2012 Şubat Anneleri

benimkiler tamamen yağdan ibaret kilo!şişkinliğim henüz oluşmadı!yüzüklerimden anlıyorum bende!

Ben hem yuzuklerımden anlıyorum.
Hemde ayaklarım bayagı sısıyor.
Gecen gun, kısa corap gıyınmıstım.
Aksama kadar onunlaydım.
Aksam eve gıttım, cıkardım baktım bılegım ıncecık ama yukarıyı gor balon gıbı.

canım senin bu beğendiklerinden eminönünde dolu var
oraya bir bak istersen paketin içinde satılıyor
ama kaç para bilmiyorum

:))) Buzdolabına yapıştırırken isteyen kırsın çıbığı isteyen öyle koysun...
Herneyse bunların hepsi 100 tl. tutuyor, 50 adet için malzemeler..Ama bazı malzemeler 100lük paketlerde 50lilikleri yok misal; magnet, tül bunlar 100lük hep..Ama ben artanı da mevlütte kullanırım diye düşündüm..

Bu arada tabanca 6 tl. kız birşey değil

16 Adet!
Hay maşallah kız Ben kendimi iştahlı sanıyodum :)

Sıcak olduğunu tahmin etmiştim de son bi umut sordum işte

ben de mavisini yapıcam ne olmuş? :))) belki de beni de katmıştır işin içine.

Hayır ki, kıskaaaaannnnçççç beni dedi beni dedi

tahminimce obahsettiğin silikonda değildir bblau..
ondan izdede var,banyo için aldırmıştım eşime,duşa kabinin kenarları için..çok kötü kokoyo o silikonlar..

Bence de değil
Bi şansımı deniyim dedimdi ben

yeaahhhh 16 adet dolma... bı de lahana :)) hey maşallah yavruşum benim beeeeee..

kanka bırmak mıdır nedır ordakı daha sevimliymiş desem? :26:

iyi ozaman akşam sendeyim..ama benimkinin üzerine sadece toz biberli yağ gezdir şekerim bi zahmet....nane olmasın..

tımam beybi.. beklıyorum.

ben kullandım canım..hemde hamileliğimn ilk 3 ayında!zararı olmaz diye düşünmüştüm,boğazlarım sürekli iltihap oluyordu!boğazıma sürüyordum,ama öyle koklamadım hiç!burnumdan uzak tutmaya çalıştım.nekadar doğru yaptım bilmiyorum,pek önermiyorlar sanırım hamilelikte!sonradan pişman olmuştum keşke kullanmasaydım diye!

Bu arada tabanca 6 tl. kız birşey değil

Aman tamam be alıcam iyi

canım senin bu beğendiklerinden eminönünde dolu var
oraya bir bak istersen paketin içinde satılıyor
ama kaç para bilmiyorum

Hangilerinden var, ilk resimden mi? Varsa durmam giderim hiç acımam.

iyi ozaman akşam sendeyim..ama benimkinin üzerine sadece toz biberli yağ gezdir şekerim bi zahmet....nane olmasın..

Tepeleme makarna köftenin üstüne 16 tane dolma yemiş akşama da mantı siparişi veriyo hatuna bak.Oh maşallah :26:
Allahım neydi günahım demek istiyorum :18:

yarıldımmmmmmmmmmm.... bıldıgın yarıldım. he he aynı şey kanka. bademlerin şekeri eriyip sızdırmasın dıye yanlara çekicez silikonu. hey allahım hey allahım. ahahahhahahahahaha.

Ahahahahahahaha burnumdan hönkürmeyle karışık bi zort sesiyle birlikte kahkahayı patlattım
Allahtan müdürüm yok he
Manyak

benimkiler tamamen yağdan ibaret kilo!şişkinliğim henüz oluşmadı!yüzüklerimden anlıyorum bende!

Benim alyansım hala parmağımdan düşüyo

Zerdal geçmiş olsun..Viks hamileyken sürülüyor mu sürülmüyor mu inan bir bilgim yok
teşekkür ederim canım.Bende ilaç kullanmaktansa süreyim burnum iki açılsın dedim ama geride sanırım pek kullanılmıyor. kullanmıyacağım şimdi limon içiyorum, mandalin yiyorum.

Biraz araştırdım. kullananda olmuş, kullanmayanda ben burnumun içine sürdüm. Açılsın diye sanırım tıkanıklıktan fazla diğer tarafa geçememiştir. Dün akşam birazda gece sürdüm ama bi daha süremeyeceğim. Elimden geldiğince şu gribi hafif atlatmaya çalışacağım.

Kızlar ben göğüs uçlarına kakao yağı sürüyorum, biraz kuruluk oluyor aranızda süren var mı? Şimdi yanlış bişey yapmayım. karna doktor sürebilirsin demişti ama göğüsleri sormayı unutmuşum.

şu göğüs uçlarım benimde çok kuru nedense!!!!hiç bişey kullanmıyorum ben!ne karnıma,nede göğüslerime!

manyak olan sensin deli. asıl ben yarıldım. o silikonla bızım evdeki aynı mı dedi ya. ahahahahahha safım benim öpücem gel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…