- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #38.921
iyi akşamlar annişler nasılsınız?sizlere sormak istediğim birşey var eşim polen almış kullanmamı istıyor bende ıkı gundur kullanıyorum.aranızda kullanan varmı yada kullanımı hakkında bılgı sahıbı olan varmı arkadaşlar?
fazla bi acısı olmuyor zaten sadece kolunda bi ağırlık varmış gibi..yada şöyle söylim sanki pazardan gelirken poşet taşımaktan kolların çok ağrımış gibi bi ağrısı oluyo o kadar..bende o kadar oldu ve ben her seferinde hep soluma yaptırdım işimden alı koymasın diye....inş olmazz cnm....
gözün aydın canım sevindim.aman Allah kimseye göstermesin zaten
çok geçmiş olsun sanada inşallah çıkmaz hiçbirşey de hem diyetinden hem stresinden kurtulursun bu işin.
en fazla 13 haftam kaldı oyüzden sıkıcam dişimi Allah yardımcımız olsun bebişlerimiz için herşeye değer.hele ben nelere katlandım tatlı da neymiş :)))
ama gel görki hamilesin işte nefis bu istiyo datlularııııııı
kızlar benim kız hiç durmuyor hep hareket halinde,elimle karnımı okşayıp konuştugum zaman hemen tepki veriyo, allah herkese yaşatsın bu duyguyu
:)) amin benim kızımda öyle çok yaramaz maşallah hareket etmeleri dünyadaki herşeye bedel bir duygu..
canım isim ne koyacaksınız biz daha karar veremedik
merhaba kızlar bende iş yerinden yazıyım çıkıyım dedim. dün bi soru sormuştum kimse cvp vermedi banadopplere giren var mı acaba? bide fiyatları hakkında bilgi rica edicektim..
İnşallah Hira olacak bebeğimizin ismi ben hep isterdim zaten eşimde beğendi onu koyacağız
sen neler dusunuyosun
polen dediğin arı sütü mü ? ben hamile kalmadan önce küçük bir kavanoz yemiştim sonra birdaha kullanmadım
iyi akşamlar canım ben kullanmadım ama arının yaptıgı herşey faydalı çok olmamak kaydıyla ye bence çünkü çok besleyici
merhaba kızlar bende iş yerinden yazıyım çıkıyım dedim. dün bi soru sormuştum kimse cvp vermedi banadopplere giren var mı acaba? bide fiyatları hakkında bilgi rica edicektim..
çok güzelmiş canım ortak kararınız olmasıda güzel yoksa sonra sıkıntı oluyor, daha çok kararsızım eşim bana bıraktı gökçe- aysima yada simay var aklımda hangisi kulaga hoş geliyor sence
simay güzel bence :))
isim koymak çok zormuş ya:))
canım dopler dedigin nts mi? eger oysa galiba 32. haftadan sonra giriliyormuş paralı oldugunuda sanmıyorum çünkü son aylarda her hafta gidiyormuşsun
yok nts değil canım. bu bebeğin gelişiminde bi anormallik var mı yok mu diye bakıyolarmış. benim dr aklıma kurt düşürdü Allah korusun bebeğin kalbinded delik yada beyinde timör varsa dopplerde incelenir aklında kalmasın gir dedi. merak ettim bende herkese söylüyolar mı acaba giren var mı diye?
bukleecim ben 24. hafta ayrıntılı ultrasona girmiştim. Ataköy Hastanesi'nde fiyatı 200 tl. nts başka bir şey. bebeğin kalp ritmini ölçüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?