- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.221
bende ilk bebeğimi geç hissettim,endişelenme.çünkü şuan hareketlenmeleri ayırt edemiyorsun daha.
ikincide şak die hissedeceksin
bide ne kadar zayıfsın ,ne güzel...kilodaalmamışsın
benim ilk çocuğuma annem baktı
ama şimdi işten çıkmak zorundayım ikiz çünkü
sabret canım bir kaç ay
6 ay var ücretsiz izin
canım vallahi sabah aklıma geldin seni düşündüm
özel mesaj mı atsam falan diye
ne oldu ne yaptın çok merak ettim seni
teşekkur ederim canım benım..
hayat devam ediyo işte ...
bir buçuk aydır neler yaşadım..
allahım kımseye nasıp etmesin..
Neyse az kaldı, biraz daha sabret. malesef istediğin gibi birini bulmak zor. kimse anne gibi olmuyor.
hemen hemen aynıymısız ozaman bende 52 kilo ile hamile kaldım .İkimizin de çok dikkat etmesi lazım ozaman bundan sonra kilolara:) Allah yardımcımız olsun:))
Kızlar benim de aslında kayınvalidem bakıcaktı çocuğuma.Ama psikoloğumla görüştükten sonra en az ilk 3 yılın annesi tarafından bakılması gerektiğini söylediBen de onun için işi bırakmaya karar verdim.Hele bir başkasının bakması daha da kötü.Benim teyzem çocuk bakıcılığı yapıyor.Arkadasının çocuğuna bakıyor ,hem de çocukları deli gibi sever.O bile diyor ki , bir gün çocugum olsa (40 yaşında evlenmemiş) hayatta kimseye baktırmam.Ben bile sinirlenip , yeterince ihtimamı göstermiyorum çocuga.Onu duyduktan sonra da kesinlikle kendim bakmaya karar verdim
canım çok kötü günler geçirdim..
bebeğimi kaybettim
4 kasımda doğum yaptım..
allahım kımseye yaşatmasın..
allahım yavrularınızı sizlere bağışlasın..
sağolasın canım benım allah razı olsun...
Evet cnm çalışıyorum annem bakıcak ama yazlığa yerleşmişlerdi, şimdi ben çalışmaya karar verince gelin istanbuldaki evinize en azından 3 yıl kreş zamanına gelene kadar tamam dediler, şimdi babam fikir değiştirmiş anneme diyormuş sen gidip gelirsin ben burda kalıyım, yani annem 3 yıl bizle yaşıycak, kendi annem ama yinede kendi düzenim olsun istiyorum. Anneme sürekli diyorum babamı kandır buraya gelin ama işte onu üzmekte istemiyorum. ne yapayım sizce varmı bi fikriniz ???
sağol canımm peki nasıl hissediyon onu
daha doğrusu ilk kıpırdaması nasıl bişi
nasıl oluyo ççoook merak ediyorum yaa
anladım cnmmm. peki annen nerde baktı kendi evindemi, yoksa senin evindemi ?
annen senin için bulunmaz nimet olmuş bence.sağolsun bak o düzenini düşünmeyip yanına gelmeyi planlıyor.
benim annem asla yapmaz böyle fedakarlıklar
sende 3 senede neler olup biter,bakalım şimdi fazla düşünme.
Bakacak gül gibi insan bulmuşsun boşver canım...
Haklısın...
Sabretmek güzel..
Canım ne oldu?
Haklısın canım..
Ama çalışıyorum ve bir yerde mecburum..
Ay canım keşke bunu duymasaydım...
Of of offfffffffffffff
Başın sağolsun canım..
Allah sana yeniden ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin...
Nasıl oldu?
Ağır mı kaldırdın gülüm....
Ay tüylerim ürperdi..
Yüreğim güm güm atmaya başladı valla...
Çok üzüldüm arkadaşım...
Allah sana sabırlar versin...
EDAN...
merak etme canım..
hissedeceksin sende..
