2012 Şubat Anneleri

Topici okuyarak takip etmek daha iyiydi en azından benim için.. 3. Hamileliğim ve çok danışacağım birsey olmuyor genelde.. Simdi topice yazmaya devam
Eden arkadaslar olursa kendi adıma
Sevinirim çünkü okuması da gayet zevkli..

Bu Arada kocamın ismini koymak istiyorum bebeğime.. Yavuz isminden vazgeçtim sanırım.. Ama soyadımız yabancı olduğu için bı kötü mü durur diye düşünüyorum

Bu Arada kocamın ismini koymak istiyorum bebeğime.. Yavuz isminden vazgeçtim sanırım.. Ama soyadımız yabancı olduğu için bı kötü mü durur diye düşünüyorum

Hayır canım bence çok afilli durur...
Her yerde soruyorlar ya birde...
Farklı oluyor...
Birde okula başlayınca ayrıca havası olur
Senin bu eşine aşkını ayrıca takdir ediyorum...

Kizlar, bebegim dun cok hareketliydi.. Ama bugun dogru duzgun hareket yok... Endiselenmeli miyim? :26:

Doktorum günde birkaç kez hareket etmesi gerektiğini söylemişti..
Her gün aynı değil bebeklerimiz..
Bizde öyle değil miyiz ama?
Bugün gün içinde 3 kez hareket etmişse için rahat olsun..

....

Doktorum günde birkaç kez hareket etmesi gerektiğini söylemişti..
Her gün aynı değil bebeklerimiz..
Bizde öyle değil miyiz ama?
Bugün gün içinde 3 kez hareket etmişse için rahat olsun..

....

Canim cevabin icin tesekkurler..
Burda gecen gun bir ebe ile randevum vardi... Kontrolde gunde 10 kez oynamasi gerek, ve hep ayni saatler civarinda olur genelde dedi... Eger saatleri degisirse, veya hareket hissetmezsen kontrole gel demisti...
Ama daha ileriki haftalar icin gecerlidir bu herhalde diye dusunuyorum... Benim bu kadar duzenli ve sIk hareket hissetmem icin erken sanirim...:26:

canım merhaba, o böbrekteki problemden benim miniğimde de var. ve doktorum aynı şeyi söyledi. 5mm'nin altındaysa var olduğunu farzetmiyoruz bile dedi. 2 kontroldür var. ama ya doğuma kadar kaybolurmuş yada sonra. bilmiyordum beni rahatlatmak için mi söylüyordu, yoksa gerçek miydi dedikleri. ama şimdi anladımki çok şükür gerçekmiş. ha bir de erkek bebeklerde sıksık rastlıyoruz demişti.
Rabbim meleklerimizi korusun

kızlar selamlar benim bebeğimde de var 16. haftamızda gözüktü sürekli takip ettir dedi dr şu an baya büyüdü 10,5 çıktı en son sürekli büyüme yapıyor doğduktan sonra takip ve küçük bi operasyon gerekebilir denildi Allah yardımcımız olsun bebeklerimizinde, ben çok tedirginim inş sorun yaşamazlar

Benim bebeğimin de geçen ayki kontrolünde böbreği 3mm di ancak bu ay normale dönmüş. Çok sık görülen bir durummuş. Bu arada 25. haftamdayım. Ayrıca "filancam", şu rahme yakın olma ve plasenta aşağıda durumunu bana da kendi doktorum dışında başka bir doktor da görsün diye gittiğim bir kadın doğumcu söylemişti 10 gün önce. Ben de telaşlanıp kendi doktorumdan randevumu öne aldım. Baktı plasenta yukaıdaydı. Bebek de bu ay çok sık yer değiştirirmiş. sorun yok dedi. Ya anlamıyorlar ya da sezeryana zemin hazırlıyorlar.

geçmiş olsun canım. aslında oldukça evhamlı bir insanım ama nedense bu konuda stres yapmadım kendime. 1.si 5mm'nin altında, 1 aylık bir dönemde ciddi büyüme göstermemişti, 2.si -Rabbim esirgesin- eğer 5mm'yi geçerse daha şuan için yapılabilecek hiçbirşey yok. o yüzden yok sayıyorum, yüreğimi ferah tutuyorum...

geçmiş olsun canım, erkek mi bebeğin?

Benim bebeğimde çok alakasız zamanlarda ve alakasız sekilde hareket ediyor çok endiselenmemek gerek diye dusunuyorum

Hayır canım bence çok afilli durur...
Her yerde soruyorlar ya birde...
Farklı oluyor...
Birde okula başlayınca ayrıca havası olur
Senin bu eşine aşkını ayrıca takdir ediyorum...

Ahahayy iyidir kocam benim :) insanlığı iyidir çok fena olmaz ona çekerse canım :)

Kızlar merhaba bayadır yazamadım ama yazılarınızı takip ediyorum .
ben 25. haftadayım bu hafta şeker yüklemesi yapılacaktı yapıldıda iğrenç bir şekerli suydu neyse sonuç şekerim yüksek çıktı 160
sonra doktorum 10 gün diyet verdi şeker yok meyve yok ,makarna,pilav yok beyaz ekmek yok sonra tekrar bakılacak şekere eğer hala düşmediyse diyetisyene gitmelisin dedi doğuma kadar .Şükürki 3 boyutluda bebeğim sağlıklı çıktı boy kilo herşey normal seyirde dedi Allah ıma şükür şekere gelincede napalım yeterki oğlum
sağlıkla zamanında gelsinde ben diyet yaparım.Hepimizin evlatlarını sağlıkla kucklarımıza almamızı Allah ım nasip etsin bize inşallah

Canım gecmis olsun. Ben henüz yaptırmadım seker yüklememi bayramdan sonra ins. Ama kilom olduğu için birde pko hastası olduğumdan dolayı zaten seker ve karbonhidrat tüketmiyorum. Normalde de gerekli değil en azından bana :) sıkma canını güzelce yap diyetini düzelir şekerin ...

güzel bir sabah. oğluşum karnımda mini mini geldik işe. kahvaltımızı yaptık vee teyzelerimize katılalım dedik. ohh bayram tatili de geliyor.

güzel bir sabah. oğluşum karnımda mini mini geldik işe. kahvaltımızı yaptık vee teyzelerimize katılalım dedik. ohh bayram tatili de geliyor.

günaydın canım..
bende her sabah işe oğlumun hareketleriyle geliyoduma ama bu sabah biraz tembel, hareket etmiyo..
bende hemen endişelendim ama:S umarım bir sorun yoktur değilmi?
yarın sabah doktor randevum var allahtan o yüzden içim rahat

tatlım az önce bende endişelendim, sonra karnımı okşamaya başladım, 10 dk filan sevdim kuzucuğumu, meğer uyuyormuş, uyandırdım. sakın endişelenme. sabahları benim oğluşumda mahmur oluyor, zor açılıyor babası kılıklı. bende çok evhamlıyımdır ama doktor hemen panik yapma oynar mutlaka dedi

günaydın; bazen bana da oluyor kimi zaman bizim küçük hanım öğlene kadar miskinlik yapıyor, o yüzden canını sıkma:) eskiden hareketlerini hissetmediğimiz zamanlar daha da endişeliydik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…