• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Eger oyle bırsey olursa, bende ıkıncı ısım koyduracagım.
Ama kendı babamın adını :27:
Ve sureklı o adla hıtap edecegım.
Bana ne ya, sıkıntıyı ceken ben, onur duyan onlar olacak.

Haftada bır mı? ):
Cok az degıl mı?
Gunde bıre ındırsek, en azından kahvaltıda ıkı bardak ıcsem?
Caysız kahvaltı mı olur?

He kızlar bu arada, Ramazan ayında oruc tutacak mısınız?

O zaman benımde 5 haftalıktır.
Bız pazar gunu ogrendık cunku.
Oh oh, bebegıme kavusmama daha az zaman var :64:

Bugun ne ıcın randevun var?

Bende ıkınmaktan korkuyordum, zararı yok yanı oyle mı?

Haftada bir iç evet, olmadı 3 günde bir iç, artık fedakarlık zamanı :)
Ikınmaya gelince, korkma ama benim gibi çatyana kadar da ıkınma sen yinede.

merhaba kızlar öncelikle hayırlı kandiller

ya bütün yazıları okuyamadımda kilo alanlar hatta kıyafetim olmuyo artık diyenler var benim herşeyim oluyo kiloda almadım hatta zayıfladım sanırım
offf ya bir yarın olsa akmı karamı öğrensem içim rahatlasa hayırlıısyla

bu mübarek günde ALLAHım hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin

bende 1,67 boy 51 kiloyum eğer hamileliğim devam ederse bakalım kaç olucam

yok ole dusunme kacinilmaz koca gobek falan yine eski halimize donuyoruz cok sukur yapmasam ben yapmam 4 . gebeligim benim cok sukur

Oooo hemde 4. helal olsun:))kalabalık aile çok guzel oluyor ama ne guzel:))

[/B][/COLOR]
canim seni bulamamdim ben gurbet melek eklersin

ben seni ekledim:))

kızlar ben bir anda birden çok alıntıyı nasıl yapacağımı bilmiyorum o yüzden direk böyle yazıyorum,
eylülcüm çok haklı bagnurum.
hamilelik zaten bedenimizi yoracak, en azından psikolojik olarak bunları kendimize yapmayalım.
Bence korkularından arın ve bu anların tadını çıkar hayatım, eminim doğmdan sonra bu evhamlarına güleceksin, hatta hepimiz güleceğiz.
Bu mucizeyi yaşamak isteyen ama bir türlü kısmet olmayan arkadaşlarım var,
çok şükür bizler aramadan Allahımız nasip etti.
Benimde eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş ve genelde bu ameliyatı geçiren çoğu kişide sperm bulunamıyor.
Benimde geçmişteki sağlık durumum pek parlak değil, 2004 de tüberküloz oldum, ilk okuldan beri süre gelen kalp rahatsızlığım var,
kalp dr um eskiden hamile kalman çok sakıncalı diyordu,
2008de evlendiğim ilk ay sistit şikayetimdem dolayı Dr'a gittim ve böbreğimde tümör bulundu, kanser ihtimali çok yüksekti.
Sonra kanserden iki babamızıda kaybettik.
Yani hastalıklarla o kadar iç içeydimki, yinede bir gün olsun içimi çürütmedim.
Allahıma havale ettim herşeyi, hayırlısını istedim.
Şimdi çok şükür ki hakkımızda hayırlsı olduğuna inandığım bir hamilelik yaşıyorum,
benim şartlarımda bunları yaşamak bir mucize. bir mükafat belki de.
O yüzden yaşadığım bu her anın tadını çıkarark şükür ediyorum.
Nasılsa herşeyi Allahımızdan istiyoruz, Hayırlısı olsun diye dua ediyoruz.
Aslında bu şartlara göre belki hepinizden çok benim evham yapmam lazım, kalbim için olsun çünkü çoğul gebelik yaşıyorum
ve inşallah son ana kadar Allahım kucağımada almayı nasip eder.
Ama bu günleri iki şekilde yaşayabiliriz,
ya herşeyi kafaya takarak, hem kendimize hem çevremizdekilere sindirmeyerek, bebeklerimizi de üzmek cabası..
ya da Allahtan gelen herşeyin hayırlı olduğuna inanarak, bize bir can emanet ettiğini düşünerek, elimizden gelen herşeyin en iyisini yaptığmıza inanarak mutlulukla yaşamak...
ben ikinci seçeneği alıyorum ve onca olumsuzluktan sonra bu anların tadını çıkarmak istiyorum. Tevekkel olun arkadaşlarım.

