- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.761
maşallah canım bebeğine Allah uzun ömürler versin. Allah bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Heyecanlıyız hepimiz :)
eeee dr bana beyaz ekmek yeme dedi:))))ben ne yicem yaa:))ama şimdi sabah yediğim ekmeğe baktım çavdarmışş..çavdar yiyebilirim yani dimi:))ekmeksiz kahvaltı olmaz ama dimi:))
Allah hepimizin gonlune gore versin inş:..:))Valla Allah biliyor benimde gonlumde kız yatıyor ama çevremdeki herkes oğlun olcak diyor:))beni deli ediyyorlar..Gerçi sağlıklı hayırlı evlat olsun diyorum ama bide kız olsun beee:))))
merhaba ben hamileyken ilk aylar ekmek kokularından tiksindim sadece kapekli ekmek yiyebildim bişey yememekten iyidir :)
merhaba ben hamileyken ilk aylar ekmek kokularından tiksindim sadece kapekli ekmek yiyebildim bişey yememekten iyidir :)
Benimde çin takviminde erkek çıkıyor:)
rus takviminde kız?
Rabbim sağlıklısını versinde gerisi hikaye...
sağol cnm benim
heyecanlı olmazmısınız dünyanın en güzel şeyi bir kadın içinn
cinsiyeti içinde ben ruyamda hep küçük kız çocukları görmüştüm ama oğlum oldu :) çin takcimi tuttu ama :)
bide içimde hep erkek dedim herkez kız gibi duruyo diodu
Benim de oyle cıkıyor cin de erkek rus da kız
Fal baktırmıstım gecen gun oylesine. Sen hamilesin hem de oglun olucak dediler bana hem de burda bi 5 var falan dediler
Dogruydu 5 haftalık hamileydim
Bu forumun en başında bi tablo var, annelerin yaşları sat ları falan yazıyoo benide eklesinler o tabloyaa kim ilgileniyosa:)
kızlar bilen varmı kimin ilgilendiğini?
Arkadaşlar bende bugun sanki regl olucakmışım gibi ağrılar var..kasıklarımda sinsi sinsi boyle..regl olucağım zaman yaşıyorum ben bu sancıları..normal mi sizde oldumu hiç??
Evet canım snki bendede ince ince kasık ağrısı var ,normalmiş rahim büyümeye ve genişlemeye başladığından genelde görülürmüş edindiğim bilgilere göre canım
çok sinir bozucu:))regl olucağım zaman bu ağrıyı hissedince hemen dayanamaz ağrı kesici alırım ben..şimdi geçsin diye beklemek zorundayım..surekli olmaz inş..
Arkadaşlar bende bugun sanki regl olucakmışım gibi ağrılar var..kasıklarımda sinsi sinsi boyle..regl olucağım zaman yaşıyorum ben bu sancıları..normal mi sizde oldumu hiç??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?