- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.261
benimkiler tamamen yağdan ibaret kilo!şişkinliğim henüz oluşmadı!yüzüklerimden anlıyorum bende!
.
gel kız gel...
Ben de fikir çaldım azoştan
Daha doğrusu birmax diye bir site var ya, Hayatım bulmuştu sanırım.
Oraya bakarken daha önceden beğendiğime benzer bişey buldum.
Bak asıl beğendiğim bu ama bu çok pahalı:
Eki Görüntüle 282508
Birmaxtaki de bu, benziyor, daha da uyguna geliyo.
Olmamı acep?
Eki Görüntüle 282509
yarıldımmmmmmmmmmm.... bıldıgın yarıldım. he he aynı şey kanka. bademlerin şekeri eriyip sızdırmasın dıye yanlara çekicez silikonu. hey allahım hey allahım. ahahahhahahahahaha.
kız manyak hanı bunları mıllet alıp buzdolabına yapıştıracak ya; o sopa ne olacak diye düşündüydüm ben. uzantılı melek???
ama o sepet işini sevdim.
hacıt noluyo bu? ne kadar tutuyor? kç tane yapıcaz, kolay mı?
bende bugün öğlen yemeğimde,1 tbak tepeleme makarna,köfte ve ehemn arkasından 16 adet kalın sarılmış lahana dolması bide yoğurt yedim!
ama ekmeksiz yedim!
seninde maşallahın varmış anammm..
ben 10 kilo almıştım demiştim ya 11.5 aldım.
oğlan içerde daha bilmem kaç gram!
Ay onu ben görmedim, ben karta yazılıyor diye biliyorum.
Silikon soğuk ama tabancaya takıyorsun ısınıyor 5 dk. içinde..Isınınca eriyor sıkıyorsun.Tutturuyorsa olur o bahsettiğin bi dene bakayım kumaşa bi başka birşey yapıştır silikonla
ben de mavisini yapıcam ne olmuş? :))) belki de beni de katmıştır işin içine.
tahminimce obahsettiğin silikonda değildir bblau..
ondan izdede var,banyo için aldırmıştım eşime,duşa kabinin kenarları için..çok kötü kokoyo o silikonlar..
canım senin bu beğendiklerinden eminönünde dolu var
oraya bir bak istersen paketin içinde satılıyor
ama kaç para bilmiyorum
bende bugün öğlen yemeğimde,1 tbak tepeleme makarna,köfte ve ehemn arkasından 16 adet kalın sarılmış lahana dolması bide yoğurt yedim!
ama ekmeksiz yedim!
seninde maşallahın varmış anammm..
ben 10 kilo almıştım demiştim ya 11.5 aldım.
oğlan içerde daha bilmem kaç gram!
Ben de fikir çaldım azoştan
Daha doğrusu birmax diye bir site var ya, Hayatım bulmuştu sanırım.
Oraya bakarken daha önceden beğendiğime benzer bişey buldum.
Bak asıl beğendiğim bu ama bu çok pahalı:
Eki Görüntüle 282508
Birmaxtaki de bu, benziyor, daha da uyguna geliyo.
Olmamı acep?
Eki Görüntüle 282509
iyi ozaman akşam sendeyim..ama benimkinin üzerine sadece toz biberli yağ gezdir şekerim bi zahmet....nane olmasın..
selam güzel anne adaylarımız. ben yoğunluktan çok gelemiyorum, şimdide grip oldum kızlar bu zamana kadar korudum kolladım kendimi.
Gece birkaç kere vicks sürmüştüm bi zararı olurmu acep. Aranızda vıcks kullananınız oldumu. Artık sürmem. hamilelikte kullanılır yada kullanılmaz diye bi ibare kullanılmamış.
Kızlar maşallah hepinizin çoğu hazırlığı bitti ben doğalgazdan, kayınvalidemler hacca gitti onlara gitmekten hiç bir hazırlık yapmadım bayramdan sonra alacam inşallah.
