- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.861
Stres yapmana gerek yok canım. Eger bir sorun cıkarsa anne karnında mudahele ediyolar diye biliyorum.
Ama bircok kisiden duydum bu aralar cocugu ozurlu diye kalalım demis doktorlar kadınlar aldırmamıs. Hepsinin de nurtopu gibi dogmus bebekleri sapasaglam..
Stres yapmana gerek yok canım. Eger bir sorun cıkarsa anne karnında mudahele ediyolar diye biliyorum.
Ama bircok kisiden duydum bu aralar cocugu ozurlu diye kalalım demis doktorlar kadınlar aldırmamıs. Hepsinin de nurtopu gibi dogmus bebekleri sapasaglam..
Canım her bünye farklı oluyor hiçbiri aynı olmuyo...Sen git bence hatta düşük riskin varsa ona göre bişeyler yaparlar o yüzxden git diyorum ama tercih senin...İş hayatına gelincede sakın kendine kötü anne deme annesi sen onun için çalışıyorsun ona güzel bir geleceek sunmak için sakın sakın öyle düşünme o seni hissediyor annesi hem bak biz bebişimle her sabah konuşmaya bile başladık babasıda sabahları onu öpmeden gitmiyor gebelikte bunlar çok önemliii herşeyi hissediyorlarrr kızlarrr
Ne biçim doktor bunlar ya, Allah korusun öyle birşey söylerse en az 2 doktora daha görünürüm.
Ne biçim doktor bunlar ya, Allah korusun öyle birşey söylerse en az 2 doktora daha görünürüm.
maşallah size :)) Allah nazarlardan saklasın :) ben daha ne kesesini ne kalp atısını görmediğim için daha kendimi anne gibi hissedemiyorum ama dediğiniz gibi bir kontrole gitsem iyi olucak herhalde..Tabi ki herşey onun için ama ne bileyim kendimi hırslarıma esir düşmüş gibi hissediyorumbuarada çocuklar ne zaman annelerini hissetmeye başlıyor gerçek anlamda ?
Korkma canım, benim de göğüslerim ağrımıyor, belimde, bulantım başından beri yok zaten.Bu belirtiler hergün aynı şekilde devam etmezmiş, ama rahatlamak için git görün istersen.Dün bi yakınım ultrasona da çok sık girmek iyi değil dedi ama bilmiyorum emin değilim, doğru olmayabilir.
Tühh ya fena olmuş
randevum cuma günü.ama korkuyorum.göğüslerimin sadece uçları acıyor ve mide bulantım vardı benim neden birden kesilsin ki.ultrasona girmeden nasıl öğrenebilirim bebeğimin sağlıklı olup olmadığını? bu arada kayınvalide nerdeyse bütün akrabalara benim gelin hamile demiş.ben söylemeden sen niye söylüyorsun ki demi.bırak ben anlatayım biraz bebek büyüsün o heyecanı yaşayarak seviçle ben müjdeyi vereyim ama yok illa söylemiş işte...
randevum cuma günü.ama korkuyorum.göğüslerimin sadece uçları acıyor ve mide bulantım vardı benim neden birden kesilsin ki.ultrasona girmeden nasıl öğrenebilirim bebeğimin sağlıklı olup olmadığını? bu arada kayınvalide nerdeyse bütün akrabalara benim gelin hamile demiş.ben söylemeden sen niye söylüyorsun ki demi.bırak ben anlatayım biraz bebek büyüsün o heyecanı yaşayarak seviçle ben müjdeyi vereyim ama yok illa söylemiş işte...
Seninki iyi yine biz söylediğimizde elalemmişiz gibi hayırlı olsun dedi sadece
Cumaya az kalmış ama geçmez senin için şimdi vakit.İstersen yakınında bir doktora görün ya da devlet hastanesinin kaıdn acil bölümünden girebilirsin.Ben geçen pazar öyle yaptım, halbuki özeldeki doktorumla pazartesi randevum vardı.Dayanamadım pazar günü acil kadın bölümüne girdim.Dedim "benim belirtilerimin hepsi kesildi çok korkuyorum" dedim, hemen baktılar.Cumaya kadar için rahatlamış olur, ya da başka bir doktora görün muayene diye 1 kereliğine.
burda bi tıp merkezi var kadın doğum doktoru da var gitsem mi acaba bugün.ama eşimden habersiz gitmeliyim söylersem kızar.çok sabırsızsın ne gerek var cumayı bekle diye söylenmeye başlar.amann tek başıma karar vermeyi özledim.
Tam üstüne bastın bi de o var.Bizimki de Kara..Halbuki bekarken Özel di soyismim.Rüya koysam kara rüya olur, kestirmesi kabus
oouuvv 40 kilo alsam 110 kilo oluyoruummeyvahlar olsunnn 41 kilomu 98 le doğummu kendimi düşünemiyorum öyle... Yok canım biz o kadar almayalım dikkat edelim.
bende migren var malesef surekli basim agriyo ama hamilelikten kaynakli bas agrisida duymustumkızlar bişey sormak istiyorum
ben bugün mide bulantısıyla beraber baş ağrısıda çekiyorum yaaa..
baş ağrısı normalmi sizlerdede oluyormu???
Günaydın fıstıklarımUmarım keyifler yerindedir.
Birşey sorucam kızlar, biz bidahaki randevumuzda 11 haftalık olmuş olucaz kısmetse.Doktor geldiğinizde ense kalınlığını ölçücez dedi.
Bu ense kalınlığı neden ölçülür? Bi an durdum düşündüm bebeğimin mi benim mi diye, Allahtan sormadım doktora rezil olcaktım
Ay ne bilim onun ensesini nasıl ölçecekler şaşırdım ya, deneyimsiz olmak komik hallere düşürüyor insanıEşim de ensesi kalınsa erkektir diyor
ben de cok duydum bunu ve hatta gecen ay yengeme dediler riski yuksek diye uzulduk iki gun mahvolduk sonra bikere daha bakti doktorStres yapmana gerek yok canım. Eger bir sorun cıkarsa anne karnında mudahele ediyolar diye biliyorum.
Git canım en azından 2 gün düşünmek zorunda kalmazsın.
burda bi tıp merkezi var kadın doğum doktoru da var gitsem mi acaba bugün.ama eşimden habersiz gitmeliyim söylersem kızar.çok sabırsızsın ne gerek var cumayı bekle diye söylenmeye başlar.amann tek başıma karar vermeyi özledim.
bu tıp merkezlerinde muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz
bu tıp merkezlerinde muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?