2012 Şubat Anneleri

benim de bu cumartesi yuklemem var bana sadece ac gel dediler o yusden de sabaha verdiler randevuyu

Ah canım benim ya
İyi ki geldin
Maşallah 35 oldunuz dimi, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin, dualarım seninle canım benim.
Kader arkadaşım benim, yol arkadaşım, canım ya…
Evet tahlil sonuçlarımı bekliyordum, bende gebelik başında tsh hormonu biraz yüksek çıkmıştı detaylı inceleme yapılmıştı, anlatmıştım sana.
O zaman tetkikler sonucu temizdi.
24. haftada yükleme yaptık, şeker yüklemesi ve maalesef gestasyonel diyabet teşhisi kondu, ve bu diyabetim de tiroit hormonlarımı etkiledi.
Tiroit bezi zorlanmaya başladı.
Şimdi yeniden ileri tetkiklerim yapılıyor, onlarla alakalı bekliyoruz.
Senden güzel haberler aldığıma çok sevindim.
Benim akıntım da oluyor, hamdolsun suyum yerindeymiş.
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah artık

Sonucun 140tan küçük çıkması lazım.
Sabahtan aç karnına git bence.Zaten aç karnına gidiyorsun, sana şekerli suyu içiriyorlar, sonra 1 saat daha aç kalıyorsun 1 saat sonra kanını alıyorlar.

şkerli su içip 1 saat beklendiğini biliyordum da sınır ne omalı çıkan sonuçta onu bilmiyordum!sonucu bana verdiklerinde doktordan önce ben bakmalıyım!yoksa çatlarım da!o yüzden sordum bebem!

ben şuan duaları araşırıyorum ne kadar bebek hastalık uyku duası varsa yazıştayım..nolur nolmaz lazım olur..internetim yok yaa daktilo gibi oldum valla....

bende teker teker alıntı yaparak yazamıyorum. nasıl oluyor ki. bu arada bugün çok yoğundum, anca yazabiliyorum size.

biri bize öğreti verse ne güzel olur dimi?!
bi kişiiden alıntı yapııp cevap veriyorum ben,onu biliyorum da istiyorumki alt alta bi kaç kişiden alıntı yapıp cevap vereyim!yapamıyorum!
eşime sorucam akşam!

evet balım dogru hatılıyosun gecti cok sükür 2 gün önce kontrolümüz vardıı dr kaybolmus dedi. dr um beni o kadar rahatlatmıstı ki zaten cok inanmıstım gecicegine. ama yinede görmeden rahat edemedik.. dipcik kimin kuzum masallah teyzesi
mevlana.....gibi mi?:........allah iyiliğini versin senin...danama danama bak seninkide öyle olur..hiç kınama sakın...suss..

heee mevlana kimin.. ama o anne karnında pek sakindii yaff dogunca zıbıttı bi güzel mutfaga gidiyoo ,cekmeceden tencere tava ne varsa cıkarıyoo giriyo cekmecede oyun oynuyo ben pekk yaramazmısım kücükken bana cekerse o da yaramaz olabiler .. cok yaramazmısım ama asla ses cıkarmıyomusumm armutt dibinee düsücikk tabisii

alıntı ile cevapla yazıyo ya kızlarrr.. onun yanındaki +isareti olan kutucuga tıklıyosunuz.. istedikerinize tıkladıktan sonra konuya cevap vere basıyosunuz yine heppiciginden alıntı oluyo

sinemaksungur, gunısıgım;

Alıntı ıle mesaj yap'ın yanında bır kutucuk daha var ya, onu ısaretleyeceksınız.

Dıyelım benden, layla dan, hayatımdan alacaksın yazıyı.
Her bırımızın hangı yorumuna yanıt vereceksen, dedıgım kutuya tık yapacaksın.
Zaten o zaman uzerınde mavı tık olusuyor, ok gıbı boyle.

Sonra normal mesaj yazar gıbı, yanıt yazmak ıcın butona basacaksın.
Ve her bır yorumun altına yazacaksın.

Anlatabıldım mı kı? :26:

durabilirsin tabikide!durmalısın!!!!!!!
ben bugün hiç tatlı yemeden durabildim diyebilirim!arada bi kase sütlacı saymazsak!bol tarçınlı bi kasecik sütlaç!

