• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Kan görünce rüya bozulurmuş canım merak etme.
Ben de bir gece sarı yapraklı bir ağaç görmüştüm, ağacının yanına gidiyorum çiçekleri soluyor, uzaklaşıyorum tekrar açıyor.
Sonra netten sarı çiçekli ağacın anlamına baktım, "yaşayan bir varlığın yaşamının kısa sürmesi, son bulması" diyordu.Nasıl ürktüm nasıl korktum anlatamam.Ama artık düşünmemeye çalışıyorum.Bunlar bizim korkularımız olduğu için rüyalarımıza girmeleri çok normal.
Hamile kalana kadar rüyalarımda hep eşimin beni aldattığını görürdüm :1: Hatta eşim bile alışmıştı artık sabahları "bu gece kiminle aldattım seni" diye soruyordu :P Hamile kalınca beynim bebekle meşgul oluyor ya o rüyaları görmüyorum artık :D

insallah cnmm:71::71::71::71:

Benim bugün 8 bitti canım. daha erken olduğunu biliyorum ama dr danışırım artık.

Canım senin ayakların tuzlu yiyorsan ondan şişiyordur.regl donemine yaklaşınca bile goğuslerim ellerim ayaklarım şişerdi benim ama ben çok tuzlu seviyorum..şimdi tuzu kestim kola da kesinlikle tüketme oda çok şişiriyor..şimdilik sadece goguslerim şişti..onlarda zaten büyüklerdi artık ne olurlar bilmiyorum:))Dizlerime inmezler inşallah :52::52::52::52:

ecrinnn naber tatlım nasılsınız bakalım?
Senin kusmaların basladı mı?

yokk hayatımm yaaa hiçbişeimm yokkk benimm.. ne bulantıı ne kusmaaa ne mide yanmasııı ne ates basmasıı:44::44::44::44: sadecee uykum gelio o kadarr:26::26: bide 2 gündürr seyirio pıtpıtlıoo işte deip duruorumm.. duyulmazz mümkün deil gazdır o diolarr.. emme gaz degill kesesii pıtpıtt atıyodurr belki diorumm.. emmee tıp bana karsııı:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

yokk hayatımm yaaa hiçbişeimm yokkk benimm.. ne bulantıı ne kusmaaa ne mide yanmasııı ne ates basmasıı:44::44::44::44: sadecee uykum gelio o kadarr:26::26: bide 2 gündürr seyirio pıtpıtlıoo işte deip duruorumm.. duyulmazz mümkün deil gazdır o diolarr.. emme gaz degill kesesii pıtpıtt atıyodurr belki diorumm.. emmee tıp bana karsııı:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Aynı seyi ben de yasıyorum ahahahaha :1: :1:
Elimi kasıgıma oldugu yere koydugumda pıtpıt atıyor orası. Esime soyledim kalbi mi atıyo acaba cok hızlı atarmıs onların kalbi belki duyuyorumdur diiyorum sacmalama diyo :60: :60: :60:

Kızlar bu arada kg olayını hiç takmayın bence,
benim kuzenim 57 ile hamile kaldı ve 98 le doğuma gitti 41 kg aldı :))
aşırı hamur işi yiyordu, başka türlü doymuyorum derdi hep.

ve şu an yine 58 kg. diyet bile yapmadı, sadece emzirdi.
yeterki bebişler sağlıklı olsun, kg laları veririz.

Canım senin ayakların tuzlu yiyorsan ondan şişiyordur.regl donemine yaklaşınca bile goğuslerim ellerim ayaklarım şişerdi benim ama ben çok tuzlu seviyorum..şimdi tuzu kestim kola da kesinlikle tüketme oda çok şişiriyor..şimdilik sadece goguslerim şişti..onlarda zaten büyüklerdi artık ne olurlar bilmiyorum:))Dizlerime inmezler inşallah :52::52::52::52:

aaa haklısın olabilir, bu hafta regli haftamdı aslında. tuzlu yemiyorum yani hiç birşeye ekstra tuz atmam,
kolayı hiç sevmem. ama dediğin gibi regl dönemi olduğu için şişmiş olabilir belki.
buahhaha benimde göğüsler on numara oldu ama amaca yönelik kullanamadıktan sonra ne fayda :9::9::9:

