- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.541
Az kaldı şimdi zil çalacak ama sana yaıp öyle çıkmak istedim..
NAsılsın tanselim?
Bebeğinin maşallahı var
Allah nazarlardan korusun..
Kilo alımı harika..
Sen toplamda kaç kilo aldın canım?
Bende çok tatlıya sardım bu aralar..
Elimde değil
Hele o fıstık ezmeleri......
maşallah bebişine. bende çok kilo aldım fakındayım, dikkat etmeye çalışıyorum.
oh maaşallah bebişine canım
Teşekkür ederim inşallah daha güzellerini sen bebeğine yaparsın canım..
Nst bebeğin kalp seslerinin dinlendiği cihaz canım..
Seni yatağa yatırıyorlar ve karnına bağlıyorlar bir bağ.
Bebeğin kalp seslerinin kuvvetli olduğu yere koyuyorlar
Senin eline de bir cihaz veriyorlar
bebek tepik attıkça sen cihaza basıyorsun..
Bebeğin içerde rahat olup olmadığına bakılıyor..
yaklaşık 20 dakika sürüryor
ilk defa duyuyorum.. :26: bu NST turkiyede herkese yapiliyor mu?
meyve yeme olayını biraz azalttım.. Zaten kış meyveside pek yok..mandalina ve elma çok yiyemiyor insan:)))
Sen İstanbuldamıısn? Bebiş hazırlık işlerin tamammı?
benim daha ortada hiç bişey yok, biraz tembelim ya..
canım sen tecrübeli bir annesin bişey sormak istiyorum..
bebek arabası ve pusete baktım hiç içime sinen olmadı.. Mart- Nisan gibi alayım diyorum..
Eltim bi puset vercek ilk edapta onla idare ederim diye düşündüm.. Sen ne dersin..
Bide süt pompalarına baktım. Aventin elektrikli olanını alayım diyorum, önerin varmı bu konuda..
tatlım bebeğimin yatağını, döşeğini aldık. yatak odam siyah beyazdı, yatağı beyaz altında 4 çekmecesi var siyah beyaz yani tam takım oldu. o kenar koruyucu seti de hediye verdiler. yorganını aldım, battaniyelerini, hastane çıkışı, biberon, tulumları, puset vs. yani epey birşey aldım ama gözüm doymuyor. sen neler aldın? bu arada İZMİRDEYİM. ya sen?
Bebişe oda takımı aldım, Panna - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Bide ilk 6 ay yanımda yatsın diye şu cibinlikli, kokoş bebikler varya onadn aldım:))
Bi kaçta kıyafet aldım..
Dün şöyle bi baktım ne alcam bilemedim. Mesela biberon ne aldın sen.. aventte güzel, chiccoda güzel karar veremedim..
Ben konyadyım..
canım şimdide alabilirsin bebek arabasını sonra da tamamen sana kalmış
pusetle idare et zaten çok kullanılmıyor puset
süt pompası kesinlikle elektrikli olmalı
avent pahalı gelirse medela ya da bak daha uygun olabilir
birde çalışacaksan eğer evdeyken süt pompalayıp at buzluğa
üzerine tarih yazmayı unutma ama
canım ben doğumdan 4 ay sonra işe başlayacağım..Pompa bana kesin lazım..
İyi olan neyse onu alayım diyorum bende avent elekrikli olanı alayım diyorum.. Saklama kaplarınıda alayım..
Biberonuda güzeldi aventin..
Bebişe oda takımı aldım, Panna - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Bide ilk 6 ay yanımda yatsın diye şu cibinlikli, kokoş bebikler varya onadn aldım:))
Bi kaçta kıyafet aldım..
Dün şöyle bi baktım ne alcam bilemedim. Mesela biberon ne aldın sen.. aventte güzel, chiccoda güzel karar veremedim..
Ben konyadyım..
Biberonlar , Bebek Beslenme , Bebek & Anne Listeleme Sayfası 1/14
en üstteki benim aldığım 21 e aldım
canım ben 2 tane 125 ml. philips avent aldım. baya öneren oldu çünkü. ve philips elektrikli göğüs pompası alayım diyorum.emzikleri de philips alıcam. bende doğumdan 3 ay sonra işe başlıycam ama kafam karıştı, diyorum ya sütüm gelmezse ya anne sütü almazsa o kadar para vericem. kararsız kaldım
evet dün gördüm bunu o kadar tatlıki yaaa.insan süs için bile almak ister:)))
Dün yeni doğan için aventinde biberonunu gösterdi. Oda gaz yapmıyormuş yeni tasarımmış felan...
İnsan kararsız kalıyor bilmiyorsunki..
öyle düşünme inşalalh sütümüz olur.. Sezeryanla doğum yaparsakta kullanırız. benimde aklım aventin elektrikli pompasında..
Bide süt arttırıcı bitki çaylarını arkadaşım çok överdi.. Huma diye bir marka varya onu..Ben zaten bitki çayı çok severim. Şimdi içemiyorum fazla sinir oluyorum..
İyiyim ayşecim..
Tam 10 kilo aldım..66 ile hamile kaldım 76 oldum. Boyum 1.75, pek belli olmuyor ama bu kilo fazla.
Artık daha çok dikkat etmeye çalışıyorum..
O tatlı kriiz bendede oluyor.. 15 kilo alarak hamileliği kapatsam başka bişey istemiyorum..
Sen nasılsın?
ilk defa duyuyorum.. :26: bu NST turkiyede herkese yapiliyor mu?
öyle düşünme inşalalh sütümüz olur.. Sezeryanla doğum yaparsakta kullanırız. benimde aklım aventin elektrikli pompasında..
Bide süt arttırıcı bitki çaylarını arkadaşım çok överdi.. Huma diye bir marka varya onu..Ben zaten bitki çayı çok severim. Şimdi içemiyorum fazla sinir oluyorum..
selam kızlar ben geldimmmmmmmmmm.......sizden ayrı kalmim diye eşim vın aldı bana...çok mutluyum valla...özledim 3 günde yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?