- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.381
Boyle oldu ıse uzulurum.
Konunun buralara kadar gelmesıne zaten uzuldum.
hamile pantolonları bana rahat geliyor..
evde normal eşofman giyorum ama yukarı çıkartamıyorum göbeğime rahatsız ediyor!aşağıda bırakınca hem oram buram açılıyor,belim falan,ve göbeğimin altını sıkmış oluyor!
böyle idare ediyorum işte.
geçenlerde 2-3 adet hamile iç çamaşırı aldım(kilot)en azından belimi tutsun diye m beden almışım ondada rahat edemedim!L beden alıcam !
Heee kemer yerini diyorsun, ya kilotlu çorapta oluyor benim de bi de oturunca, sanki yeri yetmiyor da vuruyor o zaman
Olsun netten gelişi de hesap et kargo parası
tatlım aynı sorunu bende yaşadım. hatta 15 gün ara ile 2 pantolon daha eskimeden kaldırdım dolaba. en sonunda eşim dedi bu böyle olmaz sana çok kaliteli, ve doğuma kadar kullanacağın bir kot alalım dedi. gittik kemeraltına, zuhal giyim var(ebru maternitynin ürünlerini satıyor) baktım tam o kasıkların hizasından da ayarlanabilen süper kotlar var, hemde tarz duruyor. kadın nasıl bilgili hemen giydirdi, tam 14 kilo garantisi var, 14 kilonun üstüne çıkmadığın sürece (ki çıksamda giyermişim) doğuma bile gidersin dedi. Allahım nasıl rahat, sanki bana miras kalmış gibi sevindim. şimdi de çoook rahatım. 101 TL ama çok kullanışlı. çizmelerle giyiniyorum üzerine spor bluzler. (kamuda çalışıyorum ama müdürümden izin aldım kot giymek için)
deli gibi tatlı yiyen ben hamileliğimin ilk 3 ayında bende agzıma sürmedim ama şimdi eskiye döndüm
bu konular acıldıkca daha cok uzar bence bayanlar dah cok kayıplar verılır, iyisimi hiç kimse bu tur seylere girmesin topiğin özünde ilerlesin yazılsın hersey
öyleymiş malesef....
inşallah geri dönerler...(
valla ben hamile pantalonlarının kalıplarını begenmiyorum o yüzden en güzel çözümü şu kot desenli taytlar varya onlardan aldım 2-3 farklı renkte onları giyiyorum ustune uzun tuniklerle bel lastikleride yok denecek kadar gevsek rahat içinede kalın çorap giyiyorum malım çalıştıgım için oooh:)
Maalesef 2si de geri dönmeyecek..
İkinci üyelik alıp geri dönmek istememeleri tamamen kendi tercihleri.
tatlım aynı sorunu bende yaşadım. hatta 15 gün ara ile 2 pantolon daha eskimeden kaldırdım dolaba. en sonunda eşim dedi bu böyle olmaz sana çok kaliteli, ve doğuma kadar kullanacağın bir kot alalım dedi. gittik kemeraltına, zuhal giyim var(ebru maternitynin ürünlerini satıyor) baktım tam o kasıkların hizasından da ayarlanabilen süper kotlar var, hemde tarz duruyor. kadın nasıl bilgili hemen giydirdi, tam 14 kilo garantisi var, 14 kilonun üstüne çıkmadığın sürece (ki çıksamda giyermişim) doğuma bile gidersin dedi. Allahım nasıl rahat, sanki bana miras kalmış gibi sevindim. şimdi de çoook rahatım. 101 TL ama çok kullanışlı. çizmelerle giyiniyorum üzerine spor bluzler. (kamuda çalışıyorum ama müdürümden izin aldım kot giymek için)
Bence yanlıs bır karar.
Hem banlanmalarının nedenı ne oldu, onu anlamıs degılım.
Ben foruma yazdım dıye mı oldu butun bunlar?
Sadece Kazen e cok ofkelenmıstım ve yanıt almak ıcın bunu yaptım.
Ablam bir tane vermişti öyle tayt dediğin gibi çok rahattı ama eşim çok dar diye izin vermez..
O nedenle hiç almadım..
Sanırım onunla alakalı..Net bir cevap alamıyorum bende..Msn e de giremiyorum işyerimden.
bayanlar mevlutu ne zaman okutmayı dusunuyorsunuz? ben 20 gün falan düşünüyorum benimde sezeryan dikişlerimi iyileşmiş olur
Sebep oldugum ıcın uzuldum.
Fakat kendımı ıfade etmek ıstedım bende.
Ben 40ında okutucam, hem 40ı çıkmış olur dedim.7'si ve 20'si de oluyormuş sanırım ama onları yapmıcam ben.
Benim Ebru dan alinmis kotum 1 numara yani S beden ilk aylarda cok rahat ettim lastikli bir kot cunku ama simdi nasil bir kesim yaptilarsa karin ve bacak rahat ama kalca kisminda likra yok diye rahat edemedim rafta bekler oldu. Nese para vermemistim ona miras kalmalardan
Bugun de hamile taytimi giydim beli genis ve yuksek, uzerine de hamileler icin yine kot etek giydim, beli dusuk kisa dar bisey, ustune pembe beli uzun bluzumu, cok tarz oldu, azicik hafta sonu kiyafeti isyeri icin uygun degil ama napiyim rahatim boylepijama aldim Tchibo' dan bordo saten M beden buyuk gelicek gibi ama riske atamadim belki cok siserim son aylarda :18:
Tchibo.com.tr || Saten Pijama 40_42
neden olmuyormuş? ay 40 çok uzun ben bekleyemem olsun bitsin
Ama kapsama alanı dısında dıyor.
Belkı gerı donerler.
Sımdı kendımı sorumlu hıssettım.
Sormasaydım keske bblau ya.
dünkü olaylardan dolayı sanırım işte,neden olabilirki!
biri ortaya bi laf attı,suçlarcasına!sonrasında herşey büyüdü,buralara kadar geldi!
ben olayın içinde değildim,pek takipte edemedim ama bişeyler oluyor işte!nazar değdi bize!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?