2012 Şubat Anneleri

başın sağolsun canım...

sağol canm inşalaah

canım şu an annem benim evimde bakıyor dediğin gibi + lar da var - lerde
herşeyi birlikte yapmak zorunda oluyorsun haftaiçi
haftasonu da bir yere giderken onu da çağırıyoruz
anne ama insan sıkılıyor bazen birisine bağımlı yaşamaya

Evet 2 yol var cnm başka yolu yok dediğin gibi bakalım hayırlısı dua edin. Allahtan başka doğruyu bilen yoktur. Hayırlısı olsunda başka bişey istemiyorum (

inşallah canım

size ii muhabbetler kızlar.
beni işler bekler.

görüşürüz canım

slm lar kızlar nasılsınız?önceleri çok yazamıyordum ama artık evdeyim izinliyim sohbet edebiliriz yani......

doğum iznine mi çıktın

slm lar kızlar nasılsınız?önceleri çok yazamıyordum ama artık evdeyim izinliyim sohbet edebiliriz yani......

Hoşgeldin aselkuzum...
Doğum iznine mi ayrıldın?
Erken değil mi?

benimki de açlık 79, 1. saat sonunda da 130 çıktı.

Canım senin değerlerin de iyi..
Allah başka bir dert vermesin..
Kogohulo için çok üzüldüm...
Duydun değil mi?

ayyy bende kesin aldım çok tatlı yiyorum.bir ay önce 7 kilodaydım şimdi öğrenmeye korkuyorum:18:

canım çok kötü günler geçirdim..
bebeğimi kaybettim
4 kasımda doğum yaptım..
allahım kımseye yaşatmasın..
allahım yavrularınızı sizlere bağışlasın..

canım başın sağ olsun. çok üzüldüm, rabbim böyle istemiş demek ki..
allah sana bütün acılarını unutturacak bir evlat nasip etsin inşallah..

Ay kızlar inş. öyle olur babam görünce torununu herşeyi boşverirde İstanbula dönerler inş. ezan vakti dua edin benim için lütfen kızlarr...

Canım arkadaşım...Evet o seni cennetin kapısında bekleyecek annesi..
Allah sabir versin.. Sabir duasini okudum senin için...
Bu acıyı dindirecek teselli edecek tek söz yok.
Sadece başın sağolsun diyebiliyoruz can arkadaşım..
Zamanla hafifliyor ama asla unutulmuyor biliyorum..

Birkaç doktora daha göründün mü peki canım?
Yani hepsi aynı şeyi mi dedi?
Normal doğum yapmışsın sanırım..
İlaçlarla mı oldu doğumun?
Suni sancı mı verdiler?

Ay ben şimdi böyle nasılım biliyor musun?
Açtım çeşmeleri ağlıyorum..
Odamda yalnızım..

Canım lütfen çabuk toparlan...
Yeni bir bebek için ne kadar iyileşme ve moral sürecine girersen o kadar iyi zira...
İnşallah yeni gelen kardeşi sana acılarını unutturur arkadaşım..

Yitirdiğin meleğine kavuşacaksın unutma..

tatlım korkma ben 22.haftada hissettim bende çok korkmuştum

arkadaşlarım canlarım allah hepinizden razı olsun..
bılıyosunuz bebeğimin sıvısı azalmıştı ve amnıyoinfüzyon olmuştum aynı zamanda amnıyosentez..21.haftadaydım ozaman
bebeğimin amnıyosentez sıvısında troploidi diye anomi rahatsızlığı çıktı.
doktor bebeğimin yaşama sansının olmadığını söyledi..
ya karnında ölür ya da doğar doğmaz ölür dıye..böyle hastalıktakı bebekler en fazla 11ay yaşamışlar..
beklemenın bı anlamı yok dedı durması sana zarar verebılır dedı ölür anlamzsın dedı..
2hafta hastanedeydım ve 24haftalık hamıleken yanı 2kasımda bebeğimi kaybettım..
canlı canlı doğum yapacam dıye o kadar korkuyodum kı allahımın gücüne gıder dıye..
allahım onu doğumdan önce yanına aldı..
4 kasımda doğum yaptımm 10 gün oldu..
kızlar bebeğim okadar güzeldı kı..
o benı bekleyecekmış cennetın kapısında..
şimdi patolojide..
bu hafta bıze verecekler bebeğimizi
defnedeceğiz...
allahım kımseye yaşatmasınn allahım yarularınızı sızlere bağışlasın çok zor bı durum...
uzun ömürlü sağlıklı evlatlarınız olsun inşallahh...[/QUOTE]

