- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.281
tosunum ben tosun!
sanırım tansiyonum yükseldi şuan,fena oldum birden..
kanka bırmak mıdır nedır ordakı daha sevimliymiş desem? :26:
ben genelde en alltan yukarı doğru okurum yazılanları ve bunu okuyunca kim acaba diye düşünmeme gerek bile kalmadı!blau dedim kendi kendime!
:)))) doğru tahmin!tabi :26:sen aldın 4 kilo!biz aldık 14!!!!!
Kuzu pazar gunlerı acık mı Emınonunde bu sekerlerı satan yerler?
Aman tamam be alıcam iyi
Hangilerinden var, ilk resimden mi? Varsa durmam giderim hiç acımam.
evet en üsttekilerden
ben bu ay gidicem ama ne zaman belli değil
senin için fiyat bakardım
ahhh canım benim nekadr iyisin...:))))
bende huzurunuzda tacının gurula kabul ediyorum..benden sonrakine devretmek üzere!!!
tabi aramızdan başka tosun çıkarsa!
eheheh bencede. tam dıcektım ki azo duymasın kaç lahana yediğini duymuşun...
Doğumdan sonra toktora ne hedaye götürcez? Çiçek mi çikolata mı? Başka birşey mi?
Doğumdan sonra toktora ne hedaye götürcez? Çiçek mi çikolata mı? Başka birşey mi?
ne hediyesi kız dünyanın parasını götürüyorlar zaten birde hediye mi alcaz onlara
kız o kadar nevaleyi lüpletirken yükselmedi de biz maşallah deyince mi yükseldi
Şaka şaka :)))
sizdende duymadan önce neler yediğimin pek farkında değilim sanırsam!
sizde öyle birden tosun mosun,hay maşallh falan deyince!jeton düştü bende!sonra soldan soldan geldiler,tansiyonumun yükseldiğini hissetim işte!
şu göğüs uçlarım benimde çok kuru nedense!!!!hiç bişey kullanmıyorum ben!ne karnıma,nede göğüslerime!
Sırf masrafsın hacım sen.
Masraf çıkarıcı.Doğurdu doktora hediye götürüyo.
Teallam.
manyak olan sensin deli. asıl ben yarıldım. o silikonla bızım evdeki aynı mı dedi ya. ahahahahahha safım benim öpücem gel...
pazar günleri kapalı haftaiçi ve cumartesi günleri de 19:01 de bir tane açık dükkan kalmıyor
ama öbürleri daha aristokratlar kanka.
Böyle ingiliz ingiliz bakıyolar baksana havalarına :)
ay ne bilim, nezaketen birşey götürmek gerekmez mi, hani ikinciye hazırlık olsun :d
ahaha yarıldım. Kanka sana niye öyle ingiliz asilzadeleri gibi geldi bunlar biliyon mu? Ingilizlerin bi zamanlar kafalarına taktıkları o kafadaki beyaz peruğa benzıyo bu kızların saçları ondan bence. Bı de biraz kibirli bakıyolar böyle; kibir kibir.
şimdi ağzımdan bişi çıkacaktıııı. Az daha bak çıkıyodu...
doktorun muayenehanesi ne gittiğimizde odası yapay çiçek doluydu!kimi mavi-kimi pembe süslü falan!teşekkürler falan yazıyordu üzerlerindeki kartlarda!
demekki genelde çiçek götürülüyor!
birde arkasındaki pano yeni doğmuş bebek resimleriyle doluydu!
bide resim veriyorlar heralde!
resmini hiç te bilem vermem!bi çiçek neyine yetmiyo!yada çikulata!
yada hastane odama beni dolaşmaya gelirse ona ikramlıklardan veririm eline birertane,yesin!hahahayyy!!!yada mevlüt şekerimden falan!
doktorun muayenehanesi ne gittiğimizde odası yapay çiçek doluydu!kimi mavi-kimi pembe süslü falan!teşekkürler falan yazıyordu üzerlerindeki kartlarda!
demekki genelde çiçek götürülüyor!
birde arkasındaki pano yeni doğmuş bebek resimleriyle doluydu!
bide resim veriyorlar heralde!
resmini hiç te bilem vermem!bi çiçek neyine yetmiyo!yada çikulata!
yada hastane odama beni dolaşmaya gelirse ona ikramlıklardan veririm eline birertane,yesin!hahahayyy!!!yada mevlüt şekerimden falan!
Temam yaaaa sustum, almayın hedaye siz ben çiçek götürcem
"beni mikemmel doğurttun" hedayesi
ya boşversene her ay dünyanın parasını götürüyorlar da indirim mi yapıyolar sanki
doğum parasında gözümüzün yaşına mı bakıcaklar
ne hediyesi boşver yaa
bizde şirkette çalışıyoruz maaşımız haricinde kimse hediye almıyo :))))
çıksın kız çıksın haketti bu azoşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?