16 Adet!
Hay maşallah kızBen kendimi iştahlı sanıyodum :)
kıs üst kattaki komşumuz sağolsun pek maharetlidir,hamarattır yemek konusunda,bide temiz titiz kadın allah için ,o getirmiş sağolsun,yoksa benim yapacağım yok öyle zahmetli yemekleri!
eşimde ağzına koymaz lahana!yiyiverdim işte neyapıyım.((
Bu arada tabanca 6 tl. kız birşey değil
canım senin bu beğendiklerinden eminönünde dolu var
oraya bir bak istersen paketin içinde satılıyor
ama kaç para bilmiyorum
iyi ozaman akşam sendeyim..ama benimkinin üzerine sadece toz biberli yağ gezdir şekerim bi zahmet....nane olmasın..
yarıldımmmmmmmmmmm.... bıldıgın yarıldım. he he aynı şey kanka. bademlerin şekeri eriyip sızdırmasın dıye yanlara çekicez silikonu. hey allahım hey allahım. ahahahhahahahahaha.
benimkiler tamamen yağdan ibaret kilo!şişkinliğim henüz oluşmadı!yüzüklerimden anlıyorum bende!
teşekkür ederim canım.Bende ilaç kullanmaktansa süreyim burnum iki açılsın dedim ama geride sanırım pek kullanılmıyor. kullanmıyacağım şimdi limon içiyorum, mandalin yiyorum.Zerdal geçmiş olsun..Viks hamileyken sürülüyor mu sürülmüyor mu inan bir bilgim yok
ben kullandım canım..hemde hamileliğimn ilk 3 ayında!zararı olmaz diye düşünmüştüm,boğazlarım sürekli iltihap oluyordu!boğazıma sürüyordum,ama öyle koklamadım hiç!burnumdan uzak tutmaya çalıştım.nekadar doğru yaptım bilmiyorum,pek önermiyorlar sanırım hamilelikte!sonradan pişman olmuştum keşke kullanmasaydım diye!
yeaahhhh 16 adet dolma... bı de lahana :)) hey maşallah yavruşum benim beeeeee..
tosunum ben tosun!
sanırım tansiyonum yükseldi şuan,fena oldum birden..
teşekkür ederim canım.Bende ilaç kullanmaktansa süreyim burnum iki açılsın dedim ama geride sanırım pek kullanılmıyor. kullanmıyacağım şimdi limon içiyorum, mandalin yiyorum.
Biraz araştırdım. kullananda olmuş, kullanmayanda ben burnumun içine sürdüm. Açılsın diye sanırım tıkanıklıktan fazla diğer tarafa geçememiştir. Dün akşam birazda gece sürdüm ama bi daha süremeyeceğim. Elimden geldiğince şu gribi hafif atlatmaya çalışacağım.
Kızlar ben göğüs uçlarına kakao yağı sürüyorum, biraz kuruluk oluyor aranızda süren var mı? Şimdi yanlış bişey yapmayım. karna doktor sürebilirsin demişti ama göğüsleri sormayı unutmuşum.
tosunum ben tosun!
Aman tamam be alıcam iyi
Benim alyansım hala parmağımdan düşüyo
Aman tamam be alıcam iyi
Hangilerinden var, ilk resimden mi? Varsa durmam giderim hiç acımam.
Tepeleme makarna köftenin üstüne 16 tane dolma yemiş akşama da mantı siparişi veriyo hatuna bak.Oh maşallah :26:
Allahım neydi günahım demek istiyorum :18:
Ahahahahahahaha burnumdan hönkürmeyle karışık bi zort sesiyle birlikte kahkahayı patlattım
Allahtan müdürüm yok he
Manyak
Benim alyansım hala parmağımdan düşüyo
yeaahhhh 16 adet dolma... bı de lahana :)) hey maşallah yavruşum benim beeeeee..
tosunum ben tosun!
dikkat et kendine. uzan hemen.
Ay dikkat et...
Tosunluk tacımı sana gururla devrediyorum
Ay dikkat et...
Tosunluk tacımı sana gururla devrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?