canım çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten benim ablamda benzer bir durum yasadı yaklasık 2 ay önce 4 aylık hamıleydı bebegın karnında bır kese var dedıler gıttıkce buyudu ve sıvısı artık azalmıstı organları ıslevını yapamıyordu bırlıkte anne olucaz derken malesef oda prenatolojı kararıyla senın gıbı dogum yaptı ustelık ocak ayında 5 yasındakı oglunu trafık kazasında kaybetmıstı Allah'ın takdırı bızler acız kullarız ama evlat acısı dunyanın en buyuk acısıymıs dogduktan sonra kaybetmek ınsanın canı cekılır gıbı bısey sanırım artık cennette 2 yavrusu onu beklıyor olacak tek tesellısı bu olabılır rabbım herseyın hayırlısını versın ınsallah en kısa zamanda yıne sağlıklı uzun ömurlu evlatlarınız olur..

Allah sabır versin, yaşadıkların çok acı, inşallah kısa zamanda toparlarsın arkadaşım......

canım çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten benim ablamda benzer bir durum yasadı yaklasık 2 ay önce 4 aylık hamıleydı bebegın karnında bır kese var dedıler gıttıkce buyudu ve sıvısı artık azalmıstı organları ıslevını yapamıyordu bırlıkte anne olucaz derken malesef oda prenatolojı kararıyla senın gıbı dogum yaptı ustelık ocak ayında 5 yasındakı oglunu trafık kazasında kaybetmıstı Allah'ın takdırı bızler acız kullarız ama evlat acısı dunyanın en buyuk acısıymıs dogduktan sonra kaybetmek ınsanın canı cekılır gıbı bısey sanırım artık cennette 2 yavrusu onu beklıyor olacak tek tesellısı bu olabılır rabbım herseyın hayırlısını versın ınsallah en kısa zamanda yıne sağlıklı uzun ömurlu evlatlarınız olur..[/QUOTE]

allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın

amin canım. duydum çok üzüldüm, daha önceden okumuştum burada rahatsızlığını.
allahım başka dert göstermesin, başka acılar yaşatmasın.

Amin canım.. Dua edelim kogohulo için..

hoşbuldummm doğum izni değil izinlerim vardı benim onlar aldımm

Süpersin o zaman.. Şimdi doğuma kadar evde misin o zman?
Sen neler yaptın? Erkek hatırlıyorum bebeğini?
İsim belli mi?

Ay kızlar inş. öyle olur babam görünce torununu herşeyi boşverirde İstanbula dönerler inş. ezan vakti dua edin benim için lütfen kızlarr...

Şu an ezan okunuyor burda..
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım..
Hem senin hem kogohulo için dualarım..

inşallah tez zamanda yaradanım sana sağlıklı dünyalar tatlısı bir evlat bir kuzucuk nasip eder arkadaşım. acını kalbimin tam ortasında hissediyorum. Rabbim acılarını alsın götürsün. Dualarım seninle

kahogulo;

Soyleyecek cok soz bulamıyorum.
Emınım buyuk acılar yasadın, yasıyorsun.
Rabbım bu acıları unutacagın, cok guzel gunler yasamayı nasıp etsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…