2012 Şubat Anneleri

burası şubat 2012 anneleri topiği burda grup olarak tabir edilen "GRUP" şubat anneleridir...

ayyy çok güzel çok güzel bir tercih yapmışsın. Güzel günlerde kullansın eymenin(Oğlunun ismini çok seviyorum bu arada). Bizde Selim koyacağız inşallah.

bende gitmeyi düşünüyordum,hatta internetten sitesine baktım,beyendim,çok büyük bi yer!fiytlarınında uygun olacağını düşünmöüştüm!

ve son olarak evet burada tartismalara dahil olarak buyuk bir hata yaptim dun yapmam gerekeni hatta daha once yapmam gerekeni simdi yapacagim....

ayyy çok güzel çok güzel bir tercih yapmışsın. Güzel günlerde kullansın eymenin(Oğlunun ismini çok seviyorum bu arada). Bizde Selim koyacağız inşallah.

sağol güselim allah razı olsun sennde miniğin güle güle kullansın adıyla büyüsün inşallah

Aklımıza ilk gelenin sen olma sebebi Kazen'in "size yakın biri" demesi..Demek ki aklımıza gelenin ilk sen olma sebebi, kendimize en yakın seni bulmamız.

bu nasil bir yaklasimdir ! yakin olunca o sanmissiniz tebrikler....

Bu arada kotu icerik butonunu kullaniyorsunuz siz degil mi ? Soyle gecmise gidip neleri sikayet ettiginizi bir dusunun !

bu nasil bir yaklasimdir ! yakin olunca o sanmissiniz tebrikler....

Bu arada kotu icerik butonunu kullaniyorsunuz siz degil mi ? Soyle gecmise gidip neleri sikayet ettiginizi bir dusunun !

Evet yakın olunca o sandım??
Geçmişte hep hakaretleri şikayet etmişimdir...Tüm şikayetlerimi önüme dökebilirsiniz.

Geçmişte hep hakaretleri şikayet etmişimdir...Tüm şikayetlerimi önüme dökebilirsiniz.

sanmak baska birsey kazen sen dedi demek apayri birsey...

Simdi rica ediyorum konuyu uzatmak isteyenler bana kullanici isimlerini versin zaten msn uzerinden gorusuyorsunuz burada 3. sahislari benimde rahatsiz ettigim gibi sizin rahatsiz etme hakkiniz yok !

Ben konuya sizin sikayetinizle geldim yani sikayet eden sizdiniz bunu biliyormuydunuz ? Bu sebeple cok yakin dedim ! Yani arkadasinizi bilmeden sikayet eden sizdiniz ! Demetten tutunda elfera vs vs vs bir suru kisinin gunahini aldiniz. Onuda bir kenara birak kazen sensin dediniz. (cevabim size yazilmis gibi olsada basliktaki herkesedir)

Valla bana işyerimde msn yasak..

Ayrıca "kazen dedi" diye bir cümle kullanmadım ben...Kazen "yakın biri" diyince aklıma sen geldin dedim...İkisi çok çok ayrı şeyler.

Dün şikayet eden bendim de, diğer olayda kendi kendimi niye şikayet edeyim
Neyse üstüme alınmıyorum keza çorba gibi oldu.

Dün şikayet eden bendim de, diğer olayda kendi kendimi niye şikayet edeyim
Neyse üstüme alınmıyorum keza çorba gibi oldu.

genele yazdim dedim uzerinize alinmayin diye zaten....

siz kotu icerige basmissiniz gecmisteki kavga 2 kisi arasinda yasanacagi icin kotu soz soyleyende ona ayni sekilde cevap verende ceza aldi. Yani siz kotu soz soyleyeni sikayet ederken bu kotu soze sebep verenide sikayet etmis oldunuz.

umarim anlatabilmisimdir...

basligi daha fazla rahatsiz etmek istemiyoru mdedigim gibi uyeligini iptal etmek isteyen varsa lutfen bana ozel mesaj atsin

bebeğin odasını da aldık Modesa'dan
ama sitesi olmadığı için resmini bulamadım
2 Aralık'ta teslim kısmetse
tamamen beyaz
orijinal kulpları takmıcaklar ama yine biz alıcaz onları da
kulpları Şirinler karakteri olcak
uyku seti de krem rengi
üstünde küçük bir ayıcağı melek uçurup getiriyor
3 kapılı dolap+büyüyen yatak+yatağı+uyku seti+ekstra kulplar
2.150 tl. 8'e böldüler
gelince inşallah resmini de eklerim
bi de taç'tan şirinler nevresim takımından da alcam

Son düzenleme:
kızlar çoğu zaman online olarak görünüyorum ama çok takip edemedim bu konuşamaları , neler oluyor anlamıyorum...
sürekli bi laf sokma, sürekli bi tartışma ...
lütfen diyorum, hiç birinizi birbirinizden ayırmadan hepinize bir kardeş gibi sesleniyorum...
burda yalnızca güzellikleri paylaşalım, burası kimsenin tekelinde bir grup değil, tabiki herkes özgürce fikrini yazsın ama,
unutmayınki diğer tarafta üzülende bir hamile... birbirimizi üzmeyelim lütfen, konuya dahil olmayan benim gibi insanlarda bu polemikleri okumak zorunda kalmasın...

Canım takip etmediğin belli, dün burda huzuru bozan 1 kişi vardı, o kişiyi de herkes kınadı, şu an konuşulanlar da hala eski mevzular..Uzatmaya gerek yok artık sanırım.
Misal sen bana diyelim ki hiçbir sorunumda birşey yazmıyorsun, bir geçmiş olsun demiyorsun, sonra gelip yatak hakkında bir soru soruyorsun..Karşılığında 10 kişiden cevap bekliyorsun, sana cevap verilmeyince "yok gruplaşma var, yok efendim saçma bebek şekerleri hakkında konuşuyorsunuz, özürlüler" gibi lafalar işitsen anlayışla mı karşılarsın karşıdaki hamile diye?

Herneyse daha yazmıcam ne bu konu ne geçmiş konular hakkında...
Değer verene değer verir cevap veririm, ama bana bugüne kadar 1 cevap bile yazmamış kişiler de benden cevap beklemesin bu kadar basit..

_HaYaTiM_ güle güle kullanın inşallah aldıklarınızı, sen de geç başladın ama baya hızlısın :))

hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kulllanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…