2012 Şubat Anneleri

evet canım halam yeni doğum yaptı onada demişler sakat down sendromlu diye alalım falan...Halam hayır demiş şimdi velet sapasağlammm inanmayın her dr a

Ne biçim doktor bunlar ya, Allah korusun öyle birşey söylerse en az 2 doktora daha görünürüm.

maşallah size :)) Allah nazarlardan saklasın :) ben daha ne kesesini ne kalp atısını görmediğim için daha kendimi anne gibi hissedemiyorum ama dediğiniz gibi bir kontrole gitsem iyi olucak herhalde..Tabi ki herşey onun için ama ne bileyim kendimi hırslarıma esir düşmüş gibi hissediyorum buarada çocuklar ne zaman annelerini hissetmeye başlıyor gerçek anlamda ?

Ne biçim doktor bunlar ya, Allah korusun öyle birşey söylerse en az 2 doktora daha görünürüm.

Öyle biseyi varsa Allah korusun ben aldırmam bebegimi. Allah onu oyle gonderdiyse bize vardır bir bildigi.
Eli ayagı yuzu gozu heryeri belli olmus bir canlıyı olduremem ben asla..

rahime düştüğü anda senin her hareketin her duygun stresin vss herşeyi hissediyor annesi ona görede gelişiyor....

randevum cuma günü.ama korkuyorum.göğüslerimin sadece uçları acıyor ve mide bulantım vardı benim neden birden kesilsin ki.ultrasona girmeden nasıl öğrenebilirim bebeğimin sağlıklı olup olmadığını? bu arada kayınvalide nerdeyse bütün akrabalara benim gelin hamile demiş.ben söylemeden sen niye söylüyorsun ki demi.bırak ben anlatayım biraz bebek büyüsün o heyecanı yaşayarak seviçle ben müjdeyi vereyim ama yok illa söylemiş işte...

ahhh kafsam yanımda mause ve kumanda var burda cevap yazayım derken kumandayı mause sandım hareket ettiryorum laptopta tık yok dedim bozuldu heralde baktım kumandaymışşşş

Seninki iyi yine biz söylediğimizde elalemmişiz gibi hayırlı olsun dedi sadece

benim kayınpeder de bi acayip.kayınvalide beni tebrik etti ama kayınpederden çıt yok daha.biliyor ama hayırlı olsun demiyor.bana ancak kpssyi soruyor nasıl iyi hazırlandın mı başaracak mısın diyor.hepsi bi alem ya.bozuluyorum ama eşime bişey demedim

Cumaya az kalmış ama geçmez senin için şimdi vakit.İstersen yakınında bir doktora görün ya da devlet hastanesinin kaıdn acil bölümünden girebilirsin.Ben geçen pazar öyle yaptım, halbuki özeldeki doktorumla pazartesi randevum vardı.Dayanamadım pazar günü acil kadın bölümüne girdim.Dedim "benim belirtilerimin hepsi kesildi çok korkuyorum" dedim, hemen baktılar.Cumaya kadar için rahatlamış olur, ya da başka bir doktora görün muayene diye 1 kereliğine.

Görümcem hala olcam diye havalara uçtu telefonda...Ama kayınvalidem ve sevgili eşi pek sallamadılar hadi kayınpeder erkek bişey diyemez belki ama verseler kayınvalideyi bir kaşık sudaa.....................

burda bi tıp merkezi var kadın doğum doktoru da var gitsem mi acaba bugün.ama eşimden habersiz gitmeliyim söylersem kızar.çok sabırsızsın ne gerek var cumayı bekle diye söylenmeye başlar.amann tek başıma karar vermeyi özledim.

Git canım en azından 2 gün düşünmek zorunda kalmazsın.

Tam üstüne bastın bi de o var.Bizimki de Kara..Halbuki bekarken Özel di soyismim.Rüya koysam kara rüya olur, kestirmesi kabus
yazik olur cocuga ya ne dalga gecerler... bizim soyisimde keser. lodos denizden eser karsinizda bebek keser
eyvahlar olsunnn 41 kilomu 98 le doğummu kendimi düşünemiyorum öyle... Yok canım biz o kadar almayalım dikkat edelim.
oouuvv 40 kilo alsam 110 kilo oluyoruumm

kızlar bişey sormak istiyorum
ben bugün mide bulantısıyla beraber baş ağrısıda çekiyorum yaaa..
baş ağrısı normalmi sizlerdede oluyormu???
bende migren var malesef surekli basim agriyo ama hamilelikten kaynakli bas agrisida duymustum

Ay ne bilim onun ensesini nasıl ölçecekler şaşırdım ya, deneyimsiz olmak komik hallere düşürüyor insanı Eşim de ensesi kalınsa erkektir diyor

ay cook guldum yaa hani bi hikaye varya kurda sormuslar ensen neden kalin kendi isimi kendim yaparim demis diye doktorda enseni olcuyomus bebege kendi basina bakabilcenmi diye allah esirgesin dovn sendromuyla ilgiliymis o test
ben de cok duydum bunu ve hatta gecen ay yengeme dediler riski yuksek diye uzulduk iki gun mahvolduk sonra bikere daha bakti doktor niye ilkinde dogru duzgun bakmyosun yada emin olmadan niye soyluyosun neyseki temiz cikti allaha sukur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…