2012 Şubat Anneleri

Valla benim özel takip ettiğim bi site yok.
Emin olmadığım yada bilmediğim bi yemeğin tarifine bakıyosam fotoğrafı en güzel olanı seçiyorum genelde

ben hepp önce portakal agacına bakarımm.. hep te aradıgımı bulurum. o hatunlar enfes sofralar hazırlyor.. hiçbir tarif tee cırt cıkmadı simdiye kadar. hee ola ki portakal agacı nda yok o zaman oktay usta

Yarın akşam eşimin patronunun evine yemeğe gidicez, ilk kez karşılaşıcam...Hiç sevmiyorum tanımadığım yere gitmeyi..
Size bu konuda sorum olacak kızlar;
Giderken ne götüreyim?
Çiçek mi yoksa bebek kıyafeti mi? (Eşi de 4 aylık hamile)
Hangisi daha uygun olur?

Bence çiçek götür azoş, sanki bebek kıyafeti daha samimi yada daha resmi olmayan yerlere gider.
Bence yani.

Valla benim özel takip ettiğim bi site yok.
Emin olmadığım yada bilmediğim bi yemeğin tarifine bakıyosam fotoğrafı en güzel olanı seçiyorum genelde

benim 2 tane var ama daha çok istiyorum :26:

oktayustam. ve portakal ağacı

ne verdilerse tutuyor valla

hele portakal ağacı'nın sütlacı var ya

bi yapıyom bolulu hasan ustu poh yemiş yanımda

Öyle yapayım ben o zaman.
Ama bu un kurabiyesigillerin kakaoluları güzel oluyodu :)

ben kakaolu bi tek ıslak kek seviyorum
ısrar etme litfen sade yap şunu

Bizde bugün denetçi var, adam karşı masadaki arkadaşı denetliyo ben de kk'ya yazıyorum iyi mi

sen ne iş yapıyosun denetçi geldi

bide sey sorucamm.. simdi benim bebe gecen ay yan yatıyodu dr dönebilir didiydi.. simdii dimdik yatıyo.. kafa yukarda bacaklar asagıda makat geliş deniyomus.. dr bu kez dönebilir dimedi:26::26: sizinkiler nasıl duruyo acepp.. daha var ama döner heralde dimi??

bide sey sorucamm.. simdi benim bebe gecen ay yan yatıyodu dr dönebilir didiydi.. simdii dimdik yatıyo.. kafa yukarda bacaklar asagıda makat geliş deniyomus.. dr bu kez dönebilir dimedi:26::26: sizinkiler nasıl duruyo acepp.. daha var ama döner heralde dimi??

evine de birşey alabilirsin

ben hepp önce portakal agacına bakarımm.. hep te aradıgımı bulurum. o hatunlar enfes sofralar hazırlyor.. hiçbir tarif tee cırt cıkmadı simdiye kadar. hee ola ki portakal agacı nda yok o zaman oktay usta

:13:

bence hiçbiri
şık bi pasta alın
hem sen de yersin kendi sevdiğini almayı unutma hahahahahaa

Bak ben de sütlacı güzel yaparım ama nerden bakıyodum bilemedim.
Ama galiba portakal ağacından bakıyorum.
KK mühendisiyim ben
Sana hayatımın kısa özetini geçtim ya ciğerim, mühendisim.
Satınalmaya bakıyorum şu sıralar.Bi beş senedir filan.
Sen ne işle iştigal ediyorsunuz aceba?

Benim de makat gelişiydi hem de plasenta previaydı.
Sonra döndü, daha da çooook döner dediler ama bilemiyorum ne zamana kadar dönüyorlar...
Son haftalarda artık dönecek yeri kalmıyor sanırsam.

cicek götür bencede cnmm ilk defa gidiyosun madem benim de arkadasıma gitmem lazım. hediyeden kactıgım için gidemiyorum.. ama o bana nevresim almıstı bende mecbur alıcam aynı fiyata bişi.. bende sunu begendim ev hediyesi olarak.. valla cok param olsa herkese bunu hediye edicem

Bence çiçek götür azoş, sanki bebek kıyafeti daha samimi yada daha resmi olmayan yerlere gider.
Bence yani.

Dimi benim aklıma da çiçek yatmıştı, büyük şık bi buket.

Benimki de makat geliş, döner ben öyle umut ediyorum bakalım, doğum anında bile dönen varmış.

evine de birşey alabilirsin

O biraz riskli ama dimi ilk kez gidicem:26:

:13:

bence hiçbiri
şık bi pasta alın
hem sen de yersin kendi sevdiğini almayı unutma hahahahahaa

Pasta da olabilir bak..Ama kadın hamile ya tiksindiyse pastadan

Evet evet çiçek götürim

ne bileyim dr hep daha döner diyoduu sekli de ben soruyodumm eskişden kafa üstü duruyodu cünkü.. bu sefer kendisi makat geliş duruyo dedi. bekledim emme daha döner demedi bende ilerleyen zamanlarda dönmez diye biliyorum.. cünkü ultrasonda bile 29 haftadan sonra net görüntü alınmıyomus sıkıstıgından

Dönüyor sıkma canını...Döndürme tekniği okudum birkaç tane..Ne kadar doğru bilmem ama denemek lazım..
Karanlıkta kasıklarınıza fener tutun diyordu "ışığa yönelme" ile dönebilirmiş bebek..Her akşam 15 dk. falan..
Sonra etkili başka bir madde "baba sesi" kasıklarına doğru konuşcak seninkisi :)) "sese yönelme" tekniği..
Bi de bebiş sağ tarafında ise sağına yatıp onu azcık rahatsız et, rahatı bozulunca dönebilirmiş..Ben denemeye başlıcam bakalım, inşallah dönerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…