- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.301
Sanırım ana binada olması lazım, o Beylerbeyine inen yolda var ya.
Bi sormak lazım muayeneyi ama kaç lira bilmiyorum, kadın doğuma hiç gitmedim orda.
Ama hastaneyi genel olarak çok beğeniyorum.
ben bir kere diş için gittim ama birşey yaptırmadım
Fitil bana da verdi, bu fitili al bulunsun akıntın yoğunlaştığında kullanacağız ama devamlı elimizde hazır bulunacak dedi.
Daha kullanmadım.
Ben kafana takılıyorsa hemen gitçilerdenim.
Altunizadedesin sen dimi, iki dakika başkent üniversitesine uğrayıveririm yerinde olsam.
Ahhh Ebru Şallı gibi doğurmak benim için bir hayal artıkBen ekmeği de kesemedim , dediğin gibi tatlıyı da yiyorum dayanamıyorum.
Hareketli olmama meselesine gelince; sürekli ayaktaysan pek hissetmeyebilirsin, ya da yorgunsan..
Arada 1-2 gün az oynadıkları oluyor, oğlum bazen hiç tekme atmıyor, elimi koyduğumda hareketlerini hissediyorum bazen sadece.
..
belki dinleniyodur annesi çukulata yiyincede pıt pıtlara başlamıyomu? bazen benimkide yatıyo paşam çıtı çıkmıyo ama korku sarınca beni sanki anne merak etme iyiyim der gibi atıyo bi tane tekmik gene yatışa geçiyo sanırsamyavrummmmmmm benimm ...sorma yaa ben 6 kilo aldım şu ana kadar kilomu? sorun etmiyorumda inş hemen veririm doğumla inş..bazı bayanlarda kalıyo kilo ondan tedirginim inş veririm...:18:
dybal 11 kilomu aldınnAma senin ikizdi dimi bebekler napalımmm alalım bakalım..oğlanlar büyüdüğünde anne şişmansın derse bak ben ne yapıyorum onu....
tabi canım ara, ikiz gebelik tekil gebeliğe benzemiyor.
Kendini diğer arkadaşlarımızla da karşılaştırmamaya bak,
bizim biraz daha hassas ve dikkatli olmamz lazım.
çogul gebelik-riskli gebelik çünkü canım.
Benimde 25+1
kiloyada takılmıyorum fazla, çünkü kızçelerim önden gidiyolar zten bir yerden sonra gelişimleri tekil bebek gibi olmucak, yavaşlıcak.
Onlara kg yapıcak ne yersen kardır.her sabah ıkı kaşık pekmez atıyorum agzıma kahvaltıdan önce.
Sonrasında biz zaten veririz kıloları bi şekilde yterki onlar iyi olsun.
aradım doktorumu korkma dedi yarın sabaha kadar geçmezse yarın sabah gel dedi
ama gayet sakindi
tek yumurta olunca da riskli bildiğim kadarıyla çift yumurtaya oranla
cnm ne zaman dr gittin kaç gramlardı
aayy alemsiniz... ..kızlar bebek anne karnında çok hareketliyse bu yaramaz olduğunumu gösterir...varmı böyle bişey acaba..inş yaramaz olmaz oğlum..benimki uslu maşallahh.....gece yaramazlık yapıyo bide sabah..yavrum benimmmmmmmm oyy oyyy inş doğduğundada hep uslu duran bi bebek olur..varmı duası falan acaba....bakim..:44:
Benimki de hayal olucak zaten..Şimdiden şiştim.Kızlar bizim burada bir kadın vardı yeni doğum yaptı.Burada çalışırken kilosu çok kontrollü gidiyordu.. Hatta çok özeniyordum ona.Bugun konusurken dedi ki.''son 3 hafta evdeyken okadar çok kilo aldım ki 70 kiloyla doğum yaptım''.Şok oldum valla.53 kiloydu hamile kalmadan önce.Son ayda 5 kilo almıs.kendimden korkmaya başladım ben
:18oğru söylüyosunuz galiba .Ben bir-iki kere hiç kımıldamıyor diye doktora bile gittim.Ama bizim paşamız hep uyuyodu.Babasına çekicek galiba.Onu da bıraksan 24 saat uyur .. inş. doğunca da bu kadar sakin olur da annesini üzmez
Valla ben günde 8 dilim ekmek yiyorum kepekli yada esmer.
