- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.901
147 çıkmıştı canım
mrb arkadAŞLAR lohusa gecelik takımı alıcamda sizce gecelik mi yoksa altlı üstlü takımmı daha kullanışlı olur...normal doğum düşünüyorum..
merhaba arkadaşlar..
yazılanları, hamile olduğumu öğrendiğimden beri okuyorum ancak yazmak (berraksu'nun mesajını cevaplamak vesilesiyle) bugüne kısmetmiş. 4 yaşında bir kızım var. şimdi de şubatta Allah kısmet ederse oğlum olacak.
arkadaşım bence alt-üst takım değil de gecelik alırsan daha iyi olur. çünkü pansumanda, kontrolde gecelik çok kullanışlı ve rahat oluyor.
cnm sağolasın içimi rahatlattın...ben netten gecelik takımı aldım biraz önce acaba alt-üst mü alsaydım dedim kararsız kalmıştım rahatlattın sağolasım
merhaba güzel hamişler
ben 27+1 hamilyim 100mg lık şeker yüklemesinde sonuç biraz yüksek çıkınca diyetisyene yönlendirdi doktorum.şimdi diyetisyenin verdiği diyeti uyguluyorum.Allah beterinden saklasın ama bir hamilenin canının çektiğini yiyememesi fenaymış:)) kıpır kıpır olan kızım şimdi çok durgun burdayım der gibi bi kere hafif vuruyor beni telaşlandırmamak için ama hareketli değil sanırım tatlı gitmediği için kuzum ne kıpırdıycam ya enerjimi var diyor :)) derinlerden geliyor birde vurması çok telaş yapıyorum varmı benim gibi şekeri çıkan bilgi verirmisiniz ?
Kızlaaaar, seker oranım normal cıktı
cnm sağolasın içimi rahatlattın...ben netten gecelik takımı aldım biraz önce acaba alt-üst mü alsaydım dedim kararsız kalmıştım rahatlattın sağolasım
merhaba..
bende senin gibiyim sanırım yani on gün önce ilk şeker yüklememde yüksek çıkmıştı .dr on diyet verdi tatlı yok hamur makarfna pilav yok demişti tamda bayram üstü inan ki zsor oldu tutmak ama oğluşum için dayandım valla kepek ekmeyi yiyorum o zamandır kilomada baktımda on gündür aynı gidiyor ama bol bol süt yoğurt peynirde yedim yarın 100 mg yükleme yapılacak bakılacak yüksek çıkarda dr da bana diyetisyene gitmen gerekir demişti umarım normal çıkar inşallah bende kaç gündür araştırıyorum yakınımda da yüksek şekeri çıkan vardı kızcaz 3 ay diyet yapmıştı doğuma kadar allah a şükür o kurtardı doğum yaptı darısı hepimizin başına .ama çok haklısın ben normalde tatlı pek yemezdim yani önce gerçi hamileliğimdede aşırıya kaçmadım ama dr yasakladığından beri acayip canım çekiyor inan market reyonunda çikolata reyonuna hiç girmiyorum :) olsun kız az kaldı bebişlerimiz için değer bu özle onların tatlılığı yeter bizlere ,sana çok geçmiş olsun allah ım hepimize yardımcı olsun inşallah
cnm hoşgeldin...bayağıdır yoktun..iyi yaptın pek kimse girmiyor nedense..giden arkadaşlarımızamı? bağlıydı göbeğimiz sanki kızlar neden bu kadar soğudunuz kkdan yahuu..ne zaman girsem anca iki kişi yazmış...sinir geliyo bana..evde zaten zaman geçmiyor bi burası var ondada herkes bi yerlerde........deliricem...cnm sağlık ocağını tetanoz aşısını ücretsiz sana yapması lazımdı..yoksada ellerinde bulunduğunda gitmeliydin neden para verdinki..sonuçta sağlık ocağının işi bu...ne uyanıklar herşeyi bedavaya getirmeye çalışıyolar yaa.... aşıyıda para verip alacaksak ne önemi kaldıki sağlık ocağının...gıcıklarr
arkadaşlar ben tam anlayamadım şimdi şeker yüklemesi iki kez mi yapılıyor yoksa ilkinde yuksek çıakrsa mı ikincisi yapılıyor ?
canım önce 50lik yapıyorlar o yüksek çıkarsa 100luk yapıyorlar inşallah iyi çıkar seninki,
iyi akşamlar annişler nasılsınız?sizlere sormak istediğim birşey var eşim polen almış kullanmamı istıyor bende ıkı gundur kullanıyorum.aranızda kullanan varmı yada kullanımı hakkında bılgı sahıbı olan varmı arkadaşlar?
alla alla ama bana 75 lik yaptılar geçen hafta ilk şeker testiydi, ilk saat 151 ikinci saat 122 cıktı olcumler ikinci kere yapıcaz diye bisey demediler ama bilmiyorum şimdi..
fazla bi acısı olmuyor zaten sadece kolunda bi ağırlık varmış gibi..yada şöyle söylim sanki pazardan gelirken poşet taşımaktan kolların çok ağrımış gibi bi ağrısı oluyo o kadar..bende o kadar oldu ve ben her seferinde hep soluma yaptırdım işimden alı koymasın diye....inş olmazz cnm....
canım bazı doktorlar 75 lik yapıyor normal yani, doktorun bişey damediyse normaldir seninki takma kafana
selam sen çok şanslısın demek valla ilk seferinde üç gün kolumu kullanamadım uyuyamadım şimdi pazartesi 2 partiyi vurulucam ve çok korkuyorum umarım aynı olmaz
selam sen çok şanslısın demek valla ilk seferinde üç gün kolumu kullanamadım uyuyamadım şimdi pazartesi 2 partiyi vurulucam ve çok korkuyorum umarım aynı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?