- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.501
bu mevlutte içine lavanta konularak dagıtacağım
Uploaded with ImageShack.us
buda hastanede dagıtıcam, kutunun capraz kenarına once tuy ustunede o kelebegı yapıstırıcam, kurdeleyı koymayabılırım daha karar vermedım, içinede çikolata ve badem
ayy çok güzell :))
bizim böyle şirin şekerlerimiz olmucakk .. İstanbul da iki taraftan da hiç akraba yok.. mevlüt falanda düşünmüyoruz bu yüzden
ama şu şekerleri gördükçe insanın yapası geliyorr kimse gelmese de :))
ben aldım hepsini toplam 120 adet 60 tanesi hastanede dagıtmak için çikolata kutu içinde onun süslemesini ben yapıcam malzemelerini aldım mevlut için olanda 60 adet o hazır bir tek içine lavantası konucak o kadar. resimlerini eklemeyi becerebılırsem eklerım
buda hastanede dagıtıcam, kutunun capraz kenarına once tuy ustunede o kelebegı yapıstırıcam, kurdeleyı koymayabılırım daha karar vermedım, içinede çikolata ve badem
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
http://imageshack.us/photo/my-ima
günaydın kızlarrr..ben 2 gündür ağır gribal enfeksiyon geciriyorum.cok fenaydım dünbitki cayı içmekten kusucamm artıkk.siz nasılsınız?
Eki Görüntüle 284517
Canım bu şekilde ama nazar boncukları var..
Mavi beyaz badem şekerleri içinde..
Eki Görüntüle 284519
Bazılarını (100 kadar) kalpli
kardeşime mi yaptım dedin sen
ay biri eklendi diğerlerini ekliyemedim
açılmadı bende resimler
çok geçmiş olsun canımgünaydın kızlarrr..ben 2 gündür ağır gribal enfeksiyon geciriyorum.cok fenaydım dünbitki cayı içmekten kusucamm artıkk.siz nasılsınız?
günaydın kızlarrr..ben 2 gündür ağır gribal enfeksiyon geciriyorum.cok fenaydım dünbitki cayı içmekten kusucamm artıkk.siz nasılsınız?
saol canım.sekerler güzel olmuss.ellerinize sağlık..Ekle canım da bakalım seninkilere de
Marifetli hatunsun demek canım..
Aslında bende yapsam olur da
Benim çocuklar onları o güne dek sağlam bırakmazlar...
120 adet bence gayet ideal olmuş...
Canım ben göremiyorum
Tekrar ekleyebilir misin?
Geçmiş olsun nazom...
Allah şifanı versin...
Eki Görüntüle 284517
Eki Görüntüle 284519
açılmadı bende resimler
çok geçmiş olsun canım
saol canım..ya sekerlerr ne güzeller.gecen bir sitede dolanırken fırsat köşesi diye biyer buldum.nikah sekerleri kısmında da kutucuklar vardı böyle elma seklinde.illaki bebek figürü yada anımsatan seyler olmalı mı sizce.yoksa öle kutu falan olsa sacma mı olur.ne dersiniz?
amin canım.. evet güzel isim :)) adaş olacaklar .. şimdi ki bebişine ne isim vereceksiniz ? yani galiba bir kızın var bir de hamilesin :S
hımm internetten 28.haftadan sonra diye okudum :)) o yüzden merak ettim acaba 7. aydan sonra mı bakıyorlar diye..
Eki Görüntüle 284517
Eki Görüntüle 284519
açılmadı bende resimler
çok geçmiş olsun canım
Canım kardeşime sipariş verdim.
O İstanbul hanımefendisi ya
aynen bende de selülit oluştu... hemde o kadar yürümeme rağmen... kola içmeme rağmen... sağlıklı beslenmeme rağmen ... sanırım östrojenden kaynaklı bir durum popomda çıktı benim... cesur yürek ışıklar altında soyunan kadın :)) eşinden kaçmaya başladı :))
karanlıkta aşk yapar olduk ki ben ışıgı severim(
doğumdan sonra ilk işim fitness salonuna yazılmak ,akşamları gider gelirimmm.. ben böyle yaşayamam..
bir de geçen ay ilk defa fazla kilo aldım 4 kilo( 63 kiloyla hamile kalmıştım şuan 69 um.. ama ilk defa geçen ay fazla aldım.. ama karnım birden büyüdü benimm daha önce bellli bile değildi.. kiloları takıntı etmeye başladım.. iştahım da artmadı aynı yiyorum nasıl aldım o 4 kiloyu anlamadım..
ama bebeğim hep 2 gün geriden geliyordum şimdi 1 hafta ileriden gidiyormuş ona sevindim.. kilosuda 24. haftaya göre fazlaydı...
ayy benim gibi sıkıntıdaki hatunlar ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz bir daha ki ayda böyle kilo almak istemiyorum.. gerçi baktım 1 hafta oldu dr a gideli hiç kilo almadım henüz..
ama birden alırsam yine bir 4 kilo çok fazla olur...
alerji ilacı kullanıyorum çok uyku yapıyor acaba uyku mu aldırdı bana kilo???
