2012 Şubat Anneleri

bağnur sen kontrole gitmişmiydin ? 5+5 sin aramızda 1 gün var.

hayır hayatım ben kendim test yaptım pozitif çıkınca dr umu aradım oda anasını satayım verdi randevuyu 14 temmuza:))daha erken gerek yokmuşmuş..ama artık beklemicem bu akşam bi başka bi hastanenin dr una gidicem onden..kendi dr umla sadece telefonla goruştum..folik asite başlattı beni..gelsen de kalp atışlarını felan henuz alamayız dedi ama 14 teemuza kadarda 7 haftalık olucam yaaa..daha bi dr evet hamilesin bile demedi(şimdide okudukça dış gebelik felan da oluyormuş onlardan korkuyorum o yuzden bu akşam hayırlısıyla gitcem bi dr a...

Annen dogru soyluyor:)))fabrikaa çalışıyor:))

kızlar bişey sormak istiyorum
ben bugün mide bulantısıyla beraber baş ağrısıda çekiyorum yaaa..
baş ağrısı normalmi sizlerdede oluyormu???

ben internette hamilelik belirtilerini okudupumda baş ağrıları olduğu yazıyordu ve o gun felaket baş ağrısı çektim ama şimdilik bi daha baş ağrısı olmadı bende..ama belirtilerin içinde var baş ağrısı..

anladım canım hadi bakalım hayırlı güzel haberlerini bekliyorum

gurbet güzeli
canım merhaba
benide tabloya eklermisin...
:) 26 yaşındayım
sat 23.05.2011
ilk bebeğim
geçen cumartesi kesemde göründü:)

anladım canım hadi bakalım hayırlı güzel haberlerini bekliyorum
ayy inşallah guzel haberler olur..valla şuphe etmeye başladım..acaba hamile olmayabilirmyiim bile diyorum artık yani(aslında oğrenir oğrenmez gitmeliydim ben ama dr acele etme deyince kaldım oyle burda da baktım herkes gitmiş ben bekliyorum:))acemiliğe geldi işte naparsın:))

slm canlarim ne var ne yokkkk

selam canım h.g.:))kendi adıma bende şimdilik bişey yok sende ne var ne yok

günayyydınn:) hoşgeldin güzel annecik.Bizde keyifler yerinde işteyim yoğunum ama neden çalışmıyorummmmmmm

Hoşbuldum canım :) Aman keyiflerimiz yerinde olsun, bir kişinin keyfi yerinde olmasa benimde keyfim kaçıyor bu hamilelik beni bi garip yaptı Her zaman keyfin yerinde olur işallah canım benim..
Bende şimdi geldim iş yerine ama işler beni beklerken ben topikteyin nolcak bakalım bizim sonumuz :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…