2012 Şubat Anneleri

Selam canım nasılsın, hazırlıklar nasıl gidiyor? internetini güle güle kullan :)

nolsun çoğu eksiğini aldım çok şükür allahıma....oğlumun...bit ek yatağı ve benim hastane eksiklerim kaldı pijamam falan...eklicem oğlumun cicilerini..resimlerini çekeyim bir saat içinde eklerim..sağ olasın valla interneti eşim düşündü aldı..evde canım sıkılmasın diye...sizleride özlediğim için..allah ondan razı olsun..akşam süpriz yaptı bana...iyiki var valla eşimde olmasa.......

güle güle en iyi günlerde kullansın oğlun. ben de henüz pijama takımı alamadım içime sinecek şekilde. yatak da kolay zaten, onu da hallediverirsin kısa zamanda. sağolsun eşin, ne güzel süpriz olmuştur sana:)

selam kızlar ben geldimmmmmmmmmm.......sizden ayrı kalmim diye eşim vın aldı bana... çok mutluyum valla...özledim 3 günde yahuuu​
hoşgeldin canımmmbizde seni özlemiştikk..çok iyi yapmıss eşin vın almakla

kesinlikle bencede .Umarım bu yazılanları okuyorlardır ve inş. gelirler ..Kızlarrrr sizi bekliyoruzzz üzmeyin bebişlerimizi

anne sütünü artırıcı bitki çaylarından mı bahsediyorsun canım nelerdir onlar?ben doğumdan sonra rezene çayı gaz sancısı için iyi geliyormuş diye biliyorm.ama sütü artırıcı bitkileri bilmiyorum..:44:

eczaneler de ve marketler de satılıyor canım adı humana stıll

Anladım canım.. Kendin yapmayı denesen o zaman..
Yapabilir misin?
İstanbulda satılıyor malzemeler sana da uygun bir fiyata mal olur..

eminönüne gidip bi bakacağım zaten aklımda
bayramda kapalıdır herhalde

teşekkürler canım bi sorayım bakalım doktorumda önerirse kullanayım...

bu arada eminönünde çok var malzeme fakat bu aralar çok kalabalıktır... bayramdan sonra git bence benm iş yerim yakın oraya bide havuzluhan a uğra hep bebek eşyaları satılıyor orada çeşit çeşit kıyafetler var

Yoğundur evet oralar bayramdan sonra git dedim ben kardeşime..
Sende öyle yap canım..

herkesin mübarek kurban bayramını kutlarım

Seninde bayramın kutlu olsun canım..
Ben yarın giremeyebilirim artık
Malum bayram...
Herkesin bayramı mübarek olsun...

biliyorum canım 2 kere gittim havuzlu hana ben alışveriş yaptım
sadece süsler kaldı almadığım
bu arada doğumdan sonra içiliyor o çay bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…