2012 Şubat Anneleri

Ekle canım da bakalım seninkilere de
Marifetli hatunsun demek canım..
Aslında bende yapsam olur da
Benim çocuklar onları o güne dek sağlam bırakmazlar...

120 adet bence gayet ideal olmuş...

Canım ben göremiyorum
Tekrar ekleyebilir misin?

günaydın kızlarrr..ben 2 gündür ağır gribal enfeksiyon geciriyorum.cok fenaydım dün bitki cayı içmekten kusucamm artıkk.siz nasılsınız?

Geçmiş olsun nazom...
Allah şifanı versin...

saol canım.sekerler güzel olmuss.ellerinize sağlık..

<script src='http://img545.imageshack.us/shareable/?i=bmx109.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

<script src='http://img249.imageshack.us/shareable/?i=srne12.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

<script src='http://img36.imageshack.us/shareable/?i=srk54.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

beyaz kutunun ustune capraz olarak tuyu ustunede kelebegı koymayı dusunuyorum kurdeleyı koyup koymama konusunda kararsızım henuz

içinede çikolata ile badem koyucam

hepsi bana 110 maal oldu toptancıdan aldım ınternetten kargo ıle

Son düzenleme:

Canım 1 oğlum 2 kızım var şimdi Allaha şükür..
Bu da Allah nasip ederse erkek olacak...
Ona isim hala bulamadım..
O doğmadan bir isim vardı aklımda..
Rahmetli babamın ve rahmetli kayınbabamın adını vermeyi düşünmüştüm...
Şimdi bilemiyorum...

Yok canım bende hep 32. haftadan sonra her hafta nstye bağladılar
Son zamanlarımda bu 2-3 günde bire indi...

hımm bende çok korktum :)) bundan sonraki hayatıma dev olarak devam etmek istemem.. eşim moral veriyor millet heryerinden kilo alıyor senin bir göbüş var diyor ama tartı beni şoka soktu :)) korktum ve korkuyorum birden hızlı bir şekilde kilo almak şaşırttı beni :)) deneyimlerine güveniyorum :)) moralimi yükseltiyorum o zaman

tesekkür ederimm.umarım en kısa zamanda gecerr kramplar için magnezyum iyi geliyor.yani aza indiriyor...Eki Görüntüle 284565 az önce bahsettiğim kutular bunlarr..nasıl sizce?

mira fiyat olarak pahalı geldi bana biraz bakmıstım bende

ilkim toys birde birmax var ona bak istersen birde ben oralardan aldım

Son düzenleme:
güzel canım fiyatı ne kadar ?

canım tanesi 1,5 muş.ben kalıcıda olabilecek bişey istiyodum aslında.bu kutular ondan hosuma gitti.hani biraz daha süslemek istersem pembe hazır kese tüllerden alıp içlerine sekerlerle koyarım diye düşündüm.ama bilemedim.önden bi 25 tane sipariş verip bakabilirim aslında. sen hangi rengi beğendin altın sarısımı gümüş mü?

herkese slm ay ben ne tembel anneyim yaaa şuna bak şekerler, kutular hepsine bayıldım... uyku seti alan varmı aranızda? önericeğiniz marka felan olursa çok sevinirim

aşırı güzel :))
beğenmenize sevindim.saçma olmaz dimi.peki hangi renk altın sarısımı gümüş olan mı?
mira fiyat olarak pahalı geldi bana biraz bakmıstım bende

ilkim toys birde birmax var ona bak istersen birde ben oralardan aldım

mira pahalı hakikaten piyasaya göre ama bu kutuların fiyatı bana iyi gibi geldi.1,5 tanesi :44: birmaxada baktım.halen net bi karar vermedik zaten bakıyoruz bakalım :))

tesekkür ederimm.umarım en kısa zamanda gecerr kramplar için magnezyum iyi geliyor.yani aza indiriyor...Eki Görüntüle 284565 az önce bahsettiğim kutular bunlarr..nasıl sizce?

Hobaaaaaaaaaaaa
Harika.....

Bayıldım...
Bence ikisi de..
Evinin dekoruna hangisi daha uygun nazom?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…