şimdi kaç haftalık bebişin
ayrıca hiç kilo almamışsın
işin sırrı ne ola?
annen senin için bulunmaz nimet olmuş bence.sağolsun bak o düzenini düşünmeyip yanına gelmeyi planlıyor.
Maşallah hareket etmesi çok iyi..benimki tam tersi dun bide bugun sanki yorgunmuş gibi bazen kıpırdıyo hafifce bende ona taktım(
hep oturuyodum masada kızımda .oyüzden belki fazlahissedemedi.
dedim ya ben rahimde minik kelebek uuşları gibi hissediyordum.
meraklanma yakındır,sende hissedeceksin...
sağol canım 2 gün sonra ben 16 haftalık olacam
ben çok iştahsız bi insan ve çok sesici bi insan olduğum için olmalı
galiba mesala
yeşillik hiç yemem et veya balıkta hiç yemem
işte o yüzden bebeğinde benm yüzümden gelişemiyeck gibi gözüküyo
birde ilk aylar mide bulantısından dolayı hiçbirşey yiyemiyordum
neyseki o günleri atlattım çook şükür
şimdide sürekli acıkıyorum ama sesiçi olduğum içinde fazla bişi yiyemiyorum :26::26::26::26::26::26::26:
kendi evinde baktı
bencede canım annen senin için düzenini bozuyorsa
ya annen sende kalacak 3 sene
yada sen işten çıkacaksın başka yolu yok
bende bakıcıya karşıyım
ya canım doğru da işte insan kendi düzeni olsun istiyor( + ları olmakla - leride var mesela kocanla başbaşa kalamıyosun, devamlı onun rahatını düşünüyosun, bir yere gidiceksin aman annem rahat etsin diyorsun, kendine özel bişey yapamıyosun, arkadaşlarına misafirliğe gidemiyosun, gibi gibi bir sürü eksisi var, Allah razı olsun tabiki düzenini bozup geliyor ama işte böylede problemler var. Bakalım dediğin gibi hayat ne göstericek ?
İlk saat sonu 92
ikinci saat sonu 80 çıktı..
seninki kaç çıktı canım...
Artık bundan sonra önemli test mest kalmadı...
Nts ler var kızlar...
et,balık yok,sebze yok, ee senne yiyosun gülüm.
bol sütfalan içbari,muz,hurma falan yebebiş gelişsin güzelce.
Evet cnm çalışıyorum annem bakıcak ama yazlığa yerleşmişlerdi, şimdi ben çalışmaya karar verince gelin istanbuldaki evinize en azından 3 yıl kreş zamanına gelene kadar tamam dediler, şimdi babam fikir değiştirmiş anneme diyormuş sen gidip gelirsin ben burda kalıyım, yani annem 3 yıl bizle yaşıycak, kendi annem ama yinede kendi düzenim olsun istiyorum. Anneme sürekli diyorum babamı kandır buraya gelin ama işte onu üzmekte istemiyorum. ne yapayım sizce varmı bi fikriniz ???
sağol canım 2 gün sonra ben 16 haftalık olacam
ben çok iştahsız bi insan ve çok sesici bi insan olduğum için olmalı
galiba mesala
yeşillik hiç yemem et veya balıkta hiç yemem
işte o yüzden bebeğinde benm yüzümden gelişemiyeck gibi gözüküyo
birde ilk aylar mide bulantısından dolayı hiçbirşey yiyemiyordum
neyseki o günleri atlattım çook şükür
şimdide sürekli acıkıyorum ama sesiçi olduğum içinde fazla bişi yiyemiyorum :26::26::26::26::26::26::26:
ya canım doğru da işte insan kendi düzeni olsun istiyor( + ları olmakla - leride var mesela kocanla başbaşa kalamıyosun, devamlı onun rahatını düşünüyosun, bir yere gidiceksin aman annem rahat etsin diyorsun, kendine özel bişey yapamıyosun, arkadaşlarına misafirliğe gidemiyosun, gibi gibi bir sürü eksisi var, Allah razı olsun tabiki düzenini bozup geliyor ama işte böylede problemler var. Bakalım dediğin gibi hayat ne göstericek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?