- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.121
Hoş geldin kuzu..
Ayy mesajım yarım kaldı
Ne oldu anlamadım birden msj olarak gitti..
Neysem bence ortalığı Kazen karıştırıyor
Size neden açıkça isim vermiyor..
Versin o halde kimsede zar altında kalmasın..
Hadi ya topicten olmayanlarda mı şikayet ediyormuşMilletin işi gücü kalmamış hee
öyleymişşşama sonucta kim oldugu söylenmiyorsa cok yakınındaki biri diyede söylenmeseydi olay buraya gelmezdi diye düsünüyorum..neysee dip nott:: dr umda simdi didi kiiiii bebekleri 1 ayy biz bilee öpmeyecekmişizzz kızlarrrr
ohh o zaman oda bizi birbirimize bıraktıKazen artık bu topicten gelen şikayetlere bakmayacak..Onun içünnn burdan yazışabilirsiniz
Evet, bende senın gıbı dusunurdum.
Zaten anlamadıgım o ya.
Nıcın benı hedef gosterdı?
Ona bırsey mı yapmısım ben!
yok be güselim o adam biraz garip şimdi dünde benim ağzımdan çıkanı başka bir çünle şeklinde yazmış
sonra kati suretle böyle bişi yazmadım geçmişten bulur çıkartırım bunamadım şükür şunu dedim yazdım özür dilemiş bide çamur at izi kalsın hesabı herşeyi takip etmesi mümkün değil arada olan bitene kendince yorum yapıyo ama alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
Dedım ya, ben yazdıgım basıt bır yoruma darıldıgınızı dusunerek, kendımı savunma geregı gormedım.
Ama boyle bır haksızlıga ugradıgıma, hele aklınıza benım gelmıs olmama cok uzuldum.
Buna sebep olanı da Allah a havale edıyorum.
Ama sımdı cıkıyorum.
Ben haksızlıga ugradıgımda kabuguma cekılmeyı yeglerım.
Yıne oyle yapacagım.
Ama dedım ya, Kazen senı Allah a havale edıyorum!
Ya artık bu konular kapansın istiyorum ben de bunaldım.
Sakin sakin tamamlayalım zamanımızı inşallah..
günaydın azoş dünki gerilmeden sonra bugün o konulara girmek istemiyorum sanırım birazda günden değişmiş gibi bilmediğim içinde yorum yapmıyorum sadece gökçeyi soracaktım banı kalktı ama gelmedi daha gelmeyecekmi bundan sonra
günaydın azoş dünki gerilmeden sonra bugün o konulara girmek istemiyorum sanırım birazda günden değişmiş gibi bilmediğim içinde yorum yapmıyorum sadece gökçeyi soracaktım banı kalktı ama gelmedi daha gelmeyecekmi bundan sonra
Aklımıza ilk gelenin sen olma sebebi Kazen'in "size yakın biri" demesi..Demek ki aklımıza gelenin ilk sen olma sebebi, kendimize en yakın seni bulmamız.
Evet, bende senın gıbı dusunurdum.
Zaten anlamadıgım o ya.
Nıcın benı hedef gosterdı?
Ona bırsey mı yapmısım ben!
Dedım ya, ben yazdıgım basıt bır yoruma darıldıgınızı dusunerek, kendımı savunma geregı gormedım.
Ama boyle bır haksızlıga ugradıgıma, hele aklınıza benım gelmıs olmama cok uzuldum.
Buna sebep olanı da Allah a havale edıyorum.
Ama sımdı cıkıyorum.
Ben haksızlıga ugradıgımda kabuguma cekılmeyı yeglerım.
Yıne oyle yapacagım.
Ama dedım ya, Kazen senı Allah a havale edıyorum!
Doktoruna selamımı söyle, nasıl dayancakmışız 1 ay öpmeden, ay tutumam ben kendimi
Büyük ihtimalle gelmeyecek canım
yok kız gelir o bizi bırakımı hiçç dinleniyodur aazcık dönüşü muhteşem olacak
bendeee tutamammm:26::26::26: totostann bacaktan falan öperizz.. benim dr um degil kızz tv deki doktorum..ingilterede 3 bebek annesinden ucuk virüsü bulastıgı için ölmüşş. :26: sunucu dedi kii ama ben öptüm bişi olmadı diyenlerdevardır simdii.. evett olmayabilir genellikle ama olma ihtimali her zaman söz konusu 3 bebek bu nedenle hayatını kaybetti dönüsü yok didi öpmüyormusuzz öptürmüyormusuz
ama onun için bu kadar seferberlik oldu gelmemesi bu kadar arkasında olana haksızlık olur bence hem neden başkalarını sevindirsinki değilmi ama
ayyyyyy umutsuzz ev kadınlarınınn reklamıı var yaa.. dentell tüttyeni görünce kaynanası diyor yaa hiç aile kadınının giyecegi sey mi o.. kadın da diyorr oglun öyle demiyorr amaallah ımm gördükcee gül
üyorummm yafff enfes bi kapak
Haklısın ben de senin gibi düşünüyorum, yazmasa bile aşağıda dursunGökçeeeeeeeeeeeeeeeee evine dönnnnnnnnnnnn Gökçeeeeeeeeeeeeeeeee....
Hahahaha ay ne bilem doktorum diyince bende tilifonda konuştun sandım
Ya ama şimdi ben eve gelene "öpme" dersem, "ay görmemişin bi çocuğu olmuş, tutmuş öptürmemiş" demezler mi :26: Ben koklarım yanaklarını, dediğin gibi bacakla totişle idare ederim de, eve gelen teyzeler sormadan öpüollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?