- 14 Kasım 2001
- 21.417
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.538
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.001
Foruma yeni dahil oldum fakat görüyorum ki gökçe isimli arkadaşı seven ve forumda olmayısını yadırgayan çok sayıda üye var.forumun amacı ortak sıkıntıları paylaşıp amaca yönelik verimli ve keyifli vakit geçirmekse (ki üye olan herkesin amacının bu olduğuna inanıyorum) gökçe hanımın bu amaca fazlasıyla hizmet ettiğini görüyorum...geçmiş mesajlarda gökçe hanım dalga geçmekle suçlanıyorsa eğer etki tepki noktasında karşı tarafın hakarete varır mesajının da dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum!!dediğim gibi yeni katıldım ama forum yöneticisinn sanki sohbet odasında değil de trt stüdyosundaymışız gibi hitap beklemsi ve istediği kişiyi böyle saçma bi sebepten silmesi bunca hoş sohbet insana rağmen beni forumdan çok soğuttu!!
neden nereye gidiyorsun ki gökçe ne için kim için....bence kalacaksınki insanlar amaçlarına ulaşamasın
Topu bana atmak yerine daha şık bir karar vermenizi bekliyordum....
olurmu öyle ama birinci aşamada başarılı oldu sıra 2. bölümde.....
ezen bir site yönetimi ezilen bir üye....
şimdi 30 kişi aaa gökce yoksa bende gidiyorum cevapları gelecek....
bekliyorum
bakın bende bennebileyim için demiştim bunu ama siz üstünüze alınmışsınız.gerekirse evet oda denilir.burdaki hedef adengökçe değil bu bende alabilirdim başka rumuzlu arkadaşta sorun o değil sorun yapılan haksızlık 1-2 cümleyle yargılanan ceze verilen insanlar
iste olay size yansıtılan..... bu sitede kimse benim tarzım bu alaycı bir tavrım var diyip kimseyle dalga geçemez. Sizler dediniz ki geçer bende peki tercih sizin diyorum bu kadar basit....
kazen gerçekten de o arkadaş her yazılanı haketti bence
özürlü falan filan yani küfür etsek bile haketmişti bence o
kazen gerçekten de o arkadaş her yazılanı haketti bence
özürlü falan filan yani küfür etsek bile haketmişti bence o
iste olay size yansıtılan..... bu sitede kimse benim tarzım bu alaycı bir tavrım var diyip kimseyle dalga geçemez. Sizler dediniz ki geçer bende peki tercih sizin diyorum bu kadar basit....
tamam bizim açımızdan bir sorun yok sizin içinde kalmamıştır umarım
olurmu öyle ama birinci aşamada başarılı oldu sıra 2. bölümde.....
ezen bir site yönetimi ezilen bir üye....
şimdi 30 kişi aaa gökce yoksa bende gidiyorum cevapları gelecek....
bekliyorum
Kazen .!.:dogrulari soylemek ile cesareti ve aptalligi karistirmayin ! ben konu uzun diye arayi alip oraya yazdim insanlari bosu bosuna yonlendirmeyin
arkadaşlar eşim geldi beni almaya, mesaim bitti. hoşçakalın. yarın görüşmek üzere.
daha fazla bu stresi yaşayamayacağım gerçektende çok gerildim hemde saçmasapan bir nedenden dolayı..umarım yarın sabah açtığımda gökçe burda olur ve kaldığımız yerden herşeye devam ederiz.hepinize iyi akşamlar
Birşey soracağım. Peki size alaycı üslubundan dolayı şikayet ettiğim üyeyi en azından sözlü şekilde neden uyarmadınız?
Özeldeki hakaretvari mesajlarını da şikayet ettiğim halde, neden?
Önyargılı olmadığınıza emin misiniz?
bana gelmiş özel bir msjdır... dahada bir yorum yapmayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?