O tümör ameliyatını olmadan önceki gece sabaha kadar uyuyamamıştım,
daha 1 aylık evliydim, evimde çeyizlerim asılıydı ve dr'lar yüzde 90 kötü huylu demişlerdi.
netten yaptığım araştırmalarda böbrek tümörünün yenme şansı sıfırdı. çünkü tedavi kabul etmiyordu.
Ailem tabiki yanımdaydı ama o gece yüreğimde en çok Rabbimi hissettim.
Dualar ettim. Yine hayırlısını istedim ondan.
Ben Rabbime çok güveniyorum, o benim için en iyisini kararlamıştır.
tabiki sizler içinde...

bir söz vardı geçen gün internette,

ve o gün bugündür daha da doğru geliyor,
'Strese girenin imanından şüphe ederim' diye.
Aslında tüm kuruntularımızı sıyırp atmamız için öyle güzel söylenmiş bir söz ki. çok da doğru.
umarım beni yanlış anlamamışsınızdır kızlar.
Hepimizin iyiliğini istiyorum.
Hepimiz için dualar ediyorum.
Kimsenin inancına dil uzatmıyorum, hepimiz aynı endişeleri yaşıyoruz.
Sadece bu anların tadını çıkarın istiyorum...
hepinizide çooooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ben daha oncede dediğim gibi şukur etmem gerektiğini biliyorum ve ediyorum da ama bu evham panik atak getirisi bazen elimde olamıyor malesef:(tabi gun geçtikçe korkularımda azalıyor alışmaya başlıyorum:))çok zor bi hayatın olmuş ve çok güçlüsün ben senin gibilere hayranlık duyuyorum..Allahım bu donemim de bana sendeki gibi bi güç versin inşallah:))

yok kız neren tombiş benimde 59 kg 1.67 boy.

valla çok fenasınız siz yaa şu yazdıklarınız ne kadar sinir :))ben 1151 boyundayım ve 66 kıloyum:((ben napım şimdi:((

canım benım bende 5+5 günlük hamileyim ve mide bulantım yok benımde
yalnız değilsin yani banada sağolsun burdakı arkadaslar destek oldular inşallah bebişlerimiz cok ıyıdır merak etme:)))

herkese günaydınlar ve herkesin mirac kandili mübarek olsun inşallah Allahım hepimizin bebeklerine ve bizlere sağlık veriri sağsalım bebeklerımızı doğurmamızı nasip eder insallah.amin....

Canım benimde mide bulantım yok normal sanırım bu, çok sevindim yalnız olmadığıma :56: Amin, rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...

Kızlar sırası olmucak ama bol bol su içiyorsunuz değil mi, çok önemliymiş bol sıvı alımı...

damacanayla kanka oldum ben :9:
Bnede günde en az 2 lt içmeye çalışıyorum, bunun yanında bir bardak maden suyu da içiyorum...

aradaşlar bu arada kaç kilo ile hamile kaldınızz...
ben galiba biraz tombiş olacağım:) 58 kilo ile hamile kaldım boyum 1,62 :)))
sizler ortalama kaç kilo ile hamiş kaldınız?
:49
Boyum 1.60, 50.5 kilo ile hamile kaldım bugün itibari ile 9+2 deyiz ve 51 kilo oldum :49:

bende sürekli meyve yiyiorumkahvaltıda bilee vitaminli diye
siz nasıl gıdalar tercih ediyorsunuz bu konuda fikir istiyorum

Canım doktorum bana hamile menüsü verdi ama o menüye göre yersem 30 kilo alırım herşeyi çok abartmış ben beğenmedim...Her öğünde pilav yada makarna ve muhakkak en az 2 dilim ekmek öneriyor ama ben pilav yada makarna yediğimde ekmek yemiyorum..Diğer türlü 1 dilim ekmek muhakkak yiyorum çünkü ekmek bebek için gerekliymiş..Ve aralrda da ceviz, fındık ve yoğurdumu ihmal etmiyorum..En geç akşam 6da yiyorum yemeğimi daha sonrada bir porsiyon meyve yiyip bir bardakta süt içiyorum :56:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr nolurrrr bişeyler söleyin sabahtandır wc ye gidip gelmekten helak oldum bu ishal beni mahvetti:50::50::50:üstelik bebeğime bi etkisi olur diye de çooookkk korkuyorummmmmmmmm:50::50::50::50:

Canım bol bol su iç, eğer daha da geçmezse doktorunu ara bilgisi olsun...Bilmiyoruz ki zararı olur mu olmaz mı :26: Rabbim yavrunu korusun...

