2012 Şubat Anneleri

Bana ilk gebeliğimde kayınpederim rahmetli babamın ismini koymamı önerdi ama ben kabul etmemiştim...
Sonra eşimle ortak bir karar verdik, çok sevdiğimiz ortak bir olgunun sembolü diyelim...İsim olarak da şık bence...Babam da bu ismi duysa kendi ismini koymamızdan daha memnun olurdu....

Bende yapacagım
Gecı hevesım kactı artık hamılelıkten :2:

Senden guzelce rıca etmıs en azından.
Benım esım kestırıp atıyor, konusma hakkı da vermıyor

oldumuki ace..butun dediklerini yaptım ben:)

cnm ilk gebeliğin düşüklemi sonuçlandı????

bende isim konusunda daha öncede söylemiştim, geçen sene rüyamda babamın kabrine hamile gittiğimi görmüştüm ve kabrinin üstünde
Ecrin ve Çiğdem yazdığını görmüştüm.

Şimdi bebişlerde ikiz. Eşim pek birşey demedi ama en azından iki kızımız olursa göbek adlarını bu şekilde koydururum.
Erkek de de ben Egemen ismine bayılıyorum, eşimde sevdi ama benim eşimde kuranda geçen isimler olsun istiyor.
Yani diyor mesela Ali Egemen- Egemen Ali- ya da Ömeri çok seviyor.
ama illaki iki isimde kullanılcakmış bende öyle istemiyorumi Egemen Ali iyi olmuyor.
Cinsiyetleri belli olsun bakalım, altından girer üstünden çıkarım eşimin gönlünün de Alimallah
ama tabi onunda gönlü olsun isterim, ortak bişeyler bulucaz artık.
ALi-Men
eheheheheh
bilemedin Mene-Men
töre yarabbimm azcık gülün istedimmm bu konunun üstünee

bende rüyamda görmüştüm duygucum kucağımda bebek var kimin diyolar benim diyorum ismini soruyolar muhammet efe diyorum... erkek olacağına çok inandım bende

ben aslında avrupa yakasında oturuyorum ama doktorum anadolu yakasında
o kadar memnunumkiii doktorumdan karşıya geçiyorum .
doktor konusunda kararsız arkadaşlar varsa kendi doktoruma gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum...

ağlama tızımmm,

bilgilerini bana at istersen beğenicek olursan ben sana yapayım, linki kopyalarım sen direk yapıştırırsın çizelgene ??

bilgilerimmm:))24 şubatta doğurcakmışım:))normal düşünmediğim için hiççç sanmıyorum:)))başka ne bilgisi lazımdı bilmiyom ben:))uğur bocekli olsun :))uğur getirsin bana :))

canımm daha bunun için erken bugün kandil akşam dua et kız olsun erdoğan koycak hali yok sen güzel bişi koyarsın :))) ikinciye kadar oooooo kim öle kim kala

Edıyorum zaten, kız olsund akavga etmeyelım dıyorum.
Ama ıcımdekı ses, erkek olacak dıyor.

Cok alemsın
Heman gibi olacak desene

yok yapamadım(vazgeçtim beceremiyorum ben

Bende yapamadım, ticketı yaptım da, yapıstırmak ıstedıgımde olmuyor ):
Uyarı verıyor ):

ağlama tızımmm,

bilgilerini bana at istersen beğenicek olursan ben sana yapayım, linki kopyalarım sen direk yapıştırırsın çizelgene ??

Bende ıstıyorum bendeeeeeeeeeee

Güzeller anne adayları hepinizin kandili mübarek olsun..

masallah topigimize muhabbetler bal gibi olsun...

Sagol canım, senın de kandılın mubarek olsun.

sağol canım seninde kandilin mubarek olsun, ne uyarısı veiyor nereye yapıştırıyorsun canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…