2012 Şubat Anneleri

günaydın dünür yok yok olmaz inşallah saçların dikleşmez kuzucum fındık kurdum nasıl?

insallah cnmm.. iyi valla napsınn içerdee hummalı hummalı calısıyoo ama naptıgı belli degill.. dün gece uykumunn ortasında garip öyle bi sancı girdii sok oldumm 1_2 dk devam etti. ayy aklıma neler geldi bilsenn kesilmese kalkıp temizlik yapmaya baslayacaktım gece yarısı o derece ödüm kopuyorr hiçbişeyi yokken erkenden gelirse diye allah ım dogru zamnda vakitnde almayı nasip etsinn

hedeff sasırtmısss cnmm dünde tahmin ettiginizz kişi degil yazmıss gördüm bence burda sorma kazen e özel mesaj at.

Son düzenleme:

bblau ya gonderdım mesajı.
Ona da yaptım acıklamamı.
Sımdı burada yapayım.

Yazmadım evet, cunku ben aden, bahar, sen, bbla nun banlandıgı gun bu tur tartısmalardan hoslanmadıgımı ıfade eden bır yorum yazdım.
Sonra sız geldınız.
Yalan olmasın, hosgeldın dedım dıye hatırlıyorum ben. Ama dememıs de olabılırım.
Yanıt yazmadıgınızı taaa o zaman fark ettım.
Ama benım yaptıgım tek sey, 'tartısmalardan hoslanmadıgımı ıfade etmek' oldugu ıcın, sızın bu yorumuma tepkı yaptıgınızı dusundum.
Ve bu kadar basıt bırseyden darılıyorlarsa, keyıflerı bılır dedım.

Sonrakı zamanlarda zaten hep yogun gectı gunlerım.
Sohbetlere pek katılmadım.
Ve dolayısı ıle konuyu ırdelemek aklımın ucundan gecmedı.
Hem dedım ya benım yaptıgım tek sey, forumda yazdıgım ıfade oldugu ve sızın buna darıldıgınızı dusundugum ıcın onemsemedım.
Onlar buna alınıyorsa, bende alınırım dıye dusundum.

Ben hayırdır dıye sormadım.
Arada sana, bblau ya yorumlar yazdım.
Sız, zaman zaman ımalı sozler sarf ettınız.
Uzerıme alınmadım.
Ama dun bblau bır yorum yazmıs.
Bu sabah bırden 'bunlar bana mı dıyor' acaba dıye dusundum.
Ve ona yazmak ıstedım.

Oda Kazen senın bızı sıkayet ettıgını soyledı yazınca, dellendım.
Ben boyle bır adilik yapmam Azelya.
Evet, ofkelenırsem yapabılırım ama sonra da yılısık gıbı gıbıp haha hihiiii yuzune gulmem.

Bugun bennebıleyım'ın mesajını okdugumda ılk kez bırını sıkayet etmeyı dusundum.
Sonra, yonetım fark eder nasılsa dedım.

Gecen yıl uye oldum ben bu foruma.
Baksınlar gecmısıme bır.
Ve ımkan varsa sıze de gostersınler.
Kac kısıyı sıkayet etmısım!

Cevap: Hic!!!!!

Bılerek buradan sordum.
Cunku bblau soyledı, Kazen benım adımı vermıs!
Madem benım adımı verıyor.
Acıklamasını da yapacak!
Oyle gızlım saklım varmıs gıbı ozel mesaja gerek gormuyorum.
Hedef sasırtıyorsa da, kendını gostersın!
Benım ne ona ne de baskasına zararım olmadı!
Gunahımı almasın! Aldırmasın!

Kazen açıkça isim ifade etmedi.
Ama sana özelden de yazdığım gibi size yakın birisi şeklinde ifade etti.
Azelyanın aklına ilk gelen şey "Elefera mı" sorusu oldu, buna da yanıt olarak "Bilemem kendisine sorun" olmuş.
Sen bunu duysan ne düşünürsün? Bu evet demek değil midir?
Şimdi çıkıp hedef yanılttım demesi zaten seni işaret ettiğinin kabulü değil midir?
Örneğin benim şikayet ettiğim bir kişiye de ben işaret edilmişim.
Şimdi kabul etmez sorsak ama imalarından anlaşılıyordu zaten.