kızlar ben bir anda birden çok alıntıyı nasıl yapacağımı bilmiyorum o yüzden direk böyle yazıyorum,
eylülcüm çok haklı bagnurum.
hamilelik zaten bedenimizi yoracak, en azından psikolojik olarak bunları kendimize yapmayalım.
Bence korkularından arın ve bu anların tadını çıkar hayatım, eminim doğmdan sonra bu evhamlarına güleceksin, hatta hepimiz güleceğiz.
Bu mucizeyi yaşamak isteyen ama bir türlü kısmet olmayan arkadaşlarım var,
çok şükür bizler aramadan Allahımız nasip etti.
Benimde eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş ve genelde bu ameliyatı geçiren çoğu kişide sperm bulunamıyor.
Benimde geçmişteki sağlık durumum pek parlak değil, 2004 de tüberküloz oldum, ilk okuldan beri süre gelen kalp rahatsızlığım var,
kalp dr um eskiden hamile kalman çok sakıncalı diyordu,
2008de evlendiğim ilk ay sistit şikayetimdem dolayı Dr'a gittim ve böbreğimde tümör bulundu, kanser ihtimali çok yüksekti.
Sonra kanserden iki babamızıda kaybettik.
Yani hastalıklarla o kadar iç içeydimki, yinede bir gün olsun içimi çürütmedim.
Allahıma havale ettim herşeyi, hayırlısını istedim.
Şimdi çok şükür ki hakkımızda hayırlsı olduğuna inandığım bir hamilelik yaşıyorum,
benim şartlarımda bunları yaşamak bir mucize. bir mükafat belki de.
O yüzden yaşadığım bu her anın tadını çıkarark şükür ediyorum.
Nasılsa herşeyi Allahımızdan istiyoruz, Hayırlısı olsun diye dua ediyoruz.
Aslında bu şartlara göre belki hepinizden çok benim evham yapmam lazım, kalbim için olsun çünkü çoğul gebelik yaşıyorum
ve inşallah son ana kadar Allahım kucağımada almayı nasip eder.
Ama bu günleri iki şekilde yaşayabiliriz,
ya herşeyi kafaya takarak, hem kendimize hem çevremizdekilere sindirmeyerek, bebeklerimizi de üzmek cabası..
ya da Allahtan gelen herşeyin hayırlı olduğuna inanarak, bize bir can emanet ettiğini düşünerek, elimizden gelen herşeyin en iyisini yaptığmıza inanarak mutlulukla yaşamak...
ben ikinci seçeneği alıyorum ve onca olumsuzluktan sonra bu anların tadını çıkarmak istiyorum. Tevekkel olun arkadaşlarım.

O tümör ameliyatını olmadan önceki gece sabaha kadar uyuyamamıştım,
daha 1 aylık evliydim, evimde çeyizlerim asılıydı ve dr'lar yüzde 90 kötü huylu demişlerdi.
netten yaptığım araştırmalarda böbrek tümörünün yenme şansı sıfırdı. çünkü tedavi kabul etmiyordu.
Ailem tabiki yanımdaydı ama o gece yüreğimde en çok Rabbimi hissettim.
Dualar ettim. Yine hayırlısını istedim ondan.
Ben Rabbime çok güveniyorum, o benim için en iyisini kararlamıştır.
tabiki sizler içinde...

bir söz vardı geçen gün internette,

ve o gün bugündür daha da doğru geliyor,
'Strese girenin imanından şüphe ederim' diye.
Aslında tüm kuruntularımızı sıyırp atmamız için öyle güzel söylenmiş bir söz ki. çok da doğru.
umarım beni yanlış anlamamışsınızdır kızlar.
Hepimizin iyiliğini istiyorum.
Hepimiz için dualar ediyorum.
Kimsenin inancına dil uzatmıyorum, hepimiz aynı endişeleri yaşıyoruz.
Sadece bu anların tadını çıkarın istiyorum...
hepinizide çooooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım okurken gözlerim doldu, çok geçmiş olsun..Ve bana çok büyük moral verdin, dediklerin çok doğru tefekkül etmekten başka çaremiz yok ve artık kötü düşüncelere beynimde yer olmayacak, düşünüp düşünüp üzülmüycm çok teşekkür ederim sana, benim aklımı başıma getirdin çok saol :70: Bu bebişler senin içinde bir mucize, inşallah sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza alırız..

seni okurken gozlerim doldu şimdi:))çok teşekkur ederim ve anlaştık..:))

Tamam canım çok sevindim :8:

Eger oyle bırsey olursa, bende ıkıncı ısım koyduracagım.
Ama kendı babamın adını :27:
Ve sureklı o adla hıtap edecegım.
Bana ne ya, sıkıntıyı ceken ben, onur duyan onlar olacak.

