- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.881
az önce sağlık ocağına gidip tetanozumun 2. sini oldum
şeker yüklemeside p.tesiden sonra
ikisinede geç kaldım sonuçta
hava kapalı olunca canımda çok sıkkın oluyo
annem banyonun yerlerine işemeye başladı
her sabah tuvalete kalktığımda yerler ıslak oluyo
temizlerken uykumda kaçıyo
zaten iki haftadır gripten uyuyamıyodum
valla naapcam bilmiyorum
ben tetanoz aşısının 2. dozunu hala yaptıramadım, elelrinde yokmuş.
bende olamadım hala bayramdan sonra sağlık ocağı geldiğinde haber vericekti daha ses çıkmadı olmam herhalde artık
ben tetanoz aşısının 2. dozunu hala yaptıramadım, elelrinde yokmuş.
bende olamadım hala bayramdan sonra sağlık ocağı geldiğinde haber vericekti daha ses çıkmadı olmam herhalde artık
Bende hala yaptırmadım..
tek doz aralıkta düşünüyorum..
kızlar, bende geldim. üniversitede çalıştığım için burda yaptırdım aşımı biraz önce, daha ilk dozum. 1 ay sonrada 2.yi yaptırcam inş. şimdilik ağrım acım pek yok inşallahta olmaz canlar
az önce sağlık ocağına gidip tetanozumun 2. sini oldum
şeker yüklemeside p.tesiden sonra
ikisinede geç kaldım sonuçta
hava kapalı olunca canımda çok sıkkın oluyo
annem banyonun yerlerine işemeye başladı
her sabah tuvalete kalktığımda yerler ıslak oluyo
temizlerken uykumda kaçıyo
zaten iki haftadır gripten uyuyamıyodum
valla naapcam bilmiyorum
kızlar hepinize merhaba.uzun zamandır katılamadım hemen bi bakıp çıkıyorum bilgisayar başında fazla duramıyorum.aramızdan ayrılan arkadaşlar olmuş üzüldüm.bende bundan sonra daha sık giricem.doğum yaklaştıkça heyecan ve korkular da artmaya başladı.inşallah şu kısa zamanı da en iyi şekilde geçiririz hepimiz.bende sağlık ocağına gittiğimde tetanoz aşısı yok dediler ama eczaneden alıp gelebilirsin dediler.bende öyle vurdurdum.7.5 lira aşı.bilginize
kızlar, bende geldim. üniversitede çalıştığım için burda yaptırdım aşımı biraz önce, daha ilk dozum. 1 ay sonrada 2.yi yaptırcam inş. şimdilik ağrım acım pek yok inşallahta olmaz canlar
Ben ilk dozda 3 gün kolumu kaldıramamıştım(( ama herkeste aynı etkiyi göstermiyormuş kimileri çok ağrı çekerken kimileri hissetmiyormuş bile hemşire söylemişti. inşallah seninde ağrın olmaz. Benim 2.yi yaptırmam gerek ama gidemedim bir türlü (
fazla bi acısı olmuyor zaten sadece kolunda bi ağırlık varmış gibi..yada şöyle söylim sanki pazardan gelirken poşet taşımaktan kolların çok ağrımış gibi bi ağrısı oluyo o kadar..bende o kadar oldu ve ben her seferinde hep soluma yaptırdım işimden alı koymasın diye....inş olmazz cnm....
merhaba güzel hamişler
ben 28+1 hamilyim 100mg lık şeker yüklemesinde sonuç biraz yüksek çıkınca diyetisyene yönlendirdi doktorum.şimdi diyetisyenin verdiği diyeti uyguluyorum.Allah beterinden saklasın ama bir hamilenin canının çektiğini yiyememesi fenaymış:)) kıpır kıpır olan kızım şimdi çok durgun burdayım der gibi bi kere hafif vuruyor beni telaşlandırmamak için ama hareketli değil sanırım tatlı gitmediği için kuzum ne kıpırdıycam ya enerjimi var diyor :)) derinlerden geliyor birde vurması çok telaş yapıyorum varmı benim gibi şekeri çıkan bilgi verirmisiniz ?
benm 50 gr da 150 çıkmıştı...çarşamba günü vericem 100 gr testini.
inşallah çıkmaz arkadaşım o testte 3 saat beklemek zaten sinir ediyo.ama sakın stres yapma oda etkiler.yanına dergi,gazete,yada birilerini al git iki muhabbetle falan vakit geçer.ben tek başımaydım hiçde bişey yoktu yanımda off diyorum geçmedi vakit.neyse sen hazırlıklı ol stres yapma diye söylemek istedim.Allah yardımcın olsun ve hayırlı sonuçlarla dön inşallah :)
inş iyi çıkar cnm yaa sağolasın...senn 50 gr kaç çıkmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?