• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

aynen hastaneye göre değişmiyordur herhalde kanun dedi çünkü ama sende sor bakalım aynımı dicek

evet sorayım bi bende merak ettim

oyelkencim ikizlerin bakımı çok zor ama bi o kadarda sevimli oluyorlar..allahım yardımcın olsun...maddi imkanların nasıl..inş zorluk çekmezsin...valla durumu çok iyi bir aile olsaydım ikizlerim olsun isterdim..ama hem kirada oturup hem ikiz büyütmek çok zor olurdu benim için..allahım yardımcımız olsun..
papatyamda ikizler var seyrediyormusun ? o diziyi bilmiyorum ama çok tatlılar yaa...inş sağ sağlim kurtulursun..zamanında gelirler inş..erken gelcekler diye bu kadar düşünme..kötü kötüyü çağırırmış..iyi düşün ki iyi şeyler olsun cnm....isim buldunmu bu arada kızlarına...?:44:

canım şimdiden çifte masraf valla
papatyamı hiç görmedim ama bakacağım mutlaka :)
inş.canım hepimiz kurtuluruz vaktinde gelmesini tabi ki çok istiyorum birde kuvözlerde uğraşmayalım
allahım hepimizi kurtarsın inşallah sağ sağlim kucağımıza alalım
isim konusunda kararsızım ama eşim yağmur ve eylül istiyor

oyelkencim inş cnm içini ferah tut sen hep...bide herkesin dediğini kafaya takmayalım yaa..akıl veren o kadar çok ki saçma sapan..kendim iki kardeşimi büyütmesem inanırım millete..ama allahtan azda olsa tecrübem var çok şükür..yok şöyle olur yok böyle olur diyen çok..amannnnnnnnn yaşamadan anlamak çok zor...kim ne derse desin...yağmur güzelde bence eyüllü değiştirsin eşin...uymuyor hiç..bide genelde bebeklere ay adı verince eylüldemi doğdun diyorlarya sinir oluyorum ben..oda var tabi...neyse sen bilirsin tabi, biz bitane erkek adı bulamadık daha off off..bugünde onu araştırayım bari...:9:...yoksa bizim oğlan isimsiz kalacak hastanede....papatyam starda oynuyor salı akşamları haberin olsun..:34:.

oyelkencim inş cnm içini ferah tut sen hep...bide herkesin dediğini kafaya takmayalım yaa..akıl veren o kadar çok ki saçma sapan..kendim iki kardeşimi büyütmesem inanırım millete..ama allahtan azda olsa tecrübem var çok şükür..yok şöyle olur yok böyle olur diyen çok..amannnnnnnnn yaşamadan anlamak çok zor...kim ne derse desin...yağmur güzelde bence eyüllü değiştirsin eşin...uymuyor hiç..bide genelde bebeklere ay adı verince eylüldemi doğdun diyorlarya sinir oluyorum ben..oda var tabi...neyse sen bilirsin tabi, biz bitane erkek adı bulamadık daha off off..bugünde onu araştırayım bari...:9:...yoksa bizim oğlan isimsiz kalacak hastanede....papatyam starda oynuyor salı akşamları haberin olsun..:34:.

evet canım doğru söylüyorsun içimizi ferah tutmamız lazım
ayy şimdi bi topikte okudum neyse anlatmıyım boşver sizinde moraliniz bozulmasın
isim bulmak hakkatten çok zor yaa karar vermek falan

evet canım doğru söylüyorsun içimizi ferah tutmamız lazım
ayy şimdi bi topikte okudum neyse anlatmıyım boşver sizinde moraliniz bozulmasın
isim bulmak hakkatten çok zor yaa karar vermek falan

isim konusu daha cok degisir, ben daha belirlemedim hala 8 ay olsun belırlerız dıyoruz 2-3 ısım varda netlestırmedık henuz daha var vakıt nasılsa

aynen öyle oyelken valla...demir diye diye demirden bıktım ben.....esad diyo eşim onuda söyleye söyleye bıktık çevremizde pek beğenmedi...valla çok zor..kızım olsa kesin isim çok kolaydı ama erkek çocuğa isim koymak cidden güç..bide ömür boyu soyismiyle devam ettireceği için çok zor karar vermek...neyse ben biraz yatacağım..çok halsizim valla...biraz uyurum....inş akşama iyi olurum yoksa eşim çok panik doktor diye tutdurur şimdi...benide sıkar...:9:...öptüm sizi...