Bunları baştan konuşsaydık keşke..Demek ki sen de başka birşeyler düşünüp cevap yazmamışsın, başka şeye bozulduğumuzu düşünmüşsün..Sorma ihtiyacı hissetmemişsin, olabilir..
Aslında bu şikayet eden gelip dürüstçe "ben yaptım, topicte sizi savundum ama sonra butona bastım" dese, bu cesaret kendisinde olsa kimse zan altında kalmıcaktı..
Senin olmadığına sevindim ayrıca...

Gordum tatlım tesekkur ederım.
Sımdı kendı ugradıgım haksızlıgı once bı halledeyım, ona da bakacagım.
Cok ama cok tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın.
ayy yüreğime iniyodu çıktın die dedim kızı yanlış yönlendiriyodum az daha ok tatlım bişi olursa her zaman yardımcı olurum özelden yaz ben bulurum seni

hehehe yerim ben o fındığı banada oluyo yok korkma tatlım doğuma alıştırıyo vucut kendini

Ayrıca, elefera beni temin etti, inandım o değil.
Ama yönetici halen sizi şikayet eden 3 kişiden birisi (ki o zamanlar onlarca kişi deniyordu) forumda sizi savunuyorken bastı şikayet düğmesine diyor.
Halen sözlerimin arkasındayım yani. Yüze gülme arkadan sövme hususunda.
Halen kimse çıkıp "benim" diyemiyor, belki halen sevimlilik yapıyordur bizlere.
Yoksa altını çiziyorum, şikayet edilmeye tavrım yok.
Herkesle aynı tarzda ve fikirde olamayacağımı anlayacak kadar potansiyel var şükür.

ben o tartısma günü burda yoktumm mesela gece okudumm.. sonra yazdım ki bende birini sikayett etmiştimm ama bugünkübü anlamadım falann.. sonra haliyle ortam gergin azelyayla bblauyla konusamayınca kazen e msj attım. kimin sikayet ettigini söylüyor msuunuz diye. o da bana o kadar karaktersiz olmadıgını söyledi.. bende keske söyleseydinizz diyecektimm galiba yanlıs anlasıldım ben birini sikayet etmiştim yazdım bu üstüme kaldı galiba ama ben degilim dedim.. o da dedi kii ben ortaya laf attımm öyle sandılar siz kendi kendinize gelin güvey olmussunuz vs vs.. hatta dedi kii 50 tane msj alıyoruz bizz hepsi bu topicten degill dısardan okuyupp sinirlenipp üye olupp sikayet edenler varmıss.. sonra azelya ya msj attım topic e de yazdımm o tartısmada ben burda yoktumm yanlıs anlasılmasın falan diye.. yok burdan yazıncaa olay tartısmaya dönüyo diye dedim.. bizim tartısmalarr güzel de moderatörle tartısıncada hos olmuyo.. ay ne bileyim ben daha önce banlandım bi kere bi uyarı bi ban geldii moderatörüde bi daha görmedimm. hiç böyle uzamadı konuu. burda resmen kazen bey de tartısmaya dahil olmus dünn.. hormon dengesi falan cok kötü konusmalar bunlar hele ki bi erkek olarak

Hadi ya topicten olmayanlarda mı şikayet ediyormuş Milletin işi gücü kalmamış hee

Evet, bende senın gıbı dusunurdum.
Zaten anlamadıgım o ya.
Nıcın benı hedef gosterdı?
Ona bırsey mı yapmısım ben!

Dedım ya, ben yazdıgım basıt bır yoruma darıldıgınızı dusunerek, kendımı savunma geregı gormedım.
Ama boyle bır haksızlıga ugradıgıma, hele aklınıza benım gelmıs olmama cok uzuldum.

Buna sebep olanı da Allah a havale edıyorum.

Ama sımdı cıkıyorum.
Ben haksızlıga ugradıgımda kabuguma cekılmeyı yeglerım.
Yıne oyle yapacagım.

Ama dedım ya, Kazen senı Allah a havale edıyorum!

Kazen artık bu topicten gelen şikayetlere bakmayacak..Onun içünnn burdan yazışabilirsiniz

Hoş geldin kuzu..

Ayy mesajım yarım kaldı
Ne oldu anlamadım birden msj olarak gitti..
Neysem bence ortalığı Kazen karıştırıyor
Size neden açıkça isim vermiyor..
Versin o halde kimsede zar altında kalmasın..

Son düzenleme:

Aklımıza ilk gelenin sen olma sebebi Kazen'in "size yakın biri" demesi..Demek ki aklımıza gelenin ilk sen olma sebebi, kendimize en yakın seni bulmamız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…