2012 Şubat Anneleri

tamam canım,balaım bende neler çıkacak!bu 10 kilo almaya pek de iyi şeyler çıkmayacak gibi geliyo!hayırlısı artık!

seninki tam olarak nasıl bi ağrı canım?adet sancızı gibimi?
Ayakta kalıncamı oluyo yoksa sürekli varmı?
Bi de tam olarak kasıklarının neresinde hissediyorsun?

adet sancısı gibi
ama arada dizlerim de ağrıyor arada belim de
ama kasıklarım sürekli ağrıyor

benımkıler cıft yumurta cıft plesenta gelısımlerı esıt gıdıyo

24+0 gıttım o zaman 750 gr ,32 cmlardı
,

maaşallah canım

oyelken nerde ki kapı süsü konuşcaktık :26:

geldim canım işlerim bitti

bende 2-3 hafta önce gitmiştim kramptan
benim tam göbeğil alt kısmıyla malum bölgenin üst kısmına denk geliyo işte
yerimden ayağa kalkınca adım atamıyodum 1,5-2 gün böyle sürünce dra gittim
nstye bağladılar
erken doğumla ilgili bişey mi diye çok şükür bişey çıkmadı
magnezyum verdi
daha 1 tane içtim rahatladım çok şükür

ben napıyım ya
ben zaten hamile kalmadan bi hamilelik kgsu almıştım (14 kg)
şu an onun üstüne kg alıyorum
ama umrumda değil
ilk hamileliğimde çok ağlıyodum şişmanım diye
ama bebeğimi kaybedince artık kilolar vzzzzzzzzzz geliyo
bebeğim sağlıkla doğsun da istersem kg alayım

benim sırtım o kadar çok ağrımıyo ama kuyruk sokumum çok ağrıyo
bazen böyle vücudum ikiye ayrılacakmış gibi ağrıyo hemde

Benım zaman zaman cok agrıyor.
Hele dun.
Oturdugum koltuk hııııc rahat degıldı, resmen ıkındım yerımde.
ınsallah agrılarımıza daha dayanılmaz hale gelmez. ):

benimde ayrıntılıda bebeğimin böbreğinde genişleme çıkmıştı sonra ben başka bi hastanede tekrae ayrıntılıya girdim ki doktorum hiç bir sorun olmayacağını söylediği halde içim rahar etmedi yinede!diğer doktorda aynı şeyi söyledi bu kesinlikle bi sorun değildir erkek bebeklerin bi çoğunda olur dedi!rapora bile yazmadı!önemli olan böbrek dokusunun iyi olmasıymış çok şükür ki bebeğimniki iyiydi!
bende internette araştırıp down sendromuna kadar gelmiştim ama down sendromu için daha başka bulgularında olması gerekiyormuş,şüükür ki öyle şeyler yoktu!
doktorumdan sonradan öğrendiğime göre kendi oğlundada 2 cm kadar bi genişleme varmış ultrasonda,doğuma kadar düelmiş!benimki cm bile değil mm idi!onu duyunca içim biraz daha rahatladı!
allahım bebişlerimizi bize bağışlasın!

az önce bi liste yaptım akıllara zarar psikolojim yerle birr öyle diyim. ben 15 haftada bunları nasıl alırım yahu.. tek bi yerden alamama problemim var uzuuun uzun gezipp en begendigimi almam lazım yandım ben

cıtcıtlı body,pijama tk, gezmelik cici, battaniye,yorgan,yastık, 1 tk nevresim, biberon,emzik, uyku tulumu, alt acma, kremleri sampuanı vs, küvet_tas, havlu, bakım cantası, minik termos, corap (hem külotlu hem normal), önlük, besik, dolap, hastahane cıkısı, bebek sekeri,kapı süsü, serbet sekeri:), mevlüt elbisesini de almak lazım cıkamam o zaman, kuzuya bi ziyaretci defteri almak lazm gelen giden yazsın diye,eldiven ve spkaa

bana da gecelik lazım,pijama,sabahlık (bunu polar alıcam kesin), terlik (bunu hallettim indirimden)

anovvvvvv basım döndüü.. aksam tombul kelabbamm la konusayım da ucundan ucundan baslayayım bitiremem yoksam

Ecrın, sen hıc bır sey almadın mı daha?

hangi magnezyum ilacını verdi canım?adını söyleyebilirmisin?
ben ilk defa doğum haneye girip nst ye bağlandım!kendimi çok tuhaf hissetmiştim o gün!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…