2012 Şubat Anneleri

aynen bizdede yok ama öyle fazla yüksek değil 100 lüktede bişey çıkıcağını sanmıyorum

Seninle tartışmak istemiyorum azelya...
Sırf bu yüzden mesajımı değiştirdim.
Çünkü amacınızı biliyorum...

Rabbim çok büyük...

Kim kimi seviyor onu da Rabbim bilir....

bayanlar dünden beri ne oluyor böyle tartışmak yerine bebişlerimizin güzelliklerinden bahsedelim, çok gereksiz şeyler bunlar

Seninle tartışmak istemiyorum azelya...
Sırf bu yüzden mesajımı değiştirdim.
Çünkü amacınızı biliyorum...

Rabbim çok büyük...

Kim kimi seviyor onu da Rabbim bilir....

Mesaj değiştirmek senin için normal tabi, önce taş atıp sonra değiştirmek ne kadar doğrudur acaba? Tartışma istemiyorsan insanları hedef alarak konuşmayacaksın, düzgünce oturup paylaşımlarını yapacaksın.Sen her ne kadar değiştirmiş olsan da, alıntımda görülüyor attığın taş, yaptığın iğneleme.
Sana laf atan olmuyor, sen diyorsun ki "insanların gerçek yüzleri"...Lütfen kendi ilgi alanına giren şeylerle ilgilen.

bana direk 75lik yapıldı, tam üç kez kan verdim, ilki gittiğimde, sonra şekerli suyu içip bi saat bekleyince, 2. kanı aldıktan sonra bi saat daha bekledim, son kez yine alındı. şekerli sudan sonra ilk verdiğimde 140 çıkmıştı, 2. saatin sonunda 108 çıktı. dr şekerin yok dedi. yalnız bu arada hiç bir şey yemeye izin yok.

Gecmıs olsun.
Banada yarın seker yuklemesı yapılacak.
Korkuyorum bende.
Zıra son gunlerde tatlıyı fazla kacırdım.

tatlıyla bir ilgisi yok diyorlar, çünkü ben de çok düşkünümdür, Allah'a şükür çıkmadı.

senin de çok yüksek değil, 100 lük düşük çıkar büyük ihtimalle, içini ferah tut.

Selam,ben hem yeni bir anne adayı hemde yeni bir uyeyim bende subat annesi olucam insallah,
simdilik Merhaba demek istedim,Allah herkese kolaylık versin..

valla öyle diyo eskiler aslı varmı bende bilmiyorum net tabi,

hayır canım yemiyeceksin..
eklediğim uzman tv videosunda güzel açıklamış doktor

ne yapalım dayanıcaz artık

Aaynen herşey bebeklerimiz için zaten, Allah sabrını veriyor canım merak etme

benim o çizgi çoktan göbek deliğimin üstüne çıkmış, daha 28. haftamdamdayım :18: :44:

sağol canım..herkes öyle diyo..inşallah dediğiniz gibide olur!
dün doktorumda öyle dedi zaten!
bakalım yarın görücez!
randeuda ilk sırayı kaptım yarın için!:)))
erkenden içirsinlarde zaman anca geçer aç açına!

Burada nasıl iğneleme yapılır gördük azelya...
geçmiş mesajlara bakılır görülür...
Neden bunu iğneleme olarak alıyorsun...
Neden gocunuyorsun ki?
Aynı ifadeyi kullananlar oldu geçmişte neden bu kadar tepkisel davranmadın?
Çok gereksiz ve gergin tepkiler veriyorsun...
Bu kadar gerginsen sakinleşmeye çalış bence....
Sana da laf atan yok burda..
Ben bir şubat annesiyim!
Ve sen istesen de istemesen de burda bebeğimle ilgili paylaşımlar yapacağım!
Bu da benim ilgi alanım!!!

hayatımmm güle gülee kullan aldıklarınıı cnmm

teşekkür ederim ecrin

sınır 140 diye biliyorum ben

nasıl göbek deliğinin üzerine??*:))))))))
göbek deliğinden sonrada yukarı doğru ilerliyormu?
benimki göbek deliğimde bitiyor!ama yamuk bitiyor!teğet geçiyor diyeyim!.)))))))

göbek deliğinin altında yamuk olarak iniyor çok küçük bir parçasıda üstünde benim yarım cm kadar diyim yani esas uzun kısım altında

kızlar selam ... umarım hepiniz iyisinizdir.Bende şimdi renkli ultrasondan geldim.Bebeğim iyi çok şükür.Bir tek sol böbreğinde 4 mm bi büyüme varmıs.Dr. gebeliklerde oluyo sonra düzelir dedi ama benim içim daraldı.Bir de rahme çok yakınmış bebeğim,eşi de öndeymiş.Sezaryan olabilir dedi:S ben normal doğum istiyorum.İçinizde benim gibi olanlar var mı ? Doktorunuz ne dedi?

Gereksiz kişilerle uğraşmaktansa sana cevap vermeyi daha uygun buldum..
Öncelikle maşallah canım Böbrekte büyüme doğuma kadar olmadı doğumdan sonra düzeliyormuş, tedirgin olman normal ama doktora güvenmek lazım..
Eşi önde olması sezeryana sebep mi? Henüz bununla ilgili birşey söylemedi doktorum.

canım hiç merak etme benimde plasenta biraz aşağıda...
rahim ağzını kapatmıyor...
olması gerekenden 2-3 parmak aşağıda imiş...
doktorum önemsemiyor sadece kendini yorma iş yapma diyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…