2012 Şubat Anneleri

Arkadaşlar Gökçe adına basın açıklaması yapayım
Kendisine ikna turlarındayım şu an :44:, kesinlikle gelmek istemiyor.
Ama kendisi için o kadar uğraştığımızı söyledim, bi kaçınızın iletileri copy-paste marifetiyle kendisine ilettim
Bakalım bari bir selam vermeye ikna edebilirim belki ilerleyen saatlerde.
Hepinize selam kelam ediyor kendisi

günaydın canım benim 135 çıkmıştı sınırda demişti doktor, açlık şekerin çok normal gibi geldi bana yapılan yorumlara göre söylüyorum 100 gr lıkta daha güzel sonuçlar alınyoo seninde normal çıkar gibi gedi bana inşallah öyle olur sıkma canını

Kızlar günaydın. Dün akşam ani hareketle sağdan sola döndüm yatakta sağ tarafıma bir ağrı girdi ama inanılmaz bir acıydı yarım saat falan sürdü. Sonra geçti bende uyudum sabah bir kalktım ki kanamam başlamış.
Apar topar hastaneye gittik eşimle. Allaha şükür oğlumda bir sorun yok. Herşey normal ani hareket etmemden kaynaklı bir kanamaymış korkma ama kendini yorman kesinlikle yasak dedi. Alışverişe falan çıkma bol bol yat
dedi doktor. Erken doğum tehlikemde yokmuş Allaha şükür ama sabah sabah baya korktuk yani.

Selam...
Kalça ve bacak ağrısı bende de oluyor, senin gibi magnezyum ve elevit kullanıyorum ilaç olarak.
Bebeğine maşallah öncelikle benim bebeğim de 1 hafta ilerdeydi, 1 hafta önce gitmiştik doktora 35 cm. ve 1115gr. çıkmıştı..Ben de 1 hafta önde olduğunu duyunca biraz ürktüm, bu 2 haftayı felan bulduğunda durum ciddiyet kazanabiliyormuş sanırım..

bblau, Azelya;

Yakın gordugunuz ıcın tesekkur ederım.

Konuyu uzatmayacagım daha fazla.
Kazen Bey! gorurse gereken acıklamayı yapar nasılsa.

Forumun tadı daha fazla kacmasın.
Herkes yeterınce gergın ve de hassas.

Umarım bundan sonra daha guzel paylasımlar olur.

siyatik sinir sıkışması(kalça bel belde benimki) bende hamilelik öncesinde uzun süre çektiğim bi rahatsızlık canım!ve şuanda aynı hızda devam ediyor!
ozamanlar kas gevşeticiler ve kasgevşetici jeller kullanıyordum ama şuan hiç bişey kullanamıyorum malesef!
kalça bölgemi fazla soğuğa maruz bırakmak hiç iıi gelmiyor bana!sıcak su torbaları ve sıcak havlu ısıtıp koyduğumda olyor bazen,ama dediğim gibi hamilelikten dolayı fazla sıcak koymakta istemiyorum!ortasını ayarlamaya çalışıyorum!

maşallah canım 1kg olmuş bebişin
bende yarın gidip öğrenicem bakalım ne kadar olmuş yavruş

öyle selamla olmaz ama

süper ya o kadına hastayum seksü şempanzem benim bayılıyorum ona bennn

aynen kaynanam çok öper bebek filan dinlemez nasıl başetcez bakalım

geçmiş olsun canım agırlaştıkça sorunlarda artıyor artık dikkat etmek lazım

inşallah canım...yaaa...çok korkuyorum..
çıkarsada neyapalım yapacak bişey yok,dikkat edicez..bebeğim iyi olsunda!

Aleyküm selam, gelsin şiker konusunda dahiyane fikirlerini bekliyorum

bendee ayy hele bi kere avm de idi dizide.. yesil bi büstiyer vardı üstündee altında da taytt galibaaa.. anamm o ne seksapellikk ölee giyim nasıl degiştiriyor insanı

Eki Görüntüle 283853

Kadın işveli cilveli yaaaa maşallah Fıstık gibin

Günaydın, geçmiş olsun..Yatarken gece insan pek dikkat edemiyor, ben de hep ani dönüyorum yatakta elimde olmadan

Gecmıs olsun nurum.
Kanamam yazınca cok korktum ama hamdolsun bırsey cıkmamıs.
Bende ruyamda kanamam oldugunu gordum.
Nasıl korkuyorum ama, bebegıme bırsey olacak dıye.
O korku ıle uyandım.

Rabbım saglıklı bır sekılde bebelerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın.

Özellikle bblau yazmışsın ama cevap vereyim dedim

Benimde açlık 84 çıkmıştı sonrasıda 124 dü sanırım..
Benim ikisinide koldan aldı..
Sağ ve sol olmak üzere..
Sınır 140 ise 145 çokta fazla değil gibi sanki..

Canım değerin çok sınırda çıkmış. Muhtemelen 100 gram sorunsuz çıkacaktır.
Sen yine de hamurişi, kızartma, beyazpirinç ve ağır tatlılardan uzak durmaya bak.
Değerin hiç yüksek değil meraklanma.

süper ya o kadına hastayum seksü şempanzem benim bayılıyorum ona bennn

aynen kaynanam çok öper bebek filan dinlemez nasıl başetcez bakalım

benimki daha karnımdaykenn taciz etmeye basladıı cocuguu... biz sarılıp öpüşmüyoruzz ben hoslanmadıgımdan o da arada bana laf sokuyorr.. amaa karnımı bos gördümüü uzunn uzunn oksuyorr bide dibine kadar yanasıpp konusuyorr babaannem canımın içi falan diye.. geriliyorum iyice ama bişi de denmiyor

aaayy çok geçmiş olsun canım...
şükür ki bebişin iyimiş!
nasıl öyle ani bi hareket yaptın öyleki kanaman oldu!çok dikkat etmek lazım!
bende geceleri pek kendimi bilmeden yatarım,sağa sola döndüğüm çok olur,arada banada öyle ağrılar olmuştu kasık bölgemde,!
tekrar geçmiş olsun!

geçmiş olsun canım sanada,çok şükür benimki siyatik değilmiş allah yardımcın olsun doktor agrın çok olursa parol iç dedi

ayy sağol canım inşallah dediğin gibi olur!
eğer yüksek çıkarsada şu diyet listenden banada yollarsın artık!:)))))
yarına kadar yediklerime dikkat ediyorum!

çok geçmiş olsun, Allah'a şükür bir şey çıkmamış.

benim neredeyse iki hafta önde çıktı, 1 buçuk diyelim ama dr bir şey demedi. onu da geçtim doğru düzgün hareket de hissetmiyorum, 30 hft dan sonra hareketlerini sayın diyorlar ya bir de, nasıl sayacam bilmiyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…