Haftada bır mı? ):
Cok az degıl mı?
Gunde bıre ındırsek, en azından kahvaltıda ıkı bardak ıcsem?
Caysız kahvaltı mı olur?

He kızlar bu arada, Ramazan ayında oruc tutacak mısınız?

Canım ben oruç tutmayı düşünmüyorum, çünkü ikinci 3 aya giricem ramazanda ve bebeğin o dönemde beslenmesi çok ama çok önemli....

Bende ıkınmaktan korkuyordum, zararı yok yanı oyle mı?

yavrucuklar, annecikler ben çok acıktım, yemek saati geldi.

yiyim yemeğimi, gelirim kızlar optumm hepiniziiii :56:

Afiyet olsun tatlım :56:

bendeki boymu AŞKAŞK'ın boyunun kg sunun yanında, maşallahın var kız.

sen en fitt anne adayımızsın anlaşılan :))

tesekkurler canım,kayınvaldemde kesın sen mankenler gıbı hamıle olursun bı göbek olur herhalde sen de dıyor(leblebi yutmus kurt gıbı:))),ama anneme cekersem annem bayaa almıs hamılelıkde hayırlısı olsun hepımız ıcın ınsallah,
buarada elefera doktora nıye gıdecegımı sormussun ultrasonla hıc bakmadık daha cok merak edıyorum bakalım sanırım bu haftada sadece kese görulebılıryormus ınsallah goruruz keske kalp atısınıda bı duysam bugun,yarın ınsallah yazıcam sıze son durumumu gelısmelerı :13:

canım benimde sat 3 mayıstı, bende 30 mayısta öğrendim ve bebişlerimizin kalp atışlarını 22 haziranda gördük :)))

slm hayırlı kandiller allah ın izniyle kısmet olursa 1 temmuz benimde ilk dr kontrolüm işallah hayırlı haberler alırız bizde.Çok korkuyorum inanki çok korkuyorum çocuk istediğim kadarda hamilelikten,doğumdan herşeyden hayırlısı allah ım sen sabrını hayırlısını nasip et inşallah herkese sence belli olurmu kesesi bugün 5 hafta dolmuştur sanırım henüz hesaplamadım bide bu hamilelik hesaplamalar doğru çıkıyormudur acaba gerçi doktorlarda hep en son adet tarihinin ilk gününden hesaplıyorlarmış 21 mayıs benimde hayırlısı senin ikiz sanırım ne zaman ilk belli oldu ikiz oldukları nasıl bi duygu zaten hamile olmak mucize bir duygu bide ikiz hamilesi olmak nasıl bi duygudur hayırlısıyla kurtulın hepiniz aminnn

ben cok minnikim 46 kilo hamile kaldım şimdi 44.5 falanım alacagıma eksiliyorum 10 kilo alsam yeter diyorum bakalım nolcak boyum 157
Ayy canım sen ne güzel bi hamilesin öyle, senin göbiş çıktığında resimlerini görmek isterim çok tatlı olursun eminim :49:

ben çok su içemiyorum ya içinde karnım bir tuhaf oluyo sanki boğazıma kadar midem su ile doluymuş gibi oluyorum :44:

Canım hamileliğimiz boyunca en önemli şeylerden biri de bol su içmek, benim gibi kendini zorlayarakta olsa içmelisin..

tesekkurler canım,kayınvaldemde kesın sen mankenler gıbı hamıle olursun bı göbek olur herhalde sen de dıyor(leblebi yutmus kurt gıbı:))),ama anneme cekersem annem bayaa almıs hamılelıkde hayırlısı olsun hepımız ıcın ınsallah,
buarada elefera doktora nıye gıdecegımı sormussun ultrasonla hıc bakmadık daha cok merak edıyorum bakalım sanırım bu haftada sadece kese görulebılıryormus ınsallah goruruz keske kalp atısınıda bı duysam bugun,yarın ınsallah yazıcam sıze son durumumu gelısmelerı :13:

o ne guzel bi kayinvalideymis... allah muhabbetinizi bozmasin canim:1:

