2012 Şubat Anneleri

Ayy canım sen ne güzel bi hamilesin öyle, senin göbiş çıktığında resimlerini görmek isterim çok tatlı olursun eminim :49:

bende göbeğim cıksın istiyorum hayatım boyunca hiç göbegm olmadı 15 yasından beri aynı kilodayım :)) arkads demişya leblebi yutmuşş kurt ben öyle olcam galiba 2 ayda bi gram almadım 1.5 kilo verdm bakalım ne olacagız koyarım cıksın göbeğim de ben 34 bedenim hala :)) bakalım ne olacak inş en az 10 kilo alırım :) allahım isteyene vermez benm kankim 5 aylık hamile 12 kilo aldı bana kızıyo ne nankörsn sen ya 10 yıldr aynısın sinirmi bozuyosun diyo :))

Evet hayatım bırakacağım, ikiz oldukları için annemde olsa kayınvalidem de olsa nereye kadar bakıcaklar, zorlanırlar.
Zaten iki kişi olmamız şart olacak ilk etapta. hatta kabile olarak yaşayacağız sanırım ilk aylar :9:
Bir buçuk yıl önce evde aldık, kredi de ödüyoruz ama bebişler için daha idareli yaşıcaz.
Birde benim annemde ben küçükken çalışırdı biliyorum ne demek olduğunu,
hiç bir anlarını kaçırmak istemiyorum, yanlarında olmak istiyorum inşallah.

Ayyy canım ikizlerin olacak demek,çok güzel ama tabi bakımı zor olur.En iyisini sen bilirsin canım,teşekkürler yorumun için.

Ayyy canım ikizlerin olacak demek,çok güzel ama tabi bakımı zor olur.En iyisini sen bilirsin canım,teşekkürler yorumun için.

Evet hayatım inşallah yaşayıp görücez bakalım :))
düşünüyorum da evde iki bıdık tulumlu, eller pat pat sehpalarda,
iki yürüteç, iki beşik çok komik geliyor. emzirirken ne yapıcam :)
Kayınvalidemde ikiz, eşimin kuzenleri ikiz ordan vurdu sanırım piyango bizede.

Ben teşekkür ederim canımm

canım yapılır ama ne kadar dikkate alırlar bilmem yani bekarları ya da hamile olmayanları tercih ederler muhtemelen.

ben müdürüme söyledim hamileliğimi, o dakıkadan beri surat bı karış hala. :59:

ben henuz patronuma soylemedim:))oğrenince çok hayal kırıklığına uğrıcak adamcağız yaa:)))iş başvurusu yapabilirsin de seni işe alırlarmı onu bilemicem..ben 4 yıl once bu iş yerine başlarken patronum goruşmede ilk sorduğu çocuğun varmı oldu hayır dedim yakın zamanda düşünüyormusun ded bu seferde :66:

geçmişi anca bitirdim kızlar maşallahınız var...

sanırım kendime nazar ettim bugün hiç keyfim yok
1-2 wc gittim bulantıda ne kadar düşünmesemde en ufak kokudan bulanmak bu oluyo demek:14::14:

pazara gitcem erik almak için ama hiç hali yok :50::50:

Evet hayatım inşallah yaşayıp görücez bakalım :))
düşünüyorum da evde iki bıdık tulumlu, eller pat pat sehpalarda,
iki yürüteç, iki beşik çok komik geliyor. emzirirken ne yapıcam :)
Kayınvalidemde ikiz, eşimin kuzenleri ikiz ordan vurdu sanırım piyango bizede.

Ben teşekkür ederim canımm

Canım çok güzel bir hayal kurmuşsun,çok tatlı:-)))
Benim kayınvalidemde ikiz,eşimin tarafında çook ikiz var ama bana piyango vurmadı,benim bebiş tek,hatta özellikle sordum doktora ikiz mi diye :-))
Ben de şimdi ilerde 2.çocuğu yapayım derken ikiz olursa 3 tane çocuğum olur bi anda,çook güzel olur ama bakımı beni çoook korkutuyo :1: :1: :1: :1:

1-2 wc gittim bulantıda ne kadar düşünmesemde en ufak kokudan bulanmak bu oluyo demek:14::14:

Canımm o halsizlik çok kötü bi şey ya,ben bir gün iyi oluyorum ertesi gün tekrar kötüleşiyorum,mesela bugün iyiyim mide bulantım çok az.Valla vücut dengem o kadar bozulduki off off.

ben henuz patronuma soylemedim:))oğrenince çok hayal kırıklığına uğrıcak adamcağız yaa:)))iş başvurusu yapabilirsin de seni işe alırlarmı onu bilemicem..ben 4 yıl once bu iş yerine başlarken patronum goruşmede ilk sorduğu çocuğun varmı oldu hayır dedim yakın zamanda düşünüyormusun ded bu seferde :66:

4 yıl olmuş canım seninde anne olmaya hakkın var bişey derse artık onun ayıbı :)) allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
şimdilik iyiyim canım heyecanla 6 temmuzu bekliyorum bakalım ozaman belli olcak hersey.
sanırım senin ikiz bebişlerin, bişey sorcam senin beta hcg nasıl yükseliyordu? değerler nasıl?

Az kalmış hayatım hadi bakalım hayırlısı inş.
canım benim adetim 29 mayıstı, 30 mayısta 1 günlük gecikmeyle kan testim 452 çıkmıştı.
Bir daha hiç yaptırmadım,
14 haziranda dr a gittik, tek kese görmüştük o zaman,
22 haziranda bebeği görücez diye çağırdı dr,
o zamanda iki kesemizi,iki bebeğimizi ve kalp atışlarını gördük, ikinci bebiş için saklanmış gözden kaçırmışız dedi dr.

saklambaç oynamış sıpam :)) :9:

Canım çok güzel bir hayal kurmuşsun,çok tatlı:-)))
Benim kayınvalidemde ikiz,eşimin tarafında çook ikiz var ama bana piyango vurmadı,benim bebiş tek,hatta özellikle sordum doktora ikiz mi diye :-))
Ben de şimdi ilerde 2.çocuğu yapayım derken ikiz olursa 3 tane çocuğum olur bi anda,çook güzel olur ama bakımı beni çoook korkutuyo :1: :1: :1: :1:

seninde sonradan çıkmasın bir kese daha :)) ne kadardı senin haftan canım?

4 yıl olmuş canım seninde anne olmaya hakkın var bişey derse artık onun ayıbı :)) allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Amin canım cumlemiz için inşallah:))hepimiz sağlıkla huzur içinde problemsiz bir şekilde atlatırız bu donemi umarım:))zaten bişey derse yırtıcam ağzını :66: :66: :66:

canımm dikkat et kendine benim öyle midem bozduğunda naneli sakız çiğniyorum iyi geliyor, istersen bi dene canım.

valla bilmem sonradan görülebiliyor, hiç belli olmaz.
sizde bizim gibi şoka girermişsiniz sonradan :)
Ama hayırlısını isteyelim tabi.

Valla canım olursada fena olmaz tabi ama hayırlısı olsun,bu arada ben bu aralar bir tanesine nasıl bakıcam diye düşünürken ikiz çıkarmış birde :-))))
Bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar.
Off evde çok sıkılıyorum yaaaaa....

Back
X