2012 Şubat Anneleri

Günaydın fıstıklarım Umarım keyifler yerindedir.
Birşey sorucam kızlar, biz bidahaki randevumuzda 11 haftalık olmuş olucaz kısmetse.Doktor geldiğinizde ense kalınlığını ölçücez dedi.
Bu ense kalınlığı neden ölçülür? Bi an durdum düşündüm bebeğimin mi benim mi diye, Allahtan sormadım doktora rezil olcaktım

çok iyi yaaa
bakıcaklar ensesi kalınmı annenin diye:)

Canım her bünye farklı oluyor hiçbiri aynı olmuyo...Sen git bence hatta düşük riskin varsa ona göre bişeyler yaparlar o yüzxden git diyorum ama tercih senin...İş hayatına gelincede sakın kendine kötü anne deme annesi sen onun için çalışıyorsun ona güzel bir geleceek sunmak için sakın sakın öyle düşünme o seni hissediyor annesi hem bak biz bebişimle her sabah konuşmaya bile başladık babasıda sabahları onu öpmeden gitmiyor gebelikte bunlar çok önemliii herşeyi hissediyorlarrr kızlarrr

Canım 2 li test iste o beni de doktor bir daha 12 haftalıkken cagırdı.
Ense kalınlıgı olculuyor ve kan alınıp test yapılıyor o da down sendromu var mı yok mu diye kontrol ediliyor.

kahverengi değilde beyaz ve sarı(Afedersin çiş gibi) lekelenmelerim var ama normal bu akıntılar gebelikte oluyormuş kırmızı ve kahverengi ise dr una başvur...Ben hergün çamaşır değiştiriyorummm

Ya kızlar benim hiç akıntım falan yok, okuyorum bütün anne adaylarının akıntısı var..Ya bende mi bir sorun var acaba :26:

Son düzenleyen: Moderatör:

ense kalınlığını bebek için ölçüyorlar.eğer ense kalınlığı olması gerekenden az yada fazlaysa sorun var demektir.özürlü olma ihtimali falan

Annesinin ensesi kalına benziyooo

benim mesleğim muhasebe olduğu için ve mevcut işimin şartları anne olmaya elverişli değil,
ben kısmetse doğum sonrası bırakacağım.
çünkü işten 19:15 de çıkıyorum eve gitmem 20:00
bir bebeğimle sadece 1 saat geçireceğim, sonra uyuyacak, bu bana kesinlikle yetmez.
ama bblau arkadaşımın mesleği, zaten başından beri bir hedefi olan meslek.
ara vermek dediği gibi onu geriye götürebilir.
sanırım annesininde yaptığı iş ve getirileri de onu mutlu edecek boyutta olmuş, ne mutlu.
benim biraz karışıktı,
annem ve babam ayrı oldukları için zordu.
annem yeri gelmiş bizlerden habersiz temizliğe gitmiş, varlık içinde yokluk yaşadık küçükken.
o yüzden hakkını ödeyemem annemin.
ama çok özleyerek büyüdüm annemi,
o mutlu olsun diye küçükken evi temizlemeye çalışırdım, kendimce çorba yapmaya çalışırdım.
Hem anne hem babalık yaptı bizlere.
şimdi kısmetse torunlara beraber bakacağız.
Allah annelerimizi tüm büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.
babamı malesef kaybettim zaten

canım çook güldürdün beni, o kadar kendimi frenleyememişim ki bankadaki bi yığın insan döndü bana baktı. Sen değil ama ben rezil oldum :):)

ense kalınlığı down sendromu var mı , risk derecesi nedir bu açıdan önemli bildiğim kadarı ile canım.

canım belki tek kese içinde çoğul gebeliktir :))
bekle bakalım hayırlısı olsun inşallah :))

amin canım inşallah,eğer tek kese içinde çoğul gebelikse tek yumurta ikizimi oluyor,ayrı ayrı iki kese varsa çift yumurta ikizimi oluyor:)),insallah hepimiz için en hayırlısı olur canım...

canım hamilelikte dengeli ve düzenli beslenme adı altında bir topik açtık arkadaşlarla kararlaştırıp, ama şimdi hiç kimse bu topiğe girmiyor arada ben giriyorum sadece, tek başıma İstersen sana linki kopyalıyım bu faydalı bilgilerini oraya kopyala belki diğer anne adaylarının dikkatini çeker ve düzenli beslenme topiğimiz hareketlenir

http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/451566-hamilelikte-dengeli-duzenli-beslenme.html

Canım 2 li test iste o beni de doktor bir daha 12 haftalıkken cagırdı.
Ense kalınlıgı olculuyor ve kan alınıp test yapılıyor o da down sendromu var mı yok mu diye kontrol ediliyor.

ense kalınlığını bebek için ölçüyorlar.eğer ense kalınlığı olması gerekenden az yada fazlaysa sorun var demektir.özürlü olma ihtimali falan

Allah korusun, gerekli birşeymiş baya.Bunun stresi başlar şimdi bende...

iki gündür göğüslerim ağrımıyor belim ağrımıyor bu da beni deli ediyor.sadece kasık ağrım var.bugün mide bulantım da yok.bebeğimi görmek istiyorummmmm

Canım ben buraya daha çok girdiğim için araştırmayıda sevdiğimden hemen sizinle paylaşıyorum faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana

Allah korusun, gerekli birşeymiş baya.Bunun stresi başlar şimdi bende...

Stres yapmana gerek yok canım. Eger bir sorun cıkarsa anne karnında mudahele ediyolar diye biliyorum.
Ama bircok kisiden duydum bu aralar cocugu ozurlu diye kalalım demis doktorlar kadınlar aldırmamıs. Hepsinin de nurtopu gibi dogmus bebekleri sapasaglam..

iki gündür göğüslerim ağrımıyor belim ağrımıyor bu da beni deli ediyor.sadece kasık ağrım var.bugün mide bulantım da yok.bebeğimi görmek istiyorummmmm

Korkma canım, benim de göğüslerim ağrımıyor, belimde, bulantım başından beri yok zaten.Bu belirtiler hergün aynı şekilde devam etmezmiş, ama rahatlamak için git görün istersen.Dün bi yakınım ultrasona da çok sık girmek iyi değil dedi ama bilmiyorum emin değilim, doğru olmayabilir.

Tühh ya fena olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…