2012 Şubat Anneleri

Rabbim ne büyüksün.....

Kızlar az önce merdivenlerde tökezledim..
Uçtum aşağıya resmen..
Ama nasıl oldu anlamadım..
Ayaklarımın üzerine düştüm...

Sizler nasılsınız?

Geçmiş olsun güzelim. Artık denge mekanizması kalmıyor hamilelikte. Ama birşey merak ettim, tickerdaki bezelyenin içinde dolu bebiş var. Hakikaten dördüzlerin mi olacak?

nasıl yapılıyor canım biraz anlatsan, bende c.tesi günü gidicemde, kan alırken mesela parmaktanmı damardanmı alınıyor?

Rabbim ne büyüksün.....

Kızlar az önce merdivenlerde tökezledim..
Uçtum aşağıya resmen..
Ama nasıl oldu anlamadım..
Ayaklarımın üzerine düştüm...

Sizler nasılsınız?

Ben de aynen hic onune bakmadan yukari cikan birisi yuzunden nerdeyse dusuyordum yemekhanede, tokezledim adama dikkat edeyim derken, elimdeki tepsi ve bardaklar sarsildi ama kurtardik cok sukur. Seninki de iyiymis , duzgun inis yapmissin
Kendi adima iyiyim Aysebahar'cim da isler yogun, okuyamadim ama bugun olanlari(sikayet ve banlanmalari) okudum ve uzuldum acikcasi, herkes herkesten suphe eder duruma gelmeden, birbirini kirmadan su is bi tarihe gomulse de guzel guzel sohbet etsek.
Benim de karnim durgunluk safhasindan buyume safhasina gecti galiba yine boyle karin altinda agrilar var, kas sancisi gibi, yarin dinlenicem ise gelmek yok yuppii

Nese bir web sitesinde indirimler baslamis, hala pahali ama kaliteli urunler var, bi bakarsiniz : Kırmızı Kuzu

bizden sevgiler

canım önce senden kan alıyorlar..
sonra sana şekerli su veriyorlar..iç ve bir saat sonra gel diyorlar..
1 saat sonra yine kan alıyorlar..
damardan aldılar...

ay 2 kere damardan lıyolar yani amaaaannn, bu özel ataköy hastanesinde kan alan bir adam var tam bir acemi yandım desene, adam şırınga ile kan çekmeye çalışıyor çekerken şırınga çıkıyor tekrar itiyor falan canımı çok yakıyor, öyle şırıngalı tüp kullanmıyor yani, cildimde hassas bayrama mor kollarla giricem anlaşılan,

birde sonucu hemen çıkıyormu?

Son düzenleme:

cnm benden önce parmaktan aldılar açlık şekerimi cihazla ölçtüler...sonra şekerli su veriyorlar 1 saat sonra koldan kan alıyorlar..

cnm benm dr sınır 140 demişti:44::44::44:

ataköy hastanesine gittiğine göre sen bana yakın bi yerlerdesin, bende dünya ticaret merkezinde çalışıyorum:)

ya kaç sayfa oldu okuyorum okuyorum ama
içimden yazmak gelmiyo ortam hala gergin hava da kapalı
en iyisi bugün çıkıyım ben
bayramdan sonra görüşürüz kızlar
inşallah o zamana herşey normale dönmüş olur
şimdiden iyi bayramlar hepinize

en son kanı 10da verdim...
öğlene kadar çıkar dediler...

korksanda yapcak bişey yokkkkkk

ay foruma göz atıyorumda ekim anneleri bebişlerinin resimlerini eklemişler ay içim gitti maaaşallah Allah nazarlardan korusun sıra kasım annelerinde yavaş yavaş bize geliyor hayırlısı ile ama ben resim eklemem nazardan korkarım.

ayyy pardon ya ne zaman oda yapacaksınız diye anladım ben dogumdan itibaren odasında yatırmayı düşünüyorum oğlumada öyle yapmıştık sonrası çok rahat oluyor odalarımız yan yana olacak zaten

anladım canım cevabın icin tesekkur ederim sekercim

cok güzel bir oda güle güle kullanın..

benim çocuk odası yatakodasının yanı hem odasınada alışması çok önemli o bakımdan odasında yatırmak istiyorum şimdi çocuk odasında oğlum yatıyor onu oturma odasına taşıyacaz

anladım canım.. benim cocuk odası biraz uzakta kalıyor, ben ilk basta yanıma alıcam sanırım...

Güzel düşünmüşsün canım, bizim odaya en ufak beşik bile sığmaz (yatak odama). Benim odalar yakın, telsize de gerek duymadım ondan.

evet canım, sanırım birazda evin durumuna göre sekillenecek hersey... yanımda daha kücük bir oda var ama karanlık oldugu icin orayı kullanmam imkansız...

Sağol canım Bu resimler eski , şimdi daha tertipliyiz teyzesi, hespini yıkadık ütüledik, benim acelem var yarın doğuma gidiyorum da

masallah canım.. Cok güzel olmus.. Allah saglikla büyütsün yavrularımızı insallah...

doktorunu arayıp bilgilendirebilirsin, gel derse gidersin erken. :44:

allah allahhhh....
referans aralıkları değişebiliyor mu yani....
testin üstündeki referans aralığına göre yazdım ben,doktorla görüşmedim ben....

canım bende dün yaptırdım..doktorumun dediğine göre sınır 140!
ben sınırı geçtim malesef 145 çıktı.o yüzden yarın gidip 100 gr lık şeker yükliyecekler.bundada 3 saat bekliyorsun.her saat kan alıyorlarmış!
okadar saat hastanede nasıl geçer bilmiyorum.

en zor yanıda bu sanırım, artık kantinde oturur vakit geçirirsin yada mağazaları falan gezersin çevresinde varsa, güzel sonuçlar alırsın inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…