- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.601
vay anasına yaaa... neler varmış böyle. doğum için organizasyoncu tutmak falan??? elbette süper olmuştur da gerek var mı?
Çok cücel yaaa..Ama hakkat kazık, bu arada lohusa şerbeti olayını yapmıcam ben ya, o bardak takımı bana fazla..Kaç kişi gelir bilmiyorum, tüm bardakları süslemek lazım çünki bi kere ikram ettin mi yıkaması var, yıkasan süsü bozulur.
cnm lohusa şerberti 40 mevlütünde dağıtılıyo o süslü bardaklarıda yapması çok kolay tülleri hazır satılıyo zaten bardağa alıp geçiriyosun o kadar bide sürahinin süsü varevet güzeller ben daha önce yapan görmedim hiç
acaba nerde yapılıyor evde mi hastane de mi
çok güzeller ama
geçmişi okumadım bacım. derdin nedir? hemen bi el atayım olaya. (girişgen ruhum iş başında)
Şu üstündeki hayvanları bulsak benim annem yapar bunu da...
Görümcem de yapabiler belkim de, bilemiyorum.....
canım hani adettendir ya misafirlere lohusa şerbeti dağıtılırr
bizim insanımızda düşünmüş taşınmışşşşş bunları bölee süslemişşş
bende daha önce kullananı hiç görmedim
ama şahsen farklı olduğu için hoşuma gittiii
dünde bi arkadaşımla konuştum bi organizasyon şirketi ile anlaşmış komuşusu sanırım
doğımu sezeryan yapacakmış 2 gün hastanede kalacağı için gelen misafirlere ikram etmek için
süslü kurabiyeler yapmışlar kağıt bardakları süslemişler lohusa şerbeti içinde süsülemeler yapmışlarr
bir sürü bişeyler yapmışlar bende çok heveslendim yaa
farklı olmak güsel olur ya
kızlar kolsuz uyku tulumu gerekli mi sizce?
http://www.markafoni.com/product/1297859/
bakın bunu kesin alıyorum ama
http://www.markafoni.com/product/1297898/
bunun ölçüsü hakkında şüphelerim var. ne dersiniz? bebek 50-53 cm arası doğsa 3 ayda 18 cm atmaz herhalde :))) yazın da giydiremeyeceğime göre di mi? bi akıl verin banaaaaaaaaaa
Şu üstündeki hayvanları bulsak benim annem yapar bunu da...
Görümcem de yapabiler belkim de, bilemiyorum.....
Bence fotoğraf işi daha mantıklı, doğum fotocusu, bütün bu organizasyonu toplasan aynı fiyata denk gelir..Şerbet uçar resim kalır
cnm lohusa şerberti 40 mevlütünde dağıtılıyo o süslü bardaklarıda yapması çok kolay tülleri hazır satılıyo zaten bardağa alıp geçiriyosun o kadar bide sürahinin süsü var
özele msj atcam lahanam burdan konuyu daha uzatmamayım emi dünden beri herkesi etkiledi bu konu sanada özelden yazayım bebişim
Keçeden yapılıyor, uğraşmayı seven yapabilir aslında yapılmayacak birşey değil..
ben niye açamıyorum.sadece markafoninin ana sayfası açılıyo
bu site baya aşmış kendini neler var öyle
Keçe nerden alınır ki?
eminönünden alınır canım
eminönünde kesin vardır canım
hangilerini yapmaya karar verdin
katılıyorum. 10 puan azoşaa... gereksiz buldum bende bu olayı. yahu zaten 40 mevlütünde gelecek 50 kişi (bizim burda öyle tanıdık akraba eş dost derken 50yi buluruz kesin) pilavıydı, etiydi, tatlısıydı, ayranıydı derken bi de şerbet dağıtamam kimseye...
benim abimle eşinin geçen mevlütü vardı benim mönümün aynısı onlarda da vardı sadece küçük kutularda gül kokulu mor tesbih dağıttılar. süperdi çok beğendim. ben de öyle bişi yaptıracam. kutusu falan çok şıktı. üstünde de kurdele bi de etiket koymuşlar. abimle gelinin adı yazıyor.
şerbetten daha mantıklı değil mi?
katılıyorum. 10 puan azoşaa... gereksiz buldum bende bu olayı. yahu zaten 40 mevlütünde gelecek 50 kişi (bizim burda öyle tanıdık akraba eş dost derken 50yi buluruz kesin) pilavıydı, etiydi, tatlısıydı, ayranıydı derken bi de şerbet dağıtamam kimseye...
benim abimle eşinin geçen mevlütü vardı benim mönümün aynısı onlarda da vardı sadece küçük kutularda gül kokulu mor tesbih dağıttılar. süperdi çok beğendim. ben de öyle bişi yaptıracam. kutusu falan çok şıktı. üstünde de kurdele bi de etiket koymuşlar. abimle gelinin adı yazıyor.
şerbetten daha mantıklı değil mi?
tımam beybi...
Keçe nerden alınır ki?
Üyelik bilgilerini girersen, direkt o ürün geliyor...
evet bu siteden fikir alınabilir
ben mesela kurabiyeleri tek tek kutulara koyduklarını bilmiyordum
bi arkadaşa gitmiştim hep kırılmıştı kurabiyeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?