- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.421
Gidenler banlanmamıs kızlar hepsinin uyeligi silinmis. Buranın iyice tadı kactı valla. Nerde o ilk aylarımızdaki samimiyet dostluk. Hepsi silinip gitti. Herkes nazar degdirdi bize. En cok konusan birbirine destek olan topik bizimkiydi ama goruyorum ki hepsi yalanmıs..
İşte herşey sanal herşey yalan, bu tür şeylere girildiği sürece böyle şeyler çok olucaktır en güzeli kalanlarla yola devam, son 3 ayımız kaldı zaten doğumdan sonra herkes tek tek terk edicek bu topiği malum bebek olunca tüm vakti alıcağı için buraya zaman kalmıcaktır:)
İşte herşey sanal herşey yalan, bu tür şeylere girildiği sürece böyle şeyler çok olucaktır en güzeli kalanlarla yola devam, son 3 ayımız kaldı zaten doğumdan sonra herkes tek tek terk edicek bu topiği malum bebek olunca tüm vakti alıcağı için buraya zaman kalmıcaktır:)
benim eşimde tayyttan pek hoşlanmıyor!
geçende dışarı çıkarken uzun bi tuniğin üzerine taytımı giydim,anaammm oneymiş öyle,flalan filan diyo!
bu halimle bana kim bakacaksa!olmuşum 64 kilo!
Aynı kiloyuz bacımAma bnm hala hamile olduğumu anlamayanlar var.. Göbek zannediyorlar heralde bebişimi..
Bu arada ne bu yaa gerçekten çok sıkıldım ben durup durup birileri banlanıyor..
Azelya neden banlandı şimdi, leaderde aynı şekilde..
Anlam veremiyorum burda olup bitene..
arkadaslar aynı seyleri açıp yazmayalım bence arkadaslar kendi aralarında bir polimiğe girmiler konu kapanmamış uzamış o yüzdende tek tek banlandılar olay bu anlamıcak birşey yok, topik dısına cıkan polimik yaratan herkes sebepsiz banlanıyor yada uzaklastırılıyor bir sure forumun kuralı bu, o yuzden bu konu kapansın artık bence nedendi niyeydiyle kafa yorum o mevzuyu taze tutmanın anlamı yok
aynı kilodamıyız????sevindim.))))))
belki senin boyun uzundur?!
herkesin vücüt yapısı aynı olmaya biliyor canım!önemli olan bebeklerimiz içeirde sağlıklımı, gerisi boş!
hem sanırsam bu aylardan sonra göbeklerimizde birden bi patlama olacak gibi geliyor!büyüme patlaması!
bu forumda kişi yada kişiler hakkında yorum yapınca,yada birileri birilerini savununca arkasından hemen BAN geliyor galiba!!!!!!!
Boyum 1,63 cnm..
Uzun değilim yani..
Valla söylenecek çok söz varda susuyorum..
Dediğin gibi arkadaşları savunup , sonrada banlanıp kimseyi sevindirmeye niyetim yok..
U1 in nedemek olduğunu bende merak ettim!
tamamen üyeliği silindi demekmi acaba!(((
forum artık fazla ilerlemez gibi geliyor bana!
aşağıda birsürü isim var ama oarkadaşlarda sadece takip eden,arada yazanlar sanırım!
hoş bende arada hiç giremediğim oluyr..
pek neşesi kalmayacak forumun şimdiden söyliyim!(((((
bende 1.63 ama yuvarlak hesap 1.65 im diyorum!:))))))))
kilomda boyumu birazcık geçti!
kızlar benim mübalasız her akşam canım karışık kızartma ve üzerine sarımsaklı yoğurt çekiyorr.her akşam yesem off yeter demem. kendimi de kısıtlamak istemiyorum ama çok kilo alıcam biliyorum :26:
O zaman napiyik simdi?
Pankart acıyoruz.
Ve hepımız bblauyuz, hepımız gokce, hepımız azelya, hepımız leaderız dıyoruz.
Ya kızlar bencede gelın.
Alın yenı uyelıkler, hemde bu uye ısımlerınıze benzer olsun.
kızlar benim mübalasız her akşam canım karışık kızartma ve üzerine sarımsaklı yoğurt çekiyorr.her akşam yesem off yeter demem. kendimi de kısıtlamak istemiyorum ama çok kilo alıcam biliyorum :26:[/QUOTE
her akşam yersen kilo yapar tabi!kızartmayı yağda değilde fırında yaparsam kalorisi daha az olur1bence öyle bi dene!
(şimdi aramızdan biri çıkıp diyebilir ,aaa nekadar geyik yapıyorsunuz,lütfen ciidi konular konuşun diye!!!!!!!)
boyum 1,62 , kilom 66:) tam bir dobiç oldum
Off bır yıgın ıs var onumde.
Bugun cok takıldım foruma.
Hıc bırsey yapmadım neredeyse.
Azıcık calısayım barı.
Yarın da gec gelırım zaten, seker yuklemesı yapılacak malum.
opuyorum hepınızı.
ıyı aksamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?