2012 Şubat Anneleri

günaydııııııııııııııııııııııııınnnn
nasılsınız kızlar ben bugün kendimi iyi hissediyorum mide bulantılarım braz azaldı sanırım dün sancımda olmadı inşallah böyle devam eder halsizlik var ama olsn razıyım midem bulanmasın daa:)))

kuzum neden canını sıkıyorsun, güzelce onlarda benim evlatlarım onlar için en iyisi neyse o olacak de sende çık işin içinden.
herkes kendi derdine düşüyor işte, dünya hali.

şimdi kahvaltıdan geliyorum ama pek bişey yiemiyorum..canım istemiyor nedense:)ya kızlar kepek ekmeği hamilelikte yenmezmiş boyle bişey duydunuzmu?[/QUOTE]

Evet canım kepek kansızlık yapar diye biliyorum ve yenmemesi gerekiyor hamilelikte tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği öneriliyor

kuzum neden canını sıkıyorsun, güzelce onlarda benim evlatlarım onlar için en iyisi neyse o olacak de sende çık işin içinden.
herkes kendi derdine düşüyor işte, dünya hali.

Duygu doğru soyluyor..herkes kendi derdinde..o yuzden sende kendi derdinde ol:))boyle şeyler için moralini bozma bence..

ya ben doktora gittiğimde
4+5 ti bebeğim
doktor maşallah güzel görünüyo hatta ben 5+1 gibi gördüm dedi
geç döllenme olsaydı böyle demezdi heralde dimi:S

yok canım demezdi mesela benimde 1,5 aylığı geçti sat a göre ama dr daha küçük gebelik dedi ama ben dr u değiştireceğim galibaa

şimdi kahvaltıdan geliyorum ama pek bişey yiemiyorum..canım istemiyor nedense:)ya kızlar kepek ekmeği hamilelikte yenmezmiş boyle bişey duydunuzmu?

Evet canım kepek kansızlık yapar diye biliyorum ve yenmemesi gerekiyor hamilelikte tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği öneriliyor[/QUOTE]

eeee dr bana beyaz ekmek yeme dedi:))))ben ne yicem yaa:))ama şimdi sabah yediğim ekmeğe baktım çavdarmışş..çavdar yiyebilirim yani dimi:))ekmeksiz kahvaltı olmaz ama dimi:))

kızlarrrr aşkolsun bişey sordum cevap yokkkk

kızlarrrr aşkolsun bişey sordum cevap yokkkk

ben henuz dr a gitmediğim için bişey diyemiyorum((randevu tarihim gelmedi ama bugun başka bi dr a gidicem daha fazla beklemek istemiyorum..en azından aa vet hamilesini bakın keseniz burda gibi bişeyler duymak istiyorum artık:))o yuzden sana da bişey yazamadım ben:)

ünaydınnn kızlarrr bugünn 12 dee doktorda olucamm.. dogumu yapmakk istedigim doktorr buu ilk defa tanısıcazz begenirsem hepp ona giderimm.. bebüsümüde görcemm hayırlısıylaa insallahh. büyükmüjdemm benimm ilk gittigim doktorda bana hiçbişi anlatmadııı ama dogumm yaptırmadıgıı içinn önemsemioduu ondanndıı seninkinii bilemiorumm bebegi görmedigi içinn henüzz olabilirr

şubat anne adayları
ay ben hamileyken topiğimize böle önceki sene anneleri gelip bişiyler yazardı aaa daha çok var derdim
şimdi sizlere çok heyecanlandım bende 2 sene önce yeni öğrenmiştim hamileliğimi bu sıralarr çok heyecanlıydı sanki dünyada sadece bebeğim ve ben vardım
öle güzel bir heyecan hiç yaşamamıştım.şimdi 17 aylık oldu bebeğim darısı sizlerin başına kızlar ya o neydi bu neydi die canınızı sıkmayın herşey olacağına varıyo tabi dikkatsizde olmayın ama hamileliğin tadını çıkarın .. :)

Evet canım kepek kansızlık yapar diye biliyorum ve yenmemesi gerekiyor hamilelikte tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği öneriliyor

eeee dr bana beyaz ekmek yeme dedi:))))ben ne yicem yaa:))ama şimdi sabah yediğim ekmeğe baktım çavdarmışş..çavdar yiyebilirim yani dimi:))ekmeksiz kahvaltı olmaz ama dimi:))[/QUOTE]

tabiki çavdar yiyebilirsin canım. Benim de tercihim çavdardan yana.

Gunaydın duygucum:))dun senden çok etkilenmmişim sanırım..bu gece ruyamda dr a gittik:))bana ikizlerin olucak dedi:)))))))

insan etkileniyor doğru bende dün rus takvimi çin takvimi onlara baktım,
rus takviminde erkek çıkıyor,
çin takviminde kız.

gece rüyamda erkek bebek emzirdim öyle tatlıydı ki :))

maşallah canım bebeğine Allah uzun ömürler versin. Allah bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Heyecanlıyız hepimiz :)

eeee dr bana beyaz ekmek yeme dedi:))))ben ne yicem yaa:))ama şimdi sabah yediğim ekmeğe baktım çavdarmışş..çavdar yiyebilirim yani dimi:))ekmeksiz kahvaltı olmaz ama dimi:))[/QUOTE]

merhaba ben hamileyken ilk aylar ekmek kokularından tiksindim sadece kapekli ekmek yiyebildim bişey yememekten iyidir :)

insan etkileniyor doğru bende dün rus takvimi çin takvimi onlara baktım,
rus takviminde erkek çıkıyor,
çin takviminde kız.

gece rüyamda erkek bebek emzirdim öyle tatlıydı ki :))

Allah hepimizin gonlune gore versin inş:..:))Valla Allah biliyor benimde gonlumde kız yatıyor ama çevremdeki herkes oğlun olcak diyor:))beni deli ediyyorlar..Gerçi sağlıklı hayırlı evlat olsun diyorum ama bide kız olsun beee:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…