2012 Şubat Anneleri

Güle güle kullanın canım hepsi çok güzel maşallah

güzeeeeeeelllll böyle fikirlerle gelin :)))
Başka neler var anlatsana, direkt tecrübeyi bulmuşken kaçırmayalım

Azoş tülümüz, şekerimiz, silikonumuz filan diyor, 1. çoğul şahısla.
Neden?
Beni kastediyor biz derkene.
Aynısının pempesini yapıcaam zira :)

harıkasın ahretlik. de bu bebeğin kıçından sarkan sopayı napıcaz? o orda duracak mı? bi de bu lavantanın şekeri var mı?

harıkasın ahretlik. de bu bebeğin kıçından sarkan sopayı napıcaz? o orda duracak mı? bi de bu lavantanın şekeri var mı?

İvit kuşum lavanta yerine mavili beyazlı badem şekerleri de koyabilirsin...Ama şekeri Zonguldak'tan alırsın doğuma yakın..
O sopayı napacan sölim Töbe yaw, o sopa zaten onun esprüsü, o çubuğunu sepete tikicen, değişik olcak yani alışılmışlıktan uzak ve naif

Ya kızlar az once yemege gıttım.
Ve corba harıc, tam uc tabak ana yemekten yedım
Arkadaslar da dalga gecıyor, 'bız gıdelım, sen rahatına bak, utanıyorsun yanımızda yemeye' dıye.

bende bugün öğlen yemeğimde,1 tbak tepeleme makarna,köfte ve ehemn arkasından 16 adet kalın sarılmış lahana dolması bide yoğurt yedim!
ama ekmeksiz yedim!

seninde maşallahın varmış anammm..
ben 10 kilo almıştım demiştim ya 11.5 aldım.
oğlan içerde daha bilmem kaç gram!

bblau biz aylarca karar verene kadar bu azoş bizi geçti

bblau da karar virdi ama

Ay onu ben görmedim, ben karta yazılıyor diye biliyorum.
Silikon soğuk ama tabancaya takıyorsun ısınıyor 5 dk. içinde..Isınınca eriyor sıkıyorsun.Tutturuyorsa olur o bahsettiğin bi dene bakayım kumaşa bi başka birşey yapıştır silikonla

Son düzenleme:
bblau biz aylarca karar verene kadar bu azoş bizi geçti

Ben de fikir çaldım azoştan
Daha doğrusu birmax diye bir site var ya, Hayatım bulmuştu sanırım.
Oraya bakarken daha önceden beğendiğime benzer bişey buldum.
Bak asıl beğendiğim bu ama bu çok pahalı:

Birmaxtaki de bu, benziyor, daha da uyguna geliyo.
Olmamı acep?

Bi de şeker sepeti alıcaz mavili süslü şunun gibi;

Eki Görüntüle 282500

İçine köpük koyup tülle kaplayıp, çubuk şekerlerimizi batırcaz..

hah şimdi oldu. biz bunları sap gibi verıcez sandımdı ben. ahahahaha desene kız böyle bi sepete saplıcaz dıye manyak. ahahahahaha. harıkaymış bu. kız numunelık yap da ben de yapayım da artık... :)))

ben de mavisini yapıcam ne olmuş? :))) belki de beni de katmıştır işin içine.

kayseri mantısna bsyılırım......

gel kız gel...

Bende ekmek cok az yedım.
Aslında ekmek tuketmemeye gayret edıyorum.
Ama onun dısında habıre yıyorum.

Ben heralde bi 15 kılo almısımdır

Ama siskınlıkte cok bende.
Yuzuklerımı takamıyorum artık.
Bır tane kaldı, onu da yakında cıkarıcam.

selam güzel anne adaylarımız. ben yoğunluktan çok gelemiyorum, şimdide grip oldum kızlar bu zamana kadar korudum kolladım kendimi.

Gece birkaç kere vicks sürmüştüm bi zararı olurmu acep. Aranızda vıcks kullananınız oldumu. Artık sürmem. hamilelikte kullanılır yada kullanılmaz diye bi ibare kullanılmamış.

Kızlar maşallah hepinizin çoğu hazırlığı bitti ben doğalgazdan, kayınvalidemler hacca gitti onlara gitmekten hiç bir hazırlık yapmadım bayramdan sonra alacam inşallah.

tahminimce obahsettiğin silikonda değildir bblau..
ondan izdede var,banyo için aldırmıştım eşime,duşa kabinin kenarları için..çok kötü kokoyo o silikonlar..

benimkiler tamamen yağdan ibaret kilo!şişkinliğim henüz oluşmadı!yüzüklerimden anlıyorum bende!

yarıldımmmmmmmmmmm.... bıldıgın yarıldım. he he aynı şey kanka. bademlerin şekeri eriyip sızdırmasın dıye yanlara çekicez silikonu. hey allahım hey allahım. ahahahhahahahahaha.

kız manyak hanı bunları mıllet alıp buzdolabına yapıştıracak ya; o sopa ne olacak diye düşündüydüm ben. uzantılı melek???

ama o sepet işini sevdim.

hacıt noluyo bu? ne kadar tutuyor? kç tane yapıcaz, kolay mı?

hah şimdi oldu. biz bunları sap gibi verıcez sandımdı ben. ahahahaha desene kız böyle bi sepete saplıcaz dıye manyak. ahahahahaha. harıkaymış bu. kız numunelık yap da ben de yapayım da artık... :)))

Yapacam da bi alsam Fotoğrafçı parasını denkleştireyim de bu şekercikleri ondan sonra alacam..

yarıldımmmmmmmmmmm.... bıldıgın yarıldım. he he aynı şey kanka. bademlerin şekeri eriyip sızdırmasın dıye yanlara çekicez silikonu. hey allahım hey allahım. ahahahhahahahahaha.

kız manyak hanı bunları mıllet alıp buzdolabına yapıştıracak ya; o sopa ne olacak diye düşündüydüm ben. uzantılı melek???

ama o sepet işini sevdim.

hacıt noluyo bu? ne kadar tutuyor? kç tane yapıcaz, kolay mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…