- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #37.981
Kimseye dalga gecer tarzda yazamassiniz ! Bu yaziyi ilk mesajda dalga gecer tarzdaki uyeyi asagilamasini tasvip ediyorsaniz arkadasinizin banini kaldiracagim. 1 kisi evet bu tarzda sorun yok desin 1 kisi lakin 1 kiside evet uslup hos degil derse konu kapanacak !
Bakalim en yurekliniz kim, madem insanlari zorluyorsunuz buyrun ben rica ediyorum...
Bu mesjalari tasvip eden 1 kisi varsa hemen yazsin fakat sakin cumlesinde AMA kelimesini kullanmasin !
Bu uslubu tasvip ediyorsaniz buyrun evet hos bir tarz diyin hemen banini kaldiracagim !
ya bu türkçe herkes anladığı yere çekiyo demekki esas anlaşılması gereken şey arkadaşımızın yazdıklarınıda görün muhabbetiydi ve bu olay tartışıldığı saatte adengökçe de burda yoktu altını çizerim daha sonradan geçmiş okunulupta yazılmış bir msj burda tehtit vari konuşmalara hiç gerek yok bu tarzda bir sorun yok hepimiz mi körüz hepimiz mi alaycıyız söylermisiniz??????? anlaşılmayan şey arkadaşımızın karakteri...yürekse yürek açıklamaysa açıklama geçmişi tek tek okuyun msjları kesmeden ve çekmek istediğiniz yöne çekmeden bizim dostluğumuz hiçbir yerde bitmez!!!
Gökçe'ye hak veren çok..Hak verenler de konunun içinde başından sonuna kadar bilenler..Umarım bir sonuca varabiliriz.Şu an eminim ki "banlanmamak" için fikirlerini belirtemeyen arkadaşlarımız da çok..Onlar da iki kelam etse de Gökçe'nin tarzından dolayı üyelik iptali edilmesinin yanlış olduğu ispatlanmış olsa.
"Evet bu tarzda bir sorun yok." "Evet hoş bir tarz."
Aç parantez; lütfen Gökçenin bu mesjlarından önce diğer üyenin yazmış olduğu hakaret, kızgınlık içerikli mesjları da ekleyelim ve lütfen aynı üyenin foruma ne kadar katkı yaptığını da göz önünde bulandıralım. Kapa parantez.
PS: Doktor randevum olduğundan dolayı çıkmak zorundayım şimdi.
Tamam super istedigim cevabi aldim... banini kaldirdim, bundan sonra sakin kotu icerik butonuna basmayin ! sartlari beraber koyduk bir uye gelecek size hiciv sanatinin tum inceliklerini ogretecek.... lakin hicvedilirken sakin kotu icerige basmayin veya hakaret etmeyin ....
dedim ya hayir diyen banlanmayacak
bekleyelim gorelim ....
Tamam super istedigim cevabi aldim... banini kaldirdim, bundan sonra sakin kotu icerik butonuna basmayin ! sartlari beraber koyduk bir uye gelecek size hiciv sanatinin tum inceliklerini ogretecek.... lakin hicvedilirken sakin kotu icerige basmayin veya hakaret etmeyin ....
dedim ya hayir diyen banlanmayacak
bekleyelim gorelim ....
size ozel mesajdan bir hicv sanati yaptim umarim tarzimi hosgorursunuz.... lakin sakin sinirlenmeyin zira bir kelime hakaret etmedim, bir kelime yanlis kelime kullanmadim onemli olan sinirlere hakim olmak
arkadaşlar bı sn. işim bitti ve yazılanları tek tek okudum.
mesele burda dalga geçerek yzılmış cevap değil. oyle olsa idi o üyenin yazdığıyla sabahtan beri hepimiz dalga geçtik benle birlikte bi kaç kişi daha silinirdi.
mesele kazen beyi hedef göstermem bence. o nasıl oluyorsa?
hayır anlamıyorum sizi nasıl ve neden hedef gösterdim???
bana yazdığınız uzun ve hakaret dolu mesajı da okudum. peşine sildiniz mesajı ve hormonlardan falan bahsettini. bundan önce uslupdan dolayı ceza almışlığım vardır. peki sizdeki bu uslup sorunu nedir?
tesekkür ederiz o halde..burası herkese acık.herkesin kendisine yakın hissettiği birileri olur elbet.isteyen cevaplar isteyen susar.art niyetli olanlarda aradan cok cabuk anlasılır elbet.fakat bir konu var bu konuda da anlasalım bence.bize hiciv sanatının tüm inceliklerini öğretecek olan üye arkadaslarımızda basamasın o kötü içerik butonuna..malum kimin sanatı ve sanatını konusturma tarzında daha ustalığı vardır bilinmez..tesekkür ederiz kazen...
çIKMADAN ÖNCE SON OLARAK: bURASI HAMİLE İNSANLARA SİNİR HARBİ YAŞATACAK BİR PLATFORMA DÖNÜŞTÜRÜLMEK İSTENİYORSA, BÖYLE BİR NİYET VARSA LÜTFEN AÇIK VE NET OLARAK SÖYLENSİN BU. bEN BURAYA STRES ATMAYA GELİYORUM. hYATIMDA YETERİNCE SORUNUM VAR ZATEN. eĞER AMAÇ BUYSA SÖYLEYİN BİR DAHA BU SİTEYE UĞRAMAYAYIM!!!
okuyacağım bizzat burdada paylaşacağım arkadaşlarlarımla beyefendi diyorum artık erkek olduğunuzu anlamak çok açık tavırlarınızdan burda birimizin yazdıklarını anlamanız için bayan olmanız gerekir nie yanlış yönlere çekebildiğinizi dahada iyi anlıyorum bayan ve erkek bakış açısı çok farklıdır.hiçbir zaman aynı noktadan bakamaz.....
arkadaşlar bı sn. işim bitti ve yazılanları tek tek okudum.
mesele burda dalga geçerek yzılmış cevap değil. oyle olsa idi o üyenin yazdığıyla sabahtan beri hepimiz dalga geçtik benle birlikte bi kaç kişi daha silinirdi.
mesele kazen beyi hedef göstermem bence. o nasıl oluyorsa?
hayır anlamıyorum sizi nasıl ve neden hedef gösterdim???
bana yazdığınız uzun ve hakaret dolu mesajı da okudum. peşine sildiniz mesajı ve hormonlardan falan bahsettini. bundan önce uslupdan dolayı ceza almışlığım vardır. peki sizdeki bu uslup sorunu nedir?
destek verenlere teşekkürler. hepinizi öpüyorum. iyi akşamlar. başka bi platformda görüşmek üzere.
destek verenlere teşekkürler. hepinizi öpüyorum. iyi akşamlar. başka bi platformda görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?