- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.641
Merhaba hoşgeldin, gözünaydın canım...Kilo karşılaştırmasını gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri, doum, hesaplama - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe adresinden yapabilirsin..Ben o haftamızdaki kilosunu hatırlamıyorum :26:
bilmiyorum canım valla kızların kg dahamı az oluyormuşki:44::44:bu arada bende çok özeniyorum diş buğdayına falan gerçi daha zamanı var ama olsaun şimdiden organize etmek lazımama kırk mevlüdüne annem kızıma bindallı ve gelinlik almış ikiside çok güzel hangisini giydireceğimi bilemedim
Ayy bayılazaaammmm, düğünüm için bu kadar kafa patlatmadım kızzzzzz :122:
Akşam için mi?:18::18::18:
Aslında öyle bir bilgi yok ama kızlarınki sanki biraz daha geride forumda gördüğüm takip ettiğim kadarıyla.
Benim kızımınki aynı haftalardaki erkeklere göre bi 50 gram filan geride oluyor hep.
olabilir belkide kemik yapılarıyla ilgilidir doktoruma saorayım diyecem ama dünki sorularımdan sonra birde bugün onun için arasam adam beni hasta olarak kabul etmeyecek artık
hepinize afiyet olsun kızlar ben yemeğe iniyorum
Merhaba kızlar
kızlar ben yemeğe iniyorum çok kaynatmayın
Yok anacım ya bebişin doğumu için, şerbet, fotocu, şekeri, yok isimli bilmem neysi, fenalıklar basmaya başladı beni ufaktan
olabilir belkide kemik yapılarıyla ilgilidir doktoruma saorayım diyecem ama dünki sorularımdan sonra birde bugün onun için arasam adam beni hasta olarak kabul etmeyecek artık
Merhaba Yeliz, nbr nerelerdesin?
bencede mantıklı olanı bu
mevlütte şerbet hakkaten gereksiz ama
ilk günlerde eve gelen misafire ikram etmek bence çok hoş olur yanındada güsel kızımın isminin baş harfinin olduğu yada bebek şekilli olan renkli kurabiye........
ebet te kendisi.
bence de bu daha mantıklı bizimde mevlütler kalabalık oluyor
mevlütte olmaz zaten
bilmiyorum canım valla kızların kg dahamı az oluyormuşki:44::44:bu arada bende çok özeniyorum diş buğdayına falan gerçi daha zamanı var ama olsaun şimdiden organize etmek lazımama kırk mevlüdüne annem kızıma bindallı ve gelinlik almış ikiside çok güzel hangisini giydireceğimi bilemedim
Ayy bayılazaaammmm, düğünüm için bu kadar kafa patlatmadım kızzzzzz :122:
Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?