İlahi gülümsettin sabah sabah beni ...
Allah da seni güldürsün...
Kendime benzettim bu halini..
Bu aylarda vucüd yağ topluyor
Emzirmek için depo yapıyor vücudun ondan canım..
Canım 1 oğlum 2 kızım var şimdi Allaha şükür..
Bu da Allah nasip ederse erkek olacak...
Ona isim hala bulamadım..
O doğmadan bir isim vardı aklımda..
Rahmetli babamın ve rahmetli kayınbabamın adını vermeyi düşünmüştüm...
Şimdi bilemiyorum...
kendine yapmayacakmısın süs
neydi o isimler istersen fikir verelim
Şimdi bilemiyorum...
Yok canım bende hep 32. haftadan sonra her hafta nstye bağladılar
Son zamanlarımda bu 2-3 günde bire indi...
hımm..cehalet işte :)) sağol bilgilendirme içinn..
İlahi gülümsettin sabah sabah beni ...
Allah da seni güldürsün...
Kendime benzettim bu halini..
Bu aylarda vucüd yağ topluyor
Emzirmek için depo yapıyor vücudun ondan canım..
tesekkür ederimm.umarım en kısa zamanda gecerrkramplar için magnezyum iyi geliyor.yani aza indiriyor...Eki Görüntüle 284565 az önce bahsettiğim kutular bunlarr..nasıl sizce?
tesekkür ederimm.umarım en kısa zamanda gecerrkramplar için magnezyum iyi geliyor.yani aza indiriyor...Eki Görüntüle 284565 az önce bahsettiğim kutular bunlarr..nasıl sizce?
güzel canım fiyatı ne kadar ?
saol canım.sekerler güzel olmuss.ellerinize sağlık..
saol canım..ya sekerlerr ne güzeller.gecen bir sitede dolanırken fırsat köşesi diye biyer buldum.nikah sekerleri kısmında da kutucuklar vardı böyle elma seklinde.illaki bebek figürü yada anımsatan seyler olmalı mı sizce.yoksa öle kutu falan olsa sacma mı olur.ne dersiniz?
HAyır canım bence illa şart şurt yok..
Sen nasıl istiyorsan öyle yap...
Ben kuzulu seçtim çünkü o benim son ve dadlu kuzum mesela..
Herkes farklı seçer..
<script src='http://img545.imageshack.us/shareable/?i=bmx109.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
<script src='http://img249.imageshack.us/shareable/?i=srne12.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
<script src='http://img36.imageshack.us/shareable/?i=srk54.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
beyaz kutunun ustune capraz olarak tuyu ustunede kelebegı koymayı dusunuyorum kurdeleyı koyup koymama konusunda kararsızım henuz
içinede çikolata ile badem koyucam
hepsi bana 110 maal oldu toptancıdan aldım ınternetten kargo ıle
Çok güzeller hepsi..
Güle güle yapmak ve dağıtmak nasip olsun...
Ben hepsini çok beğendim en çokta kelebek ve tüyleri..
Benimkinin fiyatı daha belli değil...
Şimdi bilemiyorum...
kendine yapmayacakmısın süs
neydi o isimler istersen fikir verelim
Canım kendime derken?
Kızlardan kalan altın yastıkları var pembe pembe..
Onları koysam amma komik olur..
Kapı süslerim var kızlardan oğlandan kalan bebekli leylekli bulutlu ve çemberli..
Birde ziyarete gelenler getirmişti..
Bilmem ki? Pembe pembe komik olur değil mi?hımm bende çok korktum :)) bundan sonraki hayatıma dev olarak devam etmek istemem.. eşim moral veriyor millet heryerinden kilo alıyor senin bir göbüş var diyor ama tartı beni şoka soktu :)) korktum ve korkuyorum birden hızlı bir şekilde kilo almak şaşırttı beni :)) deneyimlerine güveniyorum :)) moralimi yükseltiyorum o zaman
Canım tedirgin olma..
Bende senin gibiyim şimdi..
Sadece göbeğim var..
Ama herşey yarın belli olacak randevum var
Tartı her çıkışımda beni de şoka sokuyor bakalım bu kez nolacak?
Moralini sakın bozma..
İnan 30 kg bile bu emzirme sürecinde gidiyor..
İlk etapta doğumda 6-8 kg gidecek..
40 ın çıkana dek şişliklerin inecek ve yaklaşık 5-6 kg da öyle gidecek..
beğenmenize sevindim.saçma olmaz dimi.peki hangi renk altın sarısımı gümüş olan mı?aşırı güzel :))
mira fiyat olarak pahalı geldi bana biraz bakmıstım bende
ilkim toys birde birmax var ona bak istersen birde ben oralardan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?