- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.341
İnşallah canım....
Bence 12 saat aç ol.
Açlık şekerinin istenen sonucu <90.Ama 110a kadar normal kabul görüyor genelde.
1. saat tokluğunun da <140 olması lazım.
Eğer 140tan az yüksekse o zaman birkaç gün diyet yaptırıp 100 gram yüklüyorlar ve 1-2-3. saatlere bakıyorlar.
ecrinnn azelyaaaaa
çok teşekkür ederim minnoşlar!:)))
alemiz valla. bende yetişemiyorum, herkese cevap yazamayınca da üzülüyorum. kızlaaaar öğretsenize bize yaw
alemiz valla. bende yetişemiyorum, herkese cevap yazamayınca da üzülüyorum. kızlaaaar öğretsenize bize yaw
seninki tam olarak nasıl bi ağrı canım?adet sancızı gibimi?
Ayakta kalıncamı oluyo yoksa sürekli varmı?
Bi de tam olarak kasıklarının neresinde hissediyorsun?
,benımkıler cıft yumurta cıft plesenta gelısımlerı esıt gıdıyo
24+0 gıttım o zaman 750 gr ,32 cmlardı
oyelken nerde ki kapı süsü konuşcaktık :26:
slm...nasılsınız..
ben çoook uzun bi süre giremedim,özlemişim sizleri..
bi kaç gün misafir ağırladım,sonra modem buzuldu,yenisini almak için eşimi bekledim mecburen,internetsiz kaldım yani,kaç gün oldu biilmiyorum
hiç giremedim.
cumartesi günüde sabah acile gittik.kasık ağrısı yüzünden,nst ye falan bağladılar.çok şükür ki erken doğumla ilgili bişey değildi!
hemoroid ,kabızlık ve gaz hepsi eklenince kasıklarıma baskı yapmaya başlamış ondanmış!
haftaya perşembe şeker yüklemem var,
sizler den yaptıran olmuştur sanırım?
bu arada ben 10 kilo aldım!boy 163 kilo 64 oldu!doktorum kızdı,fırça yedim yani!:))
ne yapıyosun sen ne yiyosun bukadar dedi bana!çok utandım kendimden!hayatımda ilk defa fazla kilom yüzünden rahatsız oldum!ki ben en fazla 56-57 olan biriyim!(
canım öğrettiler..ben öğrendim bile!bi kaç sayfa geriye bak ecrin ve azelya anlattı nasıl olduğunu!
benim sırtım o kadar çok ağrımıyo ama kuyruk sokumum çok ağrıyo
bazen böyle vücudum ikiye ayrılacakmış gibi ağrıyo hemde
100 hamilenin 5 inde olurmus cnm.. sonra kendi kendne gcermiş böle.. o odak dısında baska bi sorun varsa risk oluyomus.. mesela delik, ikili testte yada üclü testte risk, dolasımda bi bozukluk vs.. öyle olsa bu bir özür belirtisi oldugundan amniyosentez isteniyormus.. bizde baska bişi olmadıgından üstünde durmadı dr.sükürler olsun
tamam ama beceremedimönce istediğim kişilerin yazılarına + yapıyorum eee sonra alıntı ile cevapla yaptım olmadı
tamam ama beceremedimönce istediğim kişilerin yazılarına + yapıyorum eee sonra alıntı ile cevapla yaptım olmadı
az önce bi liste yaptım akıllara zararpsikolojim yerle birr öyle diyim. ben 15 haftada bunları nasıl alırım yahu.. tek bi yerden alamama problemim var uzuuun uzun gezipp en begendigimi almam lazım yandım ben
cıtcıtlı body,pijama tk, gezmelik cici, battaniye,yorgan,yastık, 1 tk nevresim, biberon,emzik, uyku tulumu, alt acma, kremleri sampuanı vs, küvet_tas, havlu, bakım cantası, minik termos, corap (hem külotlu hem normal), önlük, besik, dolap, hastahane cıkısı, bebek sekeri,kapı süsü, serbet sekeri:), mevlüt elbisesini de almak lazım cıkamam o zaman, kuzuya bi ziyaretci defteri almak lazm gelen giden yazsın diye,eldiven ve spkaa
bana da gecelik lazım,pijama,sabahlık (bunu polar alıcam kesin), terlik (bunu hallettim indirimden)
anovvvvvv basım döndüü.. aksam tombul kelabbamm la konusayım da ucundan ucundan baslayayım bitiremem yoksam
ısaretledıgın zaman tık oluyor mu?
Oluyorsa eger, konuya cevap ver, de yaz sonra.
bende 2-3 hafta önce gitmiştim kramptan
benim tam göbeğil alt kısmıyla malum bölgenin üst kısmına denk geliyo işte
yerimden ayağa kalkınca adım atamıyodum 1,5-2 gün böyle sürünce dra gittim
nstye bağladılar
erken doğumla ilgili bişey mi diye çok şükür bişey çıkmadı
magnezyum verdi
daha 1 tane içtim rahatladım çok şükür
ben napıyım ya
ben zaten hamile kalmadan bi hamilelik kgsu almıştım (14 kg)
şu an onun üstüne kg alıyorum
ama umrumda değil
ilk hamileliğimde çok ağlıyodum şişmanım diye
ama bebeğimi kaybedince artık kilolar vzzzzzzzzzz geliyo
bebeğim sağlıkla doğsun da istersem kg alayım[/QUOTE
aferin kısss
gerçi hepimiz öyle düşünüyoruz
önce sağlık
bende 2-3 hafta önce gitmiştim kramptan
benim tam göbeğil alt kısmıyla malum bölgenin üst kısmına denk geliyo işte
yerimden ayağa kalkınca adım atamıyodum 1,5-2 gün böyle sürünce dra gittim
nstye bağladılar
erken doğumla ilgili bişey mi diye çok şükür bişey çıkmadı
magnezyum verdi
daha 1 tane içtim rahatladım çok şükür
ben napıyım ya
ben zaten hamile kalmadan bi hamilelik kgsu almıştım (14 kg)
şu an onun üstüne kg alıyorum
ama umrumda değil
ilk hamileliğimde çok ağlıyodum şişmanım diye
ama bebeğimi kaybedince artık kilolar vzzzzzzzzzz geliyo
bebeğim sağlıkla doğsun da istersem kg alayım
yok tatlım + ya bastım ama tik olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?