aynen öyle oyelken valla...demir diye diye demirden bıktım ben.....esad diyo eşim onuda söyleye söyleye bıktık çevremizde pek beğenmedi...valla çok zor..kızım olsa kesin isim çok kolaydı ama erkek çocuğa isim koymak cidden güç..bide ömür boyu soyismiyle devam ettireceği için çok zor karar vermek...neyse ben biraz yatacağım..çok halsizim valla...biraz uyurum....inş akşama iyi olurum yoksa eşim çok panik doktor diye tutdurur şimdi...benide sıkar...:9:...öptüm sizi...

geçmiş olsun kendine dikkat et, bende kaçıyorum malum iş başı yaptık işler birikmiş işe geri döneyim bari:)

Son düzenleme:

demir güzel bence tabii sizin kararınız
ama biliyormusun insana hep karşı tarafın isim konusu daha kolay geliyor
hadi görüşürüz canım kendine iyi bak

geçmiş olsun kendine dikkat et, bende kaçıyorum malum iş başı yaptık işler birikmiş işe geri döneyim bari:)

görüşürüz canım beni tek bırakın burda

azelya,bblau,leader,adengökçe okuyorlar mı acaba yazdıklarımızı
azelya çamaşırlarını yıkayıp ütülemişti...
bblau yla kapı süsü bakacaktık...

merhaba hanımlar,

geceleri uyku durumunuz nasıl? ben artık uyuyamıyorum, her gece ayrı kabus. ciğerlerimin ortasına bir ağrı saplanıyor, nefes alamıyorum, mide yanması da cabası. tam güç bela uykuya dalıyorum, tuvalete uyanıyorum bu sefer, sizlerde durum nasıl?

merhaba hanımlar,

geceleri uyku durumunuz nasıl? ben artık uyuyamıyorum, her gece ayrı kabus. ciğerlerimin ortasına bir ağrı saplanıyor, nefes alamıyorum, mide yanması da cabası. tam güç bela uykuya dalıyorum, tuvalete uyanıyorum bu sefer, sizlerde durum nasıl?

Bende de var canım bu hamileliğin getirdiği rutin bir durum ama
Mümkünse uykudan iki saat önce bişey yememeye çalış..
Hafif geçirmeye çalış akşam yemeklerini..
Ben bazen kahvaltı tarzı tüketiyorum..
Uyurken de yastığını yüksek kullan çift yastık gibi..
Daha rahat edersin rosesss....

tatlım valla kimse yazmıyor, ben çok bunaldım bu durumdan.

evet canım kimsenin yazdığı yok
sen yaz ben yazayımda muhabbet olsun bari

herkese meraba,
bebeği için kendi kapı süsü hazırlayan var mı ?

benim ilk bebeğimde annem yapmıştı

merhaba hanımlar,

canım aynı sorun bende de var
sağa sola yatarken omuzum ağrıyor
sırt üstü belim ağrıyor
devamlı tuvalete kalk
tam bir kabus oldu geceleri

evet canım kimsenin yazdığı yok
sen yaz ben yazayımda muhabbet olsun bari

ben şu kaz tüyüyle yapılan süsler var ya onlardan kendim yapmak istiyorum ama nerden tüy bulurum hiç bir fikrim yok

istanbuldaysan eminönünde vardır muhakkak
yada netten baktın mı hiç öyle siteler vardı
birmax mı ne vardı galiba nette

yok ben istanbulda yaşamıyorum maalesef işte denizlide oturuyoruz ve bulmak çok zor olacak sanırım son çare hazır almak napalım...daha da bir sürü alınacaklar var,sizler bebek arabası yada taşıma koltuğu gibi şeyler aldınız mı önerebileceğiniz markalar yada modeller var mı

Back
X