2012 Şubat Anneleri

evet sait beyi biliyorum arkadaşım geçen ay onda doğum yaptı
hizmet hastanesinde en iyi doktor sait beymiş...
çok tavsiye ediyorlar...

benimde kuzenin orda doğum yaptı ve dr una çok guveniyor..bende randdevu aldım bakalım:)elektiriğimiz tutar inşallah:))

geçmise söyele bir baktımda öncelikle yeni arkadaslara hosgeldiniz, hayırlı olsun güzeller...

sonra boy /kilo kısmı been 1.66cm kilo ise ımm.. kilo aldım ama acaba ne kadar :26::26: 2-3 kilo desem 51 kilo olmusumdur.. artık tahmini kızlar (önceden cok zayıftım )

isim muhabbeti ise esim konusunu acctı birde isim koymak lazım diye ama ben su ilk 3 ayı atlatmadan düsünmek bile istemiyorum açıkcası.. Allah'ın izni ile hamileligin 6 ayından sonra düsünürüz diye karar aldık... (cok sükür ki bizde alınan tüm kararlar ortaktır o yüzden ne ben esime ne esim bana istemedigimiz bir ismi koyduramaz ...)

calisma kısmında ise su an 1 senedir evden freelance olarak calisiyorum ben (grafik tasarımcıyım).. istanbulda iken cok konrkunc bir mesaim vardi... o yüzden calisan herkesin Allah yardımcısı olsun... su an icin ben rahatımm.. ama burda kimsemiz olmadığı için (insallah kısmet olur) dogumdan sonra da bir süre daha calismam gibi...

herkese sevgiler

Ben de bi sabah kalktım kızımın adı Asya olcak dedim, nerden aklıma geldi bilmiyorum, kulağıma tatlı geldi.
Birkaç gün boyunca karnımı "aman da aman Asya mı gelecek" diye sevdiler.Duya duya vazgeçtim isimden :26:Erkek olursa Rüzgar, kız olursa Rüya olsun diyor eşim, ben çok zor isim koyucam ya her isme bir kulp buluyorum

Son düzenleme:

bence ruzgar ismi çok guzel:))benim çok beğendiğim bi isimdir ruzgar:)

Güzelmiş anlamı ne?
Bu arada Neyzen ve Neva isimlerini de beğeniyorum.
Ben istiyorum ki herkeste fazla olmasın ama sırf herkeste olmasın diye konulan uydurma isimlerden de olmasın

Gül yüzlü, güzel yüzlü, gül yanaklı demek....
Kardeşimin ismi benim aslında, çok yakın yani, yoksa gerçekten koymak isterdim....

kızlar birşey soracagım doktor benden bugun bırde progesteron taesti istedi acaba hamilelerde kac olmalı progesteron?bılen varsa cok merak edıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…