- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.621
Hiç aklıma gelmemiştii:)))
bizim soyadımız Kaçar olduğu için, bazı isimler çok komik oluyor.
bizim soyadımız Kaçar olduğu için, bazı isimler çok komik oluyor.
Ohooo ne kadar ince gereksiz ayrıntısına kadar düşünüyorum bir bilsen.Ela koymak istiyorum, okulda hela diye alay ederler diyorum. Sonra Nisan ismi hoşuma gidiyor nisan koysam, "merhaba ben de mart" derler diyorumİllet bir huy elimde değil :26:
bende kız olursa "ece duru"
erkek olursa "emir efe" düşünüyorum nasıl sizce?
kızlar birşey soracagım doktor benden bugun bırde progesteron taesti istedi acaba hamilelerde kac olmalı progesteron?bılen varsa cok merak edıyorum:))
benim hoşuma giden isimleri yazayım bakarsınız aranızda beğenenler olur fikir yani:)
erkek: emir, efe, aras, poyraz, rüzgar, kuzey, demir
kız: duru, ece, birce, beril, beliz
saygılar...
kızlar birşey soracagım doktor benden bugun bırde progesteron taesti istedi acaba hamilelerde kac olmalı progesteron?bılen varsa cok merak edıyorum:))
sağol canım seninde kandilin mubarek olsun, ne uyarısı veiyor nereye yapıştırıyorsun canım??
Ohooo ne kadar ince gereksiz ayrıntısına kadar düşünüyorum bir bilsen.Ela koymak istiyorum, okulda hela diye alay ederler diyorum. Sonra Nisan ismi hoşuma gidiyor nisan koysam, "merhaba ben de mart" derler diyorumİllet bir huy elimde değil :26:
Ben bilmiyorum :26:O test için kan mı veriliyor? Ben dün kan ve idrar testi vermiştim, bugün aradılar sonuçlarınız güzel gelmenize gerek yok dediler.
Progesteron testi yumurtlama olup olmadığını anlamak için bir adet döneminin luteal fazına denk gelen kısmında yapılır.
Gebelere neden yapılsın ki, mantıksız geldi...
Düşük riski var mı yok mu onu mu tespit edecek acaba?
Cizelge yerıne yapıstırıyorum.
Ama uygun degıl dıyor ):Linkte birkaç form birden veriyor png, vs. filan...
http ile başlayan .png ile biten kısım kalsın, kalanları temizle canım...
cevaplarınız ıcın tesekkur ederım kızlar, bakalım doktordan ögrenecegız artık bende hıc bılmıyorum merak edıyorum o yuzden, ben cıkıyorum artık ,kendınıze ıı bakın bebıslerınıze de ,sızlerı cok optum ,tekrardan hayırlı kandıller ,hayırlı aksamlar kızlar....bana dua edın doktora gıdıyorummmm.
selam kizlar bende bugun uyumaya calisirken icimden bebegime Deniz ismini koymak geldi..sonra dondum esime kizda olsa, erkek de olsa Deniz koyalim mi bebegimizin ismini dedim..esimde cok begendi..bir gun olurda londraya okumaya gelirse dennis olarak da kullanabilir hem...uluslararasi bir isim diye dusunduk..kiz olursa selin ( celine ) deniz, erkek olursa deniz batu olacak kismetse :)
Teyzecikler merhaba...Biraz önce hastaneden geldik babamlardayım ordan yazıyorum size vajinal ultrasonla bebişimizi gördük 5,4 mm teyzeleri sizlere haber vereyim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?