Diyetisyen daha azının bebeğin ihtiyacını karşılamayacağı söyledi.
Yine de 4 kg aldım.
Tatlı mı çok tüketiyosun?
aaaaa benim kızzz hasarı olur o zamannvalla sahip cıkamayız.. kız cocugunun da yaramazıı cekilmez yahu.. ayy komsununn bebigii az önümden büyüyo.. alammm yaramm denmezz ama bu kadar mı hareket eder bi cocuk yaa.. 30 sn ye mi kıcınınn üstünde durmaz.. bi masanın altında, bi mutfagın cekmecesinin içinde, bi banyo dolabında hiçbişi bulamassa oda içinde bi leri bi geri suursuzca kosuyoo aynı anda cene de calısıyoo evlere senlik.. daha da 2 yasında.. bebekkende habire dönüyoduu cocummm mevlana kimin
merhaba canım...
şekerinmi çıktı bblau!senin diyette olduğunu,hep dikkat ettiğini biliyordum!inşallah çıkmamıştır!
seninde maşallahın var ama 4 kilocuk almışsın,ebru şallıya rakip olucan valla!:)))aahhhh ne güzel!
bende kendi kendime söz verdim bundan sonra nutella kaşıklamak yok!!!!
ahhh ödem!....benim kilonun birazı ödemdir!özlellikle YÜZ ödemi!:))
nst ye bağladıkları gün ilk defa bi hemşire ve doktorun yanında tansiyonum normal çıktı!11.5-7
aaaaa benim kızzz hasarı olur o zamannvalla sahip cıkamayız.. kız cocugunun da yaramazıı cekilmez yahu.. ayy komsununn bebigii az önümden büyüyo.. alammm yaramm denmezz ama bu kadar mı hareket eder bi cocuk yaa.. 30 sn ye mi kıcınınn üstünde durmaz.. bi masanın altında, bi mutfagın cekmecesinin içinde, bi banyo dolabında hiçbişi bulamassa oda içinde bi leri bi geri suursuzca kosuyoo aynı anda cene de calısıyoo evlere senlik.. daha da 2 yasında.. bebekkende habire dönüyoduu cocummm mevlana kimin
aradım doktorumu korkma dedi yarın sabaha kadar geçmezse yarın sabah gel dedi
ama gayet sakindi
tek yumurta olunca da riskli bildiğim kadarıyla çift yumurtaya oranla
cnm ne zaman dr gittin kaç gramlardı
Evet canım <140 çıkması gereken tokluk değerim 202 çıktı.
Yüksek olmasını bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Dikkat ettiğim için yükselmiyordu değerlerim ama yüklemeyi tolere edemedi tabi.
100 gramı yüklemeye gerek görmeden gestasyonel diyabet teşhisini koydular.
Eğer diyetle regule edemezsem -ki şu ana kadar fena seyretmiyor- insülin başlayacaklar.
aaayyy çok çok geçmiş olsun canım...üzüldüm şimdi ama inşallah sadece gebelikte çıkan bişeydir,gebelik sonrası düzelir inşallah!
sen diyetle üstesinden gelirsin hayırlısıyla!
benim bu şekerle ilgili hiç bilgim yok!haftaya yaptırıcam ama kaç saat aç olmam gerekiyo?
birde sonucun normal denmesi için ne olması gerekiyor?
Offf bakkaldan birşey almadan akşam yemeğine kadar durabilir miyim acaba :18::18:
öyle blok çikulayada neymiş!kaşıkla yemek varken!:))))))))))
ben ara ara herkesten alıntı yapa yapa yazmayı bilmiyorum !!!
teker teker alıntı yapıyorum ozamanda yetişemiyorum!
limdi en son bana kimler ne yazmıştı acaba!
azelya
kalça ağrısına iyi gelmiyo demelk magnezyum,hıı!kasıklarıma iyi gelsin bari!
blau
seninde fitilin 7 li olanlardanmı?üçgen şeklinde?yoğunlaşyığında kullan bence!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?