- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.561
Selam canım nasılsın, hazırlıklar nasıl gidiyor? internetini güle güle kullan :)
selam kızlar ben geldimmmmmmmmmm.......sizden ayrı kalmim diye eşim vın aldı bana...çok mutluyum valla...özledim 3 günde yahuuu
nolsun çoğu eksiğini aldım çok şükür allahıma....oğlumun...bit ek yatağı ve benim hastane eksiklerim kaldı pijamam falan...eklicem oğlumun cicilerini..resimlerini çekeyim bir saat içinde eklerim..sağ olasın valla interneti eşim düşündü aldı..evde canım sıkılmasın diye...sizleride özlediğim için..allah ondan razı olsun..akşam süpriz yaptı bana...iyiki var valla eşimde olmasa.... ...
selam kızlar ben geldimmmmmmmmmm.......sizden ayrı kalmim diye eşim vın aldı bana...çok mutluyum valla...özledim 3 günde yahuuu
valla bu benim çok hoşuma gitti
kızda çok met etti ben bunu aldım
sen bilirsin canım
hoşgeldin canımmmselam kızlar ben geldimmmmmmmmmm.......sizden ayrı kalmim diye eşim vın aldı bana...çok mutluyum valla...özledim 3 günde yahuuu
günaydın herkeseeeee
sabah sabah içim şişti geçmişe bakındım biraz
arkadaşlarımızın gitmiş olmalarına üzüldüm umarım geçicidir ve gelirler en kısa sürede
zaten bugün son araya bayram tatili giriyor
döndüğümüzde hepimiz bir arada güzel paylaşımlar yaparız inşallah
Hoşgeldin canım.. Vının da hayırlı olsun..
Canım kapı süsü demiştik ya
Bir bak bak bunlara
Aslında kendin de yapabilirsin bunları..
Eki Görüntüle 284651 Eki Görüntüle 284650 Eki Görüntüle 284649
ben aslında değişik birşeyler arıyordum da onlar da çok pahalı
ben aslında değişik birşeyler arıyordum da onlar da çok pahalı
melegineli, Bebek Kapı Süsleri, Tasarım Bebek Şekerleri burdaki kapı süsleri çok hoşuma gitti benim. Çok şeker..Bblu cum eklemişti bu siteyi.. İnşallah geri gelirler..
melegineli, Bebek Kapı Süsleri, Tasarım Bebek Şekerleri burdaki kapı süsleri çok hoşuma gitti benim. Çok şeker..Bblu cum eklemişti bu siteyi.. İnşallah geri gelirler..
Canım değişik derken...
nasıl yani?
Kolay mı
öyle düşünme inşalalh sütümüz olur.. Sezeryanla doğum yaparsakta kullanırız. benimde aklım aventin elektrikli pompasında..
Bide süt arttırıcı bitki çaylarını arkadaşım çok överdi.. Huma diye bir marka varya onu..Ben zaten bitki çayı çok severim. Şimdi içemiyorum fazla sinir oluyorum..
yani değişik bir şey kimse de olmayan
anne sütünü artırıcı bitki çaylarından mı bahsediyorsun canım nelerdir onlar?ben doğumdan sonra rezene çayı gaz sancısı için iyi geliyormuş diye biliyorm.ama sütü artırıcı bitkileri bilmiyorum..:44:
Anladım canım.. Kendin yapmayı denesen o zaman..
Yapabilir misin?
İstanbulda satılıyor malzemeler sana da uygun bir fiyata mal olur..
eczaneler de ve marketler de satılıyor canım adı humana stıll
eminönüne gidip bi bakacağım zaten aklımda
bayramda kapalıdır herhalde
eczaneler de ve marketler de satılıyor canım adı humana stıll
eminönüne gidip bi bakacağım zaten aklımda
bayramda kapalıdır herhalde
herkesin mübarek kurban bayramını kutlarım
teşekkürler canım bi sorayım bakalım doktorumda önerirse kullanayım...
Bu arada eminönünde çok var malzeme fakat bu aralar çok kalabalıktır... Bayramdan sonra git bence benm iş yerim yakın oraya bide havuzluhan a uğra hep bebek eşyaları satılıyor orada çeşit çeşit kıyafetler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?