benimde enim boyum bir son aylarda nolurum acaba... boyum1.70 kilom 70

slm hayırlı kandiller allah ın izniyle kısmet olursa 1 temmuz benimde ilk dr kontrolüm işallah hayırlı haberler alırız bizde.Çok korkuyorum inanki çok korkuyorum çocuk istediğim kadarda hamilelikten,doğumdan herşeyden hayırlısı allah ım sen sabrını hayırlısını nasip et inşallah herkese sence belli olurmu kesesi bugün 5 hafta dolmuştur sanırım henüz hesaplamadım bide bu hamilelik hesaplamalar doğru çıkıyormudur acaba gerçi doktorlarda hep en son adet tarihinin ilk gününden hesaplıyorlarmış 21 mayıs benimde hayırlısı senin ikiz sanırım ne zaman ilk belli oldu ikiz oldukları nasıl bi duygu zaten hamile olmak mucize bir duygu bide ikiz hamilesi olmak nasıl bi duygudur hayırlısıyla kurtulın hepiniz aminnn

canım hiç korkma tadını çıkar,
netten bakınca 5+3 çıkıyor hamileliğin.
Bende 5+4 de gitmiştim sanırım ilk dr'a o zaman kesemizi görmüştü karından bakılan ultrasonda, 15 gün sonra bebeği görürüz demişti.
ilk etapta kesemiz tekti,
15 sonra gittiğimizde keselerimiz iki olmuş ve iki kalp atışı gördük, şok olduk.
rüyalarımda hep ikiz görürdüm ben. Allahım öyle kısmet etti,
çok sevindik, allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
sende şimdi gitsen keseyi görürsün bence, geç döllenme değilse eğer.
kısmetse 7 haftadan gün aldığında da bebeği görürsün canım.

herkesee hayırlı kandillerrrrrrr kızlarrrrr:3::3::3: dün gecee rüyamda cok korktumm.. lavoboaa bi bakıorumm kann bölee yapıs yapıss.. parmagımınn yarısı kadarr kırmızıı böle seffaff bebekkk.. o kadann agladımm o kadann bagırdım kii nasıl ölürr nasıl düser diyee cokk korkuncctuu.. :43::43::43::43::43::43::43: avucumunn ortasındaa yatıodu böle minnacıkkk:43::43::43::43::43::43::43:

herkesee hayırlı kandillerrrrrrr kızlarrrrr:3::3::3: dün gecee rüyamda cok korktumm.. lavoboaa bi bakıorumm kann bölee yapıs yapıss.. parmagımınn yarısı kadarr kırmızıı böle seffaff bebekkk.. o kadann agladımm o kadann bagırdım kii nasıl ölürr nasıl düser diyee cokk korkuncctuu.. :43::43::43::43::43::43::43: avucumunn ortasındaa yatıodu böle minnacıkkk:43::43::43::43::43::43::43:

sakın hiç moral bozmaa bak ne derler kan ruyayı bozar derler..kan gormuşsun sen bozulmuş o ruya bozulmuş..düşünme hiç..sağlıklı uzun ömurlu olucak inşallah bebeğin:)

evet hayatım bizim bıdıklar ikizmiş :):nazar: :1:

ayy bu kadar korkak olmasam bende ikiz isterim de ben çok korkağım yaaa:))ne kadar sanslısın aslında ne guzel :))

Kan görünce rüya bozulurmuş canım merak etme.
Ben de bir gece sarı yapraklı bir ağaç görmüştüm, ağacının yanına gidiyorum çiçekleri soluyor, uzaklaşıyorum tekrar açıyor.
Sonra netten sarı çiçekli ağacın anlamına baktım, "yaşayan bir varlığın yaşamının kısa sürmesi, son bulması" diyordu.Nasıl ürktüm nasıl korktum anlatamam.Ama artık düşünmemeye çalışıyorum.Bunlar bizim korkularımız olduğu için rüyalarımıza girmeleri çok normal.
Hamile kalana kadar rüyalarımda hep eşimin beni aldattığını görürdüm :1: Hatta eşim bile alışmıştı artık sabahları "bu gece kiminle aldattım seni" diye soruyordu :P Hamile kalınca beynim bebekle meşgul oluyor ya o rüyaları görmüyorum artık :D

sakın hiç moral bozmaa bak ne derler kan ruyayı bozar derler..kan gormuşsun sen bozulmuş o ruya bozulmuş..düşünme hiç..sağlıklı uzun ömurlu olucak inşallah bebeğin:)

ayy bu kadar korkak olmasam bende ikiz isterim de ben çok korkağım yaaa:))ne kadar sanslısın aslında ne guzel :))

ayy insallahh.. yarınn kontrolümm varr allah tann.. cok panik oldum keskee dün bugün bos olsaydıı:50::50: dün cok agrım vardıı ondan etkilendim heralde

Back
X