftası kalmış vitrin üzerinden bardak almak için uzanmış bebeğin kordonu kopmuş böle içimden bişi düştü sanki demiş sancıları tutunca doğuma götürmüşler bebek ölü doğmuş kordon kopmuş
allah korusun herşey olabilir biz kendimize dikkat edelim temizlik iş güç her zaman olurr die düşünoyrum

Allah korusun ya. benim kayınvalidem de aynı senin ki gibi. gelip temizlik yemek filan yapmaz ama gittiğimde asla yerimden kaldırmaz. geçen gün birinin cenazesi vardı eşim tutturmuş sende gel ayıp diye kayınvalidem döndü asıl sana ayıp, hamile kadının ne işi var cenaze evinde dedi. kendi anneme kaç kez artık evin temizliği beni yoruyor, h.içi çalışıyorum cmt. tüm gün temizlik ölüyorum sırtım belim kopuyor dedim, o zaman ya kocan yapsın yada her hafta sonu yarım gün kadın tut dedi. dün markette karşılaştık (ben feci grip halde işten izin almışım,karnımda aç,yemek malzemesi alıyorum), ben bu poşetleri nasıl taşıycam yardım eder misin anne?dedim. valla ben taşıyamam dedim gittim manav reyonundan çocuğa rica ettim, eve kadar yardım etti ama çok ağladım tabi

Günaydın canım nasılsın?
Aleyküm selam..
Dualaımız senin ve arkadaşın için...
Allah şifa versin canım tez vakitte...

Dun ıcın yazmıssın gunaydın dıye ama ben sana bugun dıyeyım, oma mı?
ıyıyım tatlım, yogun bır sekılde calısıyorum son gunlerde.
Arada kafam dagılsın dıye foruma bakıyorum, ama ortadan dalınca sarmıyor muhabbet, cıkıyorum.

Amın, ınsallah guzel haberler almayı umıt edıyoruz bızlerde.

Sen nasılsın? Hazırlamıssın hastane cantanı.
Baska neler yaptın?

Ben daha hıc bır hazırlık yapmadım.
Annem ve ablam hazırlıyor bırseyler, bayramda alıp-gelecegım onları.
Sonrasında ıse butun hazırlıklara hız verecegım, Rabbım ızın verırse.

Allah şifa versin inşallah bişeyi yoktur

ButikBebe - özel alışveriş kulübü

kızlar lansinoh ürünleri var

Amın canım, ınsallah.
Capa dakı doktor daha ıyı konusmus.
En azından urkutmemıs.
Kasım 3 te bellı olacak sonuc.
Hayırlısı ınsallah.

Back
X