2012 Şubat Anneleri

iyi akşamlar canım ben kullanmadım ama arının yaptıgı herşey faydalı çok olmamak kaydıyla ye bence çünkü çok besleyici

gözün aydın canım sevindim.aman Allah kimseye göstermesin zaten

gözün aydın çok güzel darısı başıma bende yarın ikinciyi yaptırıcam işallah iyi çıkar

kızlar benim kız hiç durmuyor hep hareket halinde,elimle karnımı okşayıp konuştugum zaman hemen tepki veriyo, allah herkese yaşatsın bu duyguyu

:)) doğru can bu çekiyo valla iyi düşünüyorum işallah ta iyi çıkarda yarın sonuçlardan sonra tatlıya boğucam bebişimi :) şaka şaka az yicem :)

merhaba kızlar bende iş yerinden yazıyım çıkıyım dedim. dün bi soru sormuştum kimse cvp vermedi bana dopplere giren var mı acaba? bide fiyatları hakkında bilgi rica edicektim..

merhaba kızlar bende iş yerinden yazıyım çıkıyım dedim. dün bi soru sormuştum kimse cvp vermedi bana dopplere giren var mı acaba? bide fiyatları hakkında bilgi rica edicektim..

canım dopler dedigin nts mi? eger oysa galiba 32. haftadan sonra giriliyormuş paralı oldugunuda sanmıyorum çünkü son aylarda her hafta gidiyormuşsun

İnşallah Hira olacak bebeğimizin ismi ben hep isterdim zaten eşimde beğendi onu koyacağız
sen neler dusunuyosun

çok güzelmiş canım ortak kararınız olmasıda güzel yoksa sonra sıkıntı oluyor, daha çok kararsızım eşim bana bıraktı gökçe- aysima yada simay var aklımda hangisi kulaga hoş geliyor sence

iyi akşamlar canım ben kullanmadım ama arının yaptıgı herşey faydalı çok olmamak kaydıyla ye bence çünkü çok besleyici

bebişin zeka gelişimi için çok iyiymiş canım eşimde almış sağolsun.malum gebelıkte çoğu şey kullanılamıyo ya bende tereddütte kaldım.yorumun için çok teşekkür ederim canım sağol :)

bukleecim ben 24. hafta ayrıntılı ultrasona girmiştim. Ataköy Hastanesi'nde fiyatı 200 tl. nts başka bir şey. bebeğin kalp ritmini ölçüyor.

Son düzenleme:
Kızlar slm...işti evdi derken pek vakit bulamıyorum girmeye...benım SAT: 29 nisan yani bugün 28+0 haftadayım doktorum tahmini doğum tarihi 3 şubat demişti acaba daha erken mi olur? bana sanki öyle geliyor.

canım dopler dedigin nts mi? eger oysa galiba 32. haftadan sonra giriliyormuş paralı oldugunuda sanmıyorum çünkü son aylarda her hafta gidiyormuşsun

yok nts değil canım. bu bebeğin gelişiminde bi anormallik var mı yok mu diye bakıyolarmış. benim dr aklıma kurt düşürdü Allah korusun bebeğin kalbinded delik yada beyinde timör varsa dopplerde incelenir aklında kalmasın gir dedi. merak ettim bende herkese söylüyolar mı acaba giren var mı diye?

hıı bilemiyorum canım ayrıntılı ultrasona girdim ama oda degil sanırım çünkü ek ödeme yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…