2012 Şubat Anneleri

Bu uslubu tasvip ediyorsaniz buyrun evet hos bir tarz diyin hemen banini kaldiracagim !

Nerden nasıl mail atılıyor yöneticiye? Yönetici kim ayrıca? Yahu Gökçe, kendine has bir tarzı olan, sadece kendisiyle dalga geçen (bkz. gülerken sümüğüm dışarı fırladı diyebilen ve bunu "kendimi rezil ediyorum" demeden yapabilen), espri anlayışı bence üst seviyelerde olan bir arkadaşımız. Geçmişi de okudum bir hatası kusuru olduğunu düşünmüyorum. Ama buna rağmen hormonları ile ilgili kendisine laf söylendiğini görüyorum... Çok üzücü.... Çok üzücü....

ben bile aranıza sonradan katıldım şunun şurasında belki 1 ayı yeni geçti..burda bir çok sohbete dahil oldum kiminde yazarak kiminde sadece okuyarak.ve gökçenin kimseyi aşağıladığını görmedim şahit olmadım sadece onun kendine has üslup şekli vardı onu yanlış anlayanda anladıki zaten çok saçma.

oturdum okudum azoş şüpheler beni tilt etti bir kendine güven bir şey söz konusuydu o kadar emin konuşulduki bana ben mi kördüm acaba dedim yok arkadaş kız ağzından en ufak bir yanlış çıkarmamış aksiine efendiliği yüzünden böyle oldu kanımca doğruu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış 8 kere banladılar 9.ya attılar göz göre göre yaaa şurda topiklerin içinde en yoğun topik bizimkiydi sağolsunlar gerçekten muhabbetin içine turp sıktılar
kaldıkta zaten....öyle dut yemiş bülbül olduk azoşşş

Kazen canım yönetici, nicki mavi renkli olan..

Bu uslubu tasvip ediyorsaniz buyrun evet hos bir tarz diyin hemen banini kaldiracagim !

Uslûp gayet esprili..Ben de o kişiye yazdım, yazaken sinirlendiğim için bu kadar rahat cümleler kuramadım hatta..
Eğer 1 gece önceden bennebileyim nickli şahıs bizim bahsettiğimiz konuşmaları "saçma, vakit kaybı" olarak adletmeseydi, Gökçe de o kişiye böyle bir cevap vermezdi..

ŞEKER YÜKLEMESİ
kızlar slm..
blau dünkü rüyam tersine çıkmadı!!!!!.(((((

bugün şeker yüklemem vardı!sınırı geçtim!.((((

cuma 100 gramlık yapılacak!((
şeker öncesi :83
referans ağırlığı:70-105

1.saat sonu 50 gr yükleme
şeker sonrası:145
referans ağırlıığı 145 den küçük yazıyor kağıtta
doktorum 140 son sınır dedi!

yani:cuma tekarar 100 grmlık yapılacak.

bu arada ben kanın koldan alındığını sanıyordum!parmak ucundanmış!:))

bebişe gelince!çok şükür o iyi.herşeyiyle haftasıyla -gününyle uyumlu ..suyum iyi,plesanta iyi,rahim ağzı uzunluğu iyi!

doktorum beni doğumdan sonra anına asistan olarak alacakmış!çok biliyormuşum ben öyle diyo kendileri!
:))))))))

kızlar değerim çok mu yüksek sizce???100 gramlıktada çıkarmı?

Peki siz tasvip edenleri de banlayacak mısınız?

gökçe arkadasımızın diğer yorumlarını,konulara yaklasımını bildiğim için yazmıs olduğu mesajındaki tavrı ve uslubu beni rahatsız etmedi.hepimiz aynı tavırla cevap verebiliyor olsaydık buranın neşesi tadı tuzu olmazdı.ben gökçenin banının kaldırılmasını istiyorum.

Eğer 1 gece önceden bennebileyim nickli şahıs bizim bahsettiğimiz konuşmaları "saçma, vakit kaybı" olarak adletmeseydi, Gökçe de o kişiye böyle bir cevap vermezdi..

gerekce gostermeyin bana ! bir gun once soyle yapti ertesi gun bunu yapti demeyin ! Sorum cok acik bu uslubu aly ettigini yazmis bu uslubu tasvip edip etmediginizi sordum !

