- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.781
bağnur sen kontrole gitmişmiydin ? 5+5 sin aramızda 1 gün var.
evet hayatım çok normal benimde regl olacağım zaman bel ağrım olurdu yine oluyor ara ara.
kasık ağrılarında da önemli olan sürekli ve dayanılmaz şekilde olmaması gerekirmiş. dr öyle söylemişti.
ara ara olduğu için üstünde durmadım, artık kasık ağrılarımda geçti.
sanırım ilk zamanlarda yer açıyorlar kendilerine :))
aslında herşey çok normal ama ilk kez yaşadığımız için tedirgin oluyoruz, annem çok gülüyor bu hallerime.
içerde fabrika çalışıo fabrika kolaymı diyor :))
kızlar bişey sormak istiyorum
ben bugün mide bulantısıyla beraber baş ağrısıda çekiyorum yaaa..
baş ağrısı normalmi sizlerdede oluyormu???
kızlar bişey sormak istiyorum
ben bugün mide bulantısıyla beraber baş ağrısıda çekiyorum yaaa..
baş ağrısı normalmi sizlerdede oluyormu???
Günaydın güzel anneleeeerrNasılsınız bakalım bugün
hayır hayatım ben kendim test yaptım pozitif çıkınca dr umu aradım oda anasını satayım verdi randevuyu 14 temmuza:))daha erken gerek yokmuşmuş..ama artık beklemicem bu akşam bi başka bi hastanenin dr una gidicem onden..kendi dr umla sadece telefonla goruştum..folik asite başlattı beni..gelsen de kalp atışlarını felan henuz alamayız dedi ama 14 teemuza kadarda 7 haftalık olucam yaaa..daha bi dr evet hamilesin bile demedi(şimdide okudukça dış gebelik felan da oluyormuş onlardan korkuyorum o yuzden bu akşam hayırlısıyla gitcem bi dr a...
gunaydın eylulcum..hoşgeldinn:))iyiyim ben sen nasılsın bakalım :)
ayy inşallah guzel haberler olur..valla şuphe etmeye başladım..acaba hamile olmayabilirmyiim bile diyorum artık yanianladım canım hadi bakalım hayırlı güzel haberlerini bekliyorum
slm canlarim ne var ne yokkkk
gurbet güzeli
canım merhaba
benide tabloya eklermisin...
:) 26 yaşındayım
sat 2eheheh3.05.2011
ilk bebeğim
geçen cumartesi kesemde göründü:)
günayyydınn:) hoşgeldin güzel annecik.Bizde keyifler yerinde işteyim yoğunum ama neden çalışmıyorummmmmmm
hoşgeldin gurbet güzeli srgmn sabahtan beri seni bekliyo :))))))))))
slm canlarim ne var ne yokkkk
Hoşbuldum canım :) İyiyim tşkler, sen nasılsın :)
ayy inşallah guzel haberler olur..valla şuphe etmeye başladım..acaba hamile olmayabilirmyiim bile diyorum artık yani(aslında oğrenir oğrenmez gitmeliydim ben ama dr acele etme deyince kaldım oyle burda da baktım herkes gitmiş ben bekliyorum:))acemiliğe geldi işte naparsın:))
evet canım erkenden gitmemende iyi olmuş bi bakıma çünkü ben gitttim kontrole ama dr keseyi göremedi bi süre kafaya taktım, ağladım. Ama sonra küçük old. için görünemediği kanısına vardım yarın gidicem tekrar.
canım tesekkur ederım verdıgın bılgı ıcın, dun doktora gıttıgımde öğrendım 40 cıkmıs, doktor ıyı dedı sagol canım:)cnm bu normalde bütün gebelerden isteniyooo progesteron bebeğin tutunmasını gösteriyomuş.15 in altında olmaması gerkiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?