- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.781
oyyyy oyyyy. azonun mu gülerken karnı hopluyodu? şu an o vaziyetteyim.
hop hop karnım oynuyor resmen.
hatırladım tatlım hatırladım.
Ama idrar tahlili istiyor değil mi senden doktorun? Idrarda protein atılımına bakıyorsunuz dimi?
Emosyoneldir muhtemelen senin tansiyonun ama tedbiren başlanması iyi olmuş.
Benim de ev kontrollerimde hep düşük, ama gel gör ki doktor ne zaman ölçse en az 150/100.
Evet bendim o, hatta eşim hemen şarkı söylüyor o durumda "yarım ha, yarım ha ha" öyle dandik bir şarkı, gel sana da ben söyliyimÇok hoplatma çocuğu
anladım tatlım. bende sabah baya yorum yaptım yazdıklarına. dün akşam ki sözlerinin çok ağır olduğunu yazdım hatta. ki bana göre dün ki sözler bile hakaretti az öncekini söylememe bile gerek yok zaten. o kişiye siyaset meydanına katılmasını öneriyorum. daha söyleyecek çok sözüm var ama neyseeee.
oyyyy oyyyy. azonun mu gülerken karnı hopluyodu? şu an o vaziyetteyim.
hop hop karnım oynuyor resmen.
bu arada ben sana popkekin DUO sunu şiddetle önermiştim sende o mesajımı görmedinn nasıl görmezsinnnn:)))yuhhh sana ayıp bee yaaaa :))))) bundan söyle böyle anam böyle olcak demekki
yağsız tuzsuz olunca bir problem olmaz herhalde, en küçük boyundan ye o kadar canın çektiyse.
YERİM HA YERİM HA MI? kimin bu hit? söyle de neşeimizi bulak...
.
selam arkadaşlar ben daha yeniyim ama desteğinize ihtiyacım var çünkü korkuyorumsubat 2012 de doğumum siz ne hissediyosunuz arkadaşlar yoksa bi tek ben mi böyleyim :18:
selam arkadaşlar ben daha yeniyim ama desteğinize ihtiyacım var çünkü korkuyorumsubat 2012 de doğumum siz ne hissediyosunuz arkadaşlar yoksa bi tek ben mi böyleyim :18:
üstüme gelme kızım. görmedik alla alla :)))
bi de dikkat et, alaycı tavırlarla gelme bana kazaya kurban gitme.
9-8lik söyle roman kıvamında, yarım ha, yarım ha ha, yerim değilDaha bir söyleyen bulamadım, dur ben sorım akşam kim sölüyor diye .D
Hoşgeldin aramıza..Normal doğum mu düşünüyorsun?
coook teşekkür ederim :) evet normal doğum düşünüyorum...yani düne kadar düşünüyodumkayınvalidem ebe yapamazsın deyip duruyo elim ayağıma dolandı resmen yaa siz ne durumdasınız?
dünküler hakaret olarak kabul etmedim ben. burda çok daha ağır laflar yediğim günler oldu. onlar hakaret sayılmadı dünkülerin sayılmasını hiç beklemiyorum. ama ne yazık ki kazen bey açıkca "tamam hakaret var gördünüz banladım da ama hakaret ettirenin hiç mi suçu yok" demeye getirdi lafı :)))
yani burdan anlayacağımız arkadaşın sorduğu soruya cevap vermemem gibi bi hakkımız yok. anında cevap verecez. yoksa hakarete uğramak elbet meşruu sayılmayacak lakin biz de cevap vermediğimiz için ucundan azıcık haketmiş olacağız o lafları :)))
işte buna güldüm demin.
üstüme gelme kızım. görmedik alla alla :)))
bi de dikkat et, alaycı tavırlarla gelme bana kazaya kurban gitme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?