Aynı seyi ben de yasıyorum ahahahaha :1: :1:
Elimi kasıgıma oldugu yere koydugumda pıtpıt atıyor orası. Esime soyledim kalbi mi atıyo acaba cok hızlı atarmıs onların kalbi belki duyuyorumdur diiyorum sacmalama diyo :60: :60: :60:

yokk benn elimi koyunca duymuorumm sabahh yatarkenn böle bi 5 defa pıtpıtladı dünn.. pidee pazar sabahıı ama olmass deolarrr baska bişhi demeolarrr:60::60::60::60::60::60:

Kızlar bi şey sorucam sizlere önemli benim için???
Hamileyken iş başvurusu yapılır mı ön yazıda belirtip???? :17: :17: :17:

canım yapılır ama ne kadar dikkate alırlar bilmem yani bekarları ya da hamile olmayanları tercih ederler muhtemelen.

ben müdürüme söyledim hamileliğimi, o dakıkadan beri surat bı karış hala. :59:

canım yapılır ama ne kadar dikkate alırlar bilmem yani bekarları ya da hamile olmayanları tercih ederler muhtemelen.

Canım evet tercih etmezler bencede,ben de boşu boşuna kendimi rezil etmiyim diyorum zaten,başvurmıyım en iyisi.
Neden surat asıyoki ya,çok normal bi şey bu,sen çalışırken hamile kalmışsın.Erkeklerdeki askerlik meselesi gibi buda.

basvuru yapılırdaaa pek tercih etmezlerr.. sölememekk daha mantıklıı etik olmasadaa:1::1:

Canım evet tercih etmezler bencede,ama ben söylemem lazım zaten 2 aylık olduk bile :-)))

Canım evet tercih etmezler bencede,ben de boşu boşuna kendimi rezil etmiyim diyorum zaten,başvurmıyım en iyisi.
Neden surat asıyoki ya,çok normal bi şey bu,sen çalışırken hamile kalmışsın.Erkeklerdeki askerlik meselesi gibi buda.

Canım evet tercih etmezler bencede,ama ben söylemem lazım zaten 2 aylık olduk bile :-)))

Düzenimiz iyiydi, işi bırakacağım için yeni birinin arayışına giricekler heralde ondan bozuldu.

evet hayatım bizim bıdıklar ikizmiş :):nazar: :1:

Ne guzeeeellll,
Bırı kız, bırı erkek olursa daha da guzel olur bence
Bunlar ılk mı pekı?

Bakalım, ben soyleyınce nasıl karsılanacagım?
Kalp atıslarını duymadan kımseye soylemek ıstemıyorum acıkcası.
Sadece bır arkadas ıle paylastım, oda bır kac hafta daha soyleme dıyor.

İşi bırakacak mısın canım??? Ne zaman bırakacaksın?
Ben olsam çalışmaya devam ederdim,doğumdan sonra.

Evet hayatım bırakacağım, ikiz oldukları için annemde olsa kayınvalidem de olsa nereye kadar bakıcaklar, zorlanırlar.
Zaten iki kişi olmamız şart olacak ilk etapta. hatta kabile olarak yaşayacağız sanırım ilk aylar :9:
Bir buçuk yıl önce evde aldık, kredi de ödüyoruz ama bebişler için daha idareli yaşıcaz.
Birde benim annemde ben küçükken çalışırdı biliyorum ne demek olduğunu,
hiç bir anlarını kaçırmak istemiyorum, yanlarında olmak istiyorum inşallah.

Ne guzeeeellll,
Bırı kız, bırı erkek olursa daha da guzel olur bence
Bunlar ılk mı pekı?

Bakalım, ben soyleyınce nasıl karsılanacagım?
Kalp atıslarını duymadan kımseye soylemek ıstemıyorum acıkcası.
Sadece bır arkadas ıle paylastım, oda bır kac hafta daha soyleme dıyor.

evet hayatım benim ilk hamileliğim Allahtan hayırlısı ama ben nedense kız yada erkek farketmez ama ikiside aynı cinsiyette olsun istiyorum.

bencede biraz daha bekle bende cumartesi söyledim, o da başkasından duyarsa bozulucak diye.

Back
X