- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.221
kızlar bence hastanede şekerdi çikolataydı falan yapmayın
çünkü en yakınlarınız dışında hastaneye gelen çok olmayacak daha çok eve gözaydına gelmek isteyecekler
sizin o özene bezene aldığınız çikolatalar şekerlerde hastane personeli tarafından "ay bi tanede benim çocuğa aliimm " diyerek bitirilecek
bence evinizde rahat rahat yaparsınız ikramınızı
eğer kapınızı süslemek isterseniz hastanede o süsüde alıp bebişin odasına veya yoksa yataodanıza takarsınız sonradan :)))
merhaba arkadaşlar
bende şubat annesiyim uzun zaman önce üye olmama rağmen yazamadım bir türlü hysuz bi oğlum var
eski yazılanları okudum ne kadr güzel arkadaşlıklarınız olmuş bravo :)
Ya kızlar az once yemege gıttım.
Ve corba harıc, tam uc tabak ana yemekten yedım
Arkadaslar da dalga gecıyor, 'bız gıdelım, sen rahatına bak, utanıyorsun yanımızda yemeye' dıye.
Sen lavantalı yaptırcanya onu yemem herhal:)))
Şaka maka sen lavantalı, ben çikolata başkası kurabiye yaptırcak işte esnaflar böyle para kazanacak:))))
ay canım naptın sen
şimdi sakin ol ve elindeki çatal-bıçağı yavaşça yere bırak
ay canım naptın sen
şimdi sakin ol ve elindeki çatal-bıçağı yavaşça yere bırak
hepinize selamlar kızlaarrsürekli giremioumm hala ankaradayımm paso gezmelerdeyimm... bayramdan sonra son 3 aya girceğim için gelemem bidaha diyee cılkını çıkartıyorumm...bal kızıma bi kaç bişey aldımm onları ekleyim... birasdan yine alışwerie çıkıcam ama bu sefer kendimee, elbise istiyorum bakalım inş güsel bişeyler bulabilirimm.siz neler yapıousunuzz bakalım..bebişler nasılll?
hepinize selamlar kızlaarrsürekli giremioumm hala ankaradayımm paso gezmelerdeyimm... bayramdan sonra son 3 aya girceğim için gelemem bidaha diyee cılkını çıkartıyorumm...bal kızıma bi kaç bişey aldımm onları ekleyim... birasdan yine alışwerie çıkıcam ama bu sefer kendimee, elbise istiyorum bakalım inş güsel bişeyler bulabilirimm.siz neler yapıousunuzz bakalım..bebişler nasılll?
ben eminönüne gidip şööle bi fikir almak için bakınmıştım
75 kuruşa minik biberonlar var onların içine badem şekeri konulabilir
küçük ayıcıklı anahtarlıklar var kucaklarına tülle kapalı iki tane çikolata konulabilir 1 lira falandı ayıcıkların tanesi
size bi müşteriye yaptığımız bebek şekerini anlatıyorum şuan
kız bebek içindi bu
gittik bi tane büyük boy oyuncak kız bebek aldık, bebeğin belinden aşağısını kestik
belden aşağısına çan şeklinde elbise altına benzer köpük kestirdik ve köpüğün üzerini tüllerle ve taşlarla kapattık
aynen tuvalet giymiş bi kız bebek gibi oldu, yüksekliğide yerden 80 cm falandı
çubuk saç tokaları vardır bilirisniz topuz yaparken kullandığımız, 50 tane pembe toka düşünün bunların ucuna gül demetlerini silikonla yapıştırıp tülle kapalı çikolataları bohça yaptık ve kurdeleyle bağladık
ve kızın eteklerine sapladık
kızın elbisesi güllerle doldu
her gelende ordan bi çubuk aldı :)))
niye özel hastanede personel yokmu:)))
ben eminönüne gidip şööle bi fikir almak için bakınmıştım
75 kuruşa minik biberonlar var onların içine badem şekeri konulabilir
küçük ayıcıklı anahtarlıklar var kucaklarına tülle kapalı iki tane çikolata konulabilir 1 lira falandı ayıcıkların tanesi
size bi müşteriye yaptığımız bebek şekerini anlatıyorum şuan
kız bebek içindi bu
gittik bi tane büyük boy oyuncak kız bebek aldık, bebeğin belinden aşağısını kestik
belden aşağısına çan şeklinde elbise altına benzer köpük kestirdik ve köpüğün üzerini tüllerle ve taşlarla kapattık
aynen tuvalet giymiş bi kız bebek gibi oldu, yüksekliğide yerden 80 cm falandı
çubuk saç tokaları vardır bilirisniz topuz yaparken kullandığımız, 50 tane pembe toka düşünün bunların ucuna gül demetlerini silikonla yapıştırıp tülle kapalı çikolataları bohça yaptık ve kurdeleyle bağladık
ve kızın eteklerine sapladık
kızın elbisesi güllerle doldu
her gelende ordan bi çubuk aldı :)))
Güzel, yaratıcı bir çalışma
erkek bebek için neyin yarısını kessek acaba? ben de beğendim o fikri. ama meşakatli geldi bağa.
ya azo sen şu şekerlerinin fotosunu bı atsana bana. hepsini ama. tek tek.
o kadar şanlsısınız ki... bi mağazaya griyoum eşim beni kız reyonundan bildiğin kazıyor. erkeklerin reyonu 10 metrekareye sığdırılırken kızların ki 150 metrekareyi buluyor. ne diyim alın tabi. alın anasını satayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?