Sorum cok acik degil mi ? Evet guzel yazmis demek cok mu zor ?

kesinlikle ve kesinlikle siz gökçeyi tanımadığınızdan kaynaklanıyor bu yaklaşımınız..bir kaç yazdığı cümleyle veya arada giripte gördüğünüz kelimelerle üyelik iptali çok acımasızca bana ve bize göre..o onun tarzıdır ve yeri geldiğinde kendini bile yerin dibine sokar cümleler kullanır çünkü kendisiyle barışık bir insan ben bile bu kadar zamanda tanıdım onu..ve hormonlarınız düzeldiğinde görüşmek üzere demişsiniz bu hamile bir bayan için gerçekten çok can acıtıcı bir cümle

Canım gözünaydın Maşallah yavruna..
Şeker konusunda dikkat edersen düşer..

gerekce gostermeyin bana ! bir gun once soyle yapti ertesi gun bunu yapti demeyin ! Sorum cok acik bu uslubu aly ettigini yazmis bu uslubu tasvip edip etmediginizi sordum !

Sorum cok acik degil mi ? Evet guzel yazmis demek cok mu zor ?

Evet güzel yazmış, eline koluna sağlık.

dün son derece keskin ve sert bir dille yapılan muhabbetlere saçma sapan konular geyik muhabbetleri diyen arkadaşa tepkisiz kalmak mümkün değildi. gökçe arkadaşımızda her zaman ki üslubuyla durumu eleştirdi. bende eleştirdim ama herkesin üslubu farklı. tekrar söylüyorum dün ki bebekşekerleri konusunda olmadığım halde yazılanlara tepkisiz kalamadım ve burada en çok yazan arkadaşlardan biri olarak gökçenin tepkisiz kalması beklenemezdi. evet ben gökçenin üslubunun kötü olduğunu düşünmüyorum. hiciv sanatını kullanaak durumu eleştirdi.

Peki siz tasvip edenleri de banlayacak mısınız?

kesinlikle banlamayacagim sadece bu baslik artik kotu icerik statusunden cikacak yani dileyen diledigi gibi yazabilecek. Kotu icerik butonu asla calismayacak

ya bu türkçe herkes anladığı yere çekiyo demekki esas anlaşılması gereken şey arkadaşımızın yazdıklarınıda görün muhabbetiydi ve bu olay tartışıldığı saatte adengökçe de burda yoktu altını çizerim daha sonradan geçmiş okunulupta yazılmış bir msj burda tehtit vari konuşmalara hiç gerek yok bu tarzda bir sorun yok hepimiz mi körüz hepimiz mi alaycıyız söylermisiniz??????? anlaşılmayan şey arkadaşımızın karakteri...yürekse yürek açıklamaysa açıklama geçmişi tek tek okuyun msjları kesmeden ve çekmek istediğiniz yöne çekmeden bizim dostluğumuz hiçbir yerde bitmez!!!

kesinlikle banlamayacagim sadece bu baslik artik kotu icerik statusunden cikacak yani dileyen diledigi gibi yazabilecek. Kotu icerik butonu asla calismayacak

Ben tasvip ediyorum.
Beni üzeni kahreyle Yarab yazana hiç bir yaptırım uygulanmazken, Gökçenin yazdığı devede kulak bile değil zira.

deminden beri bu yazıyı arıyordum

bu arkadaşın yazdıkları normal mi peki?
kime göre saçma, ikramlar, bebek şekerleri saçma konular mı?
tek saçma olmayan o anda yatak konusu muydu?
hamileyiz biz tabii ki ay canım çikolata çekti, onu çekti bunu çekti de dicez
ve mesajına beni de katmış
beni kattığı anda ben gökçeyle özelden mesajlaşıyodum
canın mı sıkkın diye bana soruyodu
evet diyodum biraz bişeyler var
canını sıkma bilmemne konuşuyoduk
ayrıca ben soruma cevap aldım
ha hoş cevap da alamasam böyle davranmazdım

Canım gözünaydın Maşallah yavruna..
Şeker konusunda dikkat edersen düşer..

sağol canım inşallah...
ay yine bişeyler olmuş..
bende sazan gibi atlayıp şeker üklememi anlatıyorum!:)))
yeni geldim hiç okumadn hemen yazıverdim işte!dün akşama üzerine güzel güzel yazıştık hep birlikte,ne oolduki birden!
şimdide banlanan gökçemi oldu!.(((((
benim niye hiçbişiyden haberim yok!((

Evet güzel yazmış, eline koluna sağlık.

Tamam super istedigim cevabi aldim... banini kaldirdim, bundan sonra sakin kotu icerik butonuna basmayin ! sartlari beraber koyduk bir uye gelecek size hiciv sanatinin tum inceliklerini ogretecek.... lakin hicvedilirken sakin kotu icerige basmayin veya hakaret etmeyin ....

dedim ya hayir diyen banlanmayacak

bekleyelim gorelim ....

Gelsin. Zaten sınırları zorlayanlar var.Tolere etmeyi öğrendik.
Ama bize çalışmayan tuş ona da çalışmasın olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…