Ver gazı ver gazı :))) Ohhh yarasın.

bende teker teker alıntı yaparak yazamıyorum. nasıl oluyor ki. bu arada bugün çok yoğundum, anca yazabiliyorum size.

Kızlar "alıntı ile cevapla" yazan yerin yanınsa "+" işareti varya, misal ayşe'den alıntı yapmak istedin o "+" ya basın, bastığınızda o işaretlenecek, sonra bi de fatma'dan alıntı yapayım dediniz o zaman da aynı işarete basacaksınız..3. olarakta Neşe'den de alıntı yapayım dediniz bu son olsun dediniz, son alıntıda da bu kez "alıntı ile cevapla" ya basacaksınız işlem tamam :)
Nasıl anlatıyorum ama

alıntı ile cevapla yazıyo ya kızlarrr.. onun yanındaki +isareti olan kutucuga tıklıyosunuz.. istedikerinize tıkladıktan sonra konuya cevap vere basıyosunuz yine heppiciginden alıntı oluyo

ecrinn
ay çok sevindim bebişinin iyi olduğuna!kesin bi göz yanılmasıydı!oh çok şükür!maşallh

denicem bakalım becerebilecekmiyim:)

Benım gıbı sırtı cok agrıyan var mı
Bazen dayanamıyorum bu agrılara ):

tatlım benimde sırt ağrılarım çok oluyor, bilirim ağrısını zordur. doktorum bana sıcak su tut duş alırken(tabi kaynar değil) ve eşiniz yavaş yavaş ovsun dedi
.beni en çok rahatlatan duş alıp sırtımda boşluk kalmayacak şekilde yastık koymak oluyor.

ay bunların rahat etmesi için hangi pozisyonda yatıp oturmamız lazım acaba
ben çok korkuyorum çocuğu sıkıştıryomuyum acaba diye

çok saol canım hemen yazdım inşallah ihtiyacımız olmaz
ama belli de olmaz tabiki

benim sırtım o kadar çok ağrımıyo ama kuyruk sokumum çok ağrıyo
bazen böyle vücudum ikiye ayrılacakmış gibi ağrıyo hemde

ay bunların rahat etmesi için hangi pozisyonda yatıp oturmamız lazım acaba
ben çok korkuyorum çocuğu sıkıştıryomuyum acaba diye

çok saol canım hemen yazdım inşallah ihtiyacımız olmaz
ama belli de olmaz tabiki

benim sırtım o kadar çok ağrımıyo ama kuyruk sokumum çok ağrıyo
bazen böyle vücudum ikiye ayrılacakmış gibi ağrıyo hemde

Dus benı de ınanılmaz rahatlatıyor.
Ama her zaman dus yapamam kı.
Esım masaj yapıyor, o da guzel oluyor.
Ama e adam yorgun gelıyor, bırde saatlerce benı ovamıyor.
Karnım bıle agrıyor bazen ):
Boyle tam gogus kafeslerımın yerı.
Nasıl sızlıyor, anlatamam ):

ecrinn
ay çok sevindim bebişinin iyi olduğuna!kesin bi göz yanılmasıydı!oh çok şükür!maşallh

denicem bakalım becerebilecekmiyim:)

100 hamilenin 5 inde olurmus cnm.. sonra kendi kendne gcermiş böle.. o odak dısında baska bi sorun varsa risk oluyomus.. mesela delik, ikili testte yada üclü testte risk, dolasımda bi bozukluk vs.. öyle olsa bu bir özür belirtisi oldugundan amniyosentez isteniyormus.. bizde baska bişi olmadıgından üstünde durmadı dr.sükürler olsun

İnşallah canım....
Bence 12 saat aç ol.
Açlık şekerinin istenen sonucu <90.Ama 110a kadar normal kabul görüyor genelde.
1. saat tokluğunun da <140 olması lazım.
Eğer 140tan az yüksekse o zaman birkaç gün diyet yaptırıp 100 gram yüklüyorlar ve 1-2-3. saatlere bakıyorlar.

böylemiiii!aaaa öğrendim galiba!!!
nekadr dikkatsizmişim yaaa şuana kadar o artının ne işe yaradığını bi merak eder insan dimi ya!

alemiz valla. bende yetişemiyorum, herkese cevap yazamayınca da üzülüyorum. kızlaaaar öğretsenize bize yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…