- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.741
günaydııııııııın annecikler:)
günaydın canlarımmmmm
ya her gün canımı sıkan bişey oluyo artık benim tahammül sınırlarımı zorlayan.bugün sınıf annem aradı eeee hocanım hamileymişsiniz doğru mu???güldüm hayırdır nerden duydunuz dedim .bi öğretmen arkadaşım bi şekilde benim velimle karşılaşınca öğretmeninizde hamile demiş.sana mı vazife.........neyse velim diyo ki eeee bizim çocuklar nolacak.....ben burada acaba bebeğin kalbi atıyo mu canlı mı diye dokuz doğurayım onlar neyin hesabını yapıyo.benim de büyük kızımın öğretmeni doğum yaptı 1 dönem başka bi öğretmen geldi.ya çok canım sıkkın çok....
Benımde uykum var ):
Sımdı yatakta olacaktım, hafıf bır de serınlık olacaktı.
Oh mıs gıbı.
Kahvaltı yaptınız mı kızlar?
Ben bır kac gundur sureklı ac gezıyorum ):
Yıyorum ama hemencık acıkıyorum.
Bu gıdıs maksımum sısko hamıle olacagım.
kuzum neden canını sıkıyorsun, güzelce onlarda benim evlatlarım onlar için en iyisi neyse o olacak de sende çık işin içinden.
herkes kendi derdine düşüyor işte, dünya hali.
ya ben doktora gittiğimde
4+5 ti bebeğim
doktor maşallah güzel görünüyo hatta ben 5+1 gibi gördüm dedi
geç döllenme olsaydı böyle demezdi heralde dimi:S
şimdi kahvaltıdan geliyorum ama pek bişey yiemiyorum..canım istemiyor nedense:)ya kızlar kepek ekmeği hamilelikte yenmezmiş boyle bişey duydunuzmu?
günaydın taze anneler :))
nasılsınız bugün, özlüyorum ben sizi ya :))
Arkadaşlar bişey soracağım size...Dr unuzdan menun musunuz yani size her türlü bilgiyi siz sormadan söylüyormu yoksa bişeyler için daha erkenmi???ben dr umu cok beğenirdim fakat gebeliğimi öğrendikten sonra beğenmemeye başladım...Mesela dün gittim ultrasona baktı görmedi sonra kanaman varmı dedi yok dedim vajinal bakınca gördü keseyi annesi bebişin burda hayırlı olsun dedi sadece...Şunu yap bunu yapma gibi gibi bilgiler vermedi ne bileyim aydınlatmadı beni hiç sizinde öylemi erkenmi daha acaba????
kızlarrrr aşkolsun bişey sordum cevap yokkkk
Evet canım kepek kansızlık yapar diye biliyorum ve yenmemesi gerekiyor hamilelikte tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği öneriliyor
Gunaydın duygucum:))dun senden çok etkilenmmişim sanırım..bu gece ruyamda dr a gittik:))bana ikizlerin olucak dedi:)))))))
şubat anne adayları
ay ben hamileyken topiğimize böle önceki sene anneleri gelip bişiyler yazardı aaa daha çok var derdim
şimdi sizlere çok heyecanlandım bende 2 sene önce yeni öğrenmiştim hamileliğimi bu sıralarr çok heyecanlıydı sanki dünyada sadece bebeğim ve ben vardım
öle güzel bir heyecan hiç yaşamamıştım.şimdi 17 aylık oldu bebeğim darısı sizlerin başına kızlar ya o neydi bu neydi die canınızı sıkmayın herşey olacağına varıyo tabi dikkatsizde olmayın ama hamileliğin tadını çıkarın .. :)
Evet canım kepek kansızlık yapar diye biliyorum ve yenmemesi gerekiyor hamilelikte tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği öneriliyor
insan etkileniyor doğru bende dün rus takvimi çin takvimi onlara baktım,
rus takviminde erkek çıkıyor,
çin takviminde kız.
gece rüyamda erkek bebek emzirdim